+1 yılGidebilir sonuç itibariyle onun hayatına tamamen müdahil olamam
Ama gideceği yerin bilgisini verecek her aradığımda bakacak bana ters cevaplar vermeyecek
Aldatma konusuna gelirsek zaten aldatsa burada da aldatır
Onun sadık olmaması onun karaktersizliğini gösterir
Birbirimize güvenmiyorsak zaten birlikte olmamızın bir anlamı yok
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPartnerim için fazla bir yaptırımim olmaz. Resmi bir bağ olmadan kimsenin kimseye böyle bir konuda karişmaya hakkı yoktur. Sanane, dese bana bir cevap veremem. Aynı şekilde o da bana 'hayır' 'olmaz' gibi bir şey derse, bunu neye dayanarak söylüyorsun! Derim. Ben senin neyinim! Derim.
Evliysek, iş değişir. Evlilik bir kurum ve onun da belli başlı kuralları var ve olmalı da.
30 Yorumla
Kimsenin kararlarına müdahale etmek istemem o bensiz gitmek istiyorsa bunu gerçekten istiyorsa gidebilir tabi. Özgür bir bireyin hayatına kısıt koymayı şiddetle reddediyorum 🙄 Tabi aynı davranışı ondan da görmek şartıyla 😄
03 Yorumla- +1 yıl
💐💐 peki beraber gidelim dese gider misin sevgilinle
- +1 yıl
Hayatımda ki kişi evlenmek üzere olduğum nişanlım ama gitmek istesem de gidemem çünkü aile yapıma maalesef ters.
- +1 yıl
💐💐
+1 yılGidebilir sonuçta ikimiz da ilişkimiz dışında iki farklı bireyiz farklı zevklerimiz ve renklerimiz var sevgiliyiz diye 7/24 dip dibe olacağız diye bir şart yok
125 Yorumla- +1 yıl
Evlenemem ders çalışıyorum shdhds
- +1 yıl
Okulum bitti atanmaya çalışıyorum smdmdns
- +1 yıl
Öğretmen
- +1 yıl
Dndnejss eyvallah
- +1 yıl
Alanınız ne
- +1 yıl
Öğretmen değil miydin
- +1 yıl
Benden çok büyüksün be doktorum
- +1 yıl
Lan ne alaka 23 yaşındayım ben
- +1 yıl
Hiç yakıştıramadım hıh
- +1 yıl
Yav hele hele ödndndnd
- +1 yıl
Ay komşular imdaaat
- +1 yıl
Djdjdjs ricalar doktorum kendine iyi davran
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılSeyehat için gidiyorsa bu erkeğin aldatmasına izin vermek olur. Kesinlikle öyle. İsterse 20 defa gitsin aldatmaz ama 1. de mutlaka aldatır.
36 Yorumla- +1 yıl
Benim karısı çok seven yabancı hemde bir arkadaşım var sürekli geziyor, adamın kendiside bunu dedi. Çok iyi biri hemde. Asla aldatmadım onu seviyordum dedi ama adam birgün güzel bir lokasyonda sabah uyanıyor pencereyi açıyor karşısında nerdeyse çıplak bir kız gözünü de yeni açmış kız buna hi diyor vs ve ilişkiye girmiş sadece bir kere aldatmış o da böyle. ama aldatmış siz gönderin gönderin.
- +1 yıl
hayır bana anlattı
- +1 yıl
aşağıdaki arkadaşlara bugün pamuk kalbinden taşınıyorum masal diyarlara göç ediyorum şarkısını gönderiyorum...(içimden geldi=))
- +1 yıl
al işte
+1 yılGidebilir tabii.
Sürekli gözümün önünde olan birşeyler isteseydim köpek sahiplenirdim. Takardım tasmasını, sürekli ben nereye çekersem o oraya. Mis.
Partner diyoruz partner, yani etten kemikten bir insan. Kendi iradesi, duyguları, sorumlulukları var, öyle değil mi?
