Her şey güvende biter. Karına, sevgiline güven olmazsa kapıyı çarpıp her işe gidişinde ne yapıyor diye şeytan nasıl kemiriyorsa yurt dışıda aynı... Tabi tek gidecek olursa onun için endişelenirdim vazgeçirmeye çalışırdım ama kardeşi, arkadaşıyla gidiyorsa birsey demem bu gavatlık değil güven yapan yan sokakta da yapar ama tabi gönül benle gitmesinde o ayrı..
Hayır. Güveni sizler yanlış algılamışsınız. Bunun güvenmekle hiç bir ilgisi yok. Her şeyi geçtim tek başına oralarda başına bir şey gelir diye zaten tek başına göndermem. Ya benimle gider ya da hiç.
pardonda o kim ben sevgiliye karsiyim anasi degil babasi degil sanane ister gider ister gitmez kizlar sevgilinizin kurallarinin hicbir dedigini yapmayin cokk sevseniz bile birakin sizi birakiyosa biraksinn bu ne ya
sunu anlayin artikk aptal aptal hareketler yapmayin onane ister gider kiz ister gitmezz onlar kim oluyolarda karisiyolar kabul edicekse boyle etmek zorunda yoksa yallah gitsin aman cekilmez kizlar nasil katlaniyosunuz anlamiyorim
erkegin hic bir dediklerini yapmayin bunu siz istiyosaniz soyleyin herseyi eline koz vermeyin hic bir istegini yapmayin siz ozgur bir bireysiniz kimse hesap vermek zorunda degilsiniz bu dunyaya tek geldiniz tek gidiceksiniz sallayin gitsin
İş içinde olsa tek başına başka ülkelere gidicek kadınlar ona bakıcak bende evimde öyle oturucam ha ona bakan kadınların kafasını duvara sürter kıvılcım çıkarır ya beraber gideriz ya da gidemez
aaa tabikide gidebilir 🤗 ama küçük bir şartım var 🙂 onun kemiklerini kırar satırla doğradiktan sonra gözlerini köpeklere yedirir, kesilen kemiklerini çürütür tek tek bez çantaya koyduktan sonra istediği yere tatile gider 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Dimi ama 😂😂😂(CADI GÜLŞÜ)
Ben gitmesine izin verirdim valla zaten biriyle güvendiğin için sevgili olursun güvenmiyorsan neden sevgili oluyorsunuz ki anlamıyorum zaten şimdiki ilişkiler çok saçma her ikiside birbirini kısıtlıyor bence bu yanlış birşey
Yaşım 23 reşitim öncelikle onu söyleyim.. evli bir insanım evet bıktım kısıtlamalardan aynı şehirden insanların tavrından... kaçıcam herkesten bu şehirden.. rezillikler rezillik rezil olucam belki banklarda Uyucam ama mutlu olucam yeter..
@adıl-kpz çoktan çöktü piskoloji kalmadı ben topladıkça bozdular yıktılar.. gitmek istiyorum gidicem .. kimseyide istemiyorum.. tek yaşıycam.. dağ başında bir evde yeter
En İyi Cevaplar