3 yıldır evlisiniz. Eşiniz, sağlık sorunları nedeniyle eski sevgilisinin yaşadığı ülkedeki bir sağlık merkezine gitmek istediğini ve bu yüzden tek başına seyahat edeceğini söylüyor. Bu durumda siz yine de farklı düşünmez miydiniz?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yıldır evlisiniz. Eşiniz, sağlık sorunları nedeniyle eski sevgilisinin yaşadığı ülkedeki bir sağlık merkezine gitmek istediğini ve bu yüzden tek başına seyahat edeceğini söylüyor. Bu durumda siz yine de farklı düşünmez miydiniz?
Cevap
14Cevap
Güvenmiyorsam evli de olmam. Evlendiğime göre, güven sağlamış xemektir. Farklı bir karaktere sahipse, başka ülkeye gerek olmaz. Her an her yerde bunu yapabilir zaten.
Peki o eski kizdan ilgi almak icin mi, yoksa gercekten saglik merkezine gitmek icin midir?
Tamam ama daha bi sene olmadi ve esim magazamizin elemaniyla beni aldatti ve bunu magazamizin guvenlik kamerasindan gordum
Garanti aldatacak sırf onunla olmak için ülke değişiyor. Demek ki onu çok seviyor sen yara bandı olmuşsun.
Ne alaka yazismiyorlar bile
Millet sağlık sorunu için Türkiye ye geliyor seninki başka yere mi gidecek hiç inanma
Ben yurtdisindayim. Saglik soruni oldugu icin İzmir ve Bodruma gidicekmis…
O zaman sen de git onunla. Bana hiç şnandırıcı gelmedi bak bi huylandım bunlar kesin buluşacak
Benimde cok tuhafima gitti. ya da baska birini gormek icin oraya gidiyor bide nasil hevesli yepyeni bir araba aldi o aracla oraya gidiyor. Madem saglik sorunun icin neden taaa Bodruma gidiyosun? 2022’de o kizla ayrildi o sene o kiz Bodrumdaydi ve o kizin arabasinin aynisini da bana hediye etti
Hiç normal şeyler değil. Aklından çıkaramamış demekki.
Peki o kiz icin mi yoksa baska birini bulmak icin mi? Bu ara esim kendisi turk degil isteseydi baska ulkeyede giderdi
Bence kesinlikle o kızla bişeyler yapacaklar bak tam açıkça yazamadım ama 🫣
Boynuzlar uç vermeye başlar diye düşünürüm
Peki o eski kizdan ilgi almak icin mj yoksa gercekten saglik sorunu mu vardir
Giderse amacı *ikmektir güvenmem
Neden oyle dusundun
Eski sevgilinin yanına genelde sx için gidilirde ondan
Gitmişken de geçmiş yılların hatrına bir gece geçirir dimi
Sende git bu kadar dert etme
Güvenilmez
Peki o eski kizdan ilgi almak icin mj yoksa gercekten saglik sorunu mu vardir
Hayır
Peki o eski kizdan ilgi almak icin mj yoksa gercekten saglik merkezi icin mi?
Seni neden götürmüyor?
Bilemezsin aranız nasıl olduğuna bağlı
Yok öyle bi dünya.
gidebilir
Güvenirim
Seninde gitmen lazım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumda farklı düşünmen çok doğal bir tepki. 😌 Evlilikte güven esastır ama bu özel koşullar insanı elbette endişelendirebilir. Eşinle tüm kaygılarını açıkça ve sevgiyle konuşmalısın. 🗣️ Onun sağlık sorununa empatiyle yaklaşırken kendi duygularını da ifade etmekten çekinme. Belki birlikte gitmek ya da alternatifleri değerlendirmek için konuşabilirsiniz. İçindeki huzuru bulmalısın. ✨