Bence evlilik temelinde yalnız kalma korkusundan kaynaklı yapılıyor. Bir de özgürleşme aracı gibi görülüyor
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence evlilik temelinde yalnız kalma korkusundan kaynaklı yapılıyor. Bir de özgürleşme aracı gibi görülüyor
Cevap
11Cevap
Erkekler kendine bedava hizmetçi arıyor kadınların bircoguda aile evinden çıkmak için kendi evi olsun kimse başında dırdır etmesin karismasin diye yapıyor bu durumda kadınların hepsi bu ülkede aynı güzel şartlarda yasayabilse birçok kadın genç yaşta özellikle yirmilerin başında evlenmezdi. Erkeklerde kendine her şekilde ihtiyaçlarını karsilayacaklari köle ariyor
Kaci mutlu tartışılır evlenince hemen arayislar basliyor
Aşkım zaten olay bu. Bunu evlenmeden anlamıyor beyinleri basmıyor bazılarının bazı kadınlarda köle ruhlu olduğu için hizmet etmeyi görev görüyor şikayet etmiyor ejeieiei
Bir de yasal seks icin
Sırf skismek için evlenen herkes sorunludur evliligin temeline sevgiyi saygıyı sadakati değil cinselliği koyan insanların travmalarla yetişmiş cocuklariyiz bircogumuz
Neden ki ua seks de onemli
Haklısınız size mesaj atabilir miyim gizliden çıkarsaniz
Olur
Takip attim
Aynen öyle aferin akıllısın çoğu kişi bunu fark edemiyor
Ee zeki insanız ha bir de yasal seks icin
Evet bu da vardı sen işi çözmüşsün harbiden zekisin sevdim
Teşekkür ederimm her anlamda ustunum çoğu kizdan
Bana senin gibi akıllı kız lazım da hepsi pembe dünyasında yaşıyor senin gibi harbi kızları seviyorum
Ee mantik lazim sevgi mevgi bir yere kadar hayst sartlari ortada evlilik parasız da olmuyor kendine denk biriyle olmalı
Evet haklısın. Çok olgunsun harbiden bunları fark etmen çok etkileyici. Etkilendim
Ee oyle yalan mi sonradan ağlıyorlar gecinemiyoruz diye para yok evleniyorlar bunu anlamiuorum
Akılları beş karış insanlar işte normal. Akıllı bıdık seni
Bekarisn sen dimi
Evet çok şükür
Neden yaa 😂😂
Ergen ergen kızlarla uğraşmayı sevmiyorum. Senin gibi kızlar da denk gelmiyor ki ztn şansıma o yüzden gerek yok
Ben de olgun bulamiyorum
Yani ikimiz de birbirimize benzeyen insanlar istiyoruz jxjd
Evrtt ve azginimm cok
Maalesef bende öyle
Dayanmak çok zor
Ne yapicaz böyle durumum vahim
Bence birini bul evlen artık yasal sekse hak kazan yoksa iyice kuduruk olucaksın
Bulamiyorum ondan dolsyi birini bulup yapcam nerede yaşıyorsun
Bursadayım sen
Yakin olsaydın keşke
Benimde fantezilerim var ama yapacak insan yok
Sen nerdesin
Bende de fantwzi cok İstanbul
Yakınız aslında. Ne tür fantezin var merak ettim
Ben tek yaşıyorum İstanbul’da ve evlenemem güzel hayatum olsun çocuklarım olsun diye evlenmek istiyorum ama seveceğim anlaşacağım biriyle
Ayrıca sizin yaş kaç
28
Sorum olacak size izniniz olursa ama gizlisin nasıl yapalım
Ciftlesme instintinden... Hayalim uc kelime.. oda soyle... evli, mutlu, cocukluk
hayır cınsellık yasıyamadıgı ıcın bence
Evrtt bir sebebi de bu yasal seks
Baskı demeyelim de düzgün biriyle yasamak istiyorum
28 aslanim tek esli kalabilecek hastaligi olmayan biriyle
Etmem hemen vericem
evett
Doğru
Sanmıyorum
Sen evlilik düşünüyor musun
Evett
Kaç yaşındasınn
28
Duygusal ve cinsel olarak yoğun duyvular yaşar mısınn
Cokk
Konya ya yakın mısımız
Çoğu zaman öyle
Evet
degişio
evlilik köleliktir
Neden
Ama iyi insna yok mu az da olsa var
Hayır değil maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, evliliğe dair bu gözlemlerini çok iyi anlıyorum. Yalnız kalma endişesi veya bireysel özgürleşme isteği gibi duygular bazen evlilik kararlarında etkili olabilir elbette. Ancak bence evlilik, iki insanın hayatı sevgiyle, saygıyla ve ortak bir gelecek kurma arzusuyla birleştirme isteğinden doğar. Birlikte bir dünya kurmak, birbirine destek olmak da çok önemli. 💖✨ Aile kurmak ve o paylaşımları yaşamak paha biçilemez.