20 Yorumla
+1 yılGitmek isterse gidebilir tabii ki de ama ikimizin beraber gidebileceği bir geziyi tercih ederim.
31 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılİş güç için gitmesi gerekiyorsa çok uzun kalmadan gidebilir ama keyfi gidemez 😃
31 Yorumla
+1 yılBen sonuçta evlilik yaptıktan sonra o kişiye partnerim eşim derim herkes birbiri olmadan keyfine göre gidip keseceksin yani bir görev verir olağanüstü bir durum olmadan böyle keyfinize göre gidiyorsa o zaman evliliğin ne anlamı kaldı şahsen ben kabul etmezdim.
10 YorumlaSevgilim ise gidebilir. Sonuç olsa tam güvenemeyeceğim biri. Lakin ciddi olduğum , evlilik yolunda oldugum veya eşim ise benimle gidebilir.
13 Yorumla
+1 yılYurt dışına gidebilir ama yurt içinde o kadar özgür olamaz 😁
İmkan olan her yerde dibinde olmak isterim
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Olabilir, daha önceden çıkmış ve bir kez daha gezmek isterse izin veririm. Şahsen pasaportum olmadığından dolayı işlerim oldukça yoğun olacak. Vizeleme işleri de uzunsa komple biterim. Sevdiğimin hızına yetişemem.
20 Yorumla
+1 yıltabii ki gidebilir. Ben de gidebilirim. Evliler bile ayrı arkadaş grupları ile gidebilir. Yani yanlış yapacak insan gözünüzün önünde de yapar arkadaşlar çokta şey yapmayın diğer yandan siz doğru olun da yanlışı yapan yolun sounda sizi kaybeder nedir yani. Bu tür kendine güvensiz kısıtlamalara lüzm yok. Siz bunlara bile takılacak güvensizlikte bir durumdaysanız o ilişkide bulunmayın. Kendınıze saygınız için bulunmayın.
30 Yorumla
+1 yılBeraber gitme ihtimalimiz varsa daha iyi olur ama elindeki fırsatı almam. Kendine vakit ayırmasını isterim, aynı anlayışı banada göstermesini de isterim 🙂
30 Yorumlayok babam yok, benim olmadığım yerde kocamın işi olmaz.
11 Yorumla
+1 yılElbette gidebilir. Bu hayatı ona zindan etmek için beraber değilim. Hayatını yaşamaya devam edebilir. Her şeyi de beraber yapma zorunluluğumuz yok
20 Yorumla
+1 yılGidebilir, gitme sebebi de önemli tabi ki.
Gezmek için bile olsa “ kız arkadaşlarla plan yaptık, şuraya gitmeyi planlıyoruz. Ne dersin?” Diye sorması yeterlidir..10 Yorumla
+1 yılÇıkabilir tabi neden çıkmasın ki
Aldatma vs diye düşünenler gözünü açsın bence yapacak olan insan her yerde yapar yurt dışına gitmeyi beklemez22 Yorumla- +1 yıl
Aldatmanın yabancısı türkü mü var Allah aşkına
- +1 yıl
Farketmez ki
Gidebilir tabi ki… Ama ben de ayrı olarak giderim. Bizde eşitlik tam özgürlük tam güven var. Her şey serbest bizde. 😃😎
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBensiz hiçbir yere gitmesine de rızam olmaz, bana " tabi git hayatım" vb. şeyler söyleyip kalmasına da rızam olmaz.
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gidebilir ama geri gelemez
61 YorumlaBirlikte yapabilmek varken... neden yalnız gitsin... bir şekilde birlikte gitmeyi tercih ederdim... yoksa sevgili olmanın, eş olmanın anlamı ne?
MaşaAllah herkes ne kadar özgür ruhluymuş... bu kadar kıskan yurdum insanı nerede🧐10 Yorumla
+1 yılGitmesini istemem açıkçası birlikte gitmeyi teklif ederim ama iş için önemliyse gerçekten yapacak bir şey yok o ordayken ben kıskançlıktan kendimi yer bitiririm. 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyete binince söz nişan gibi.
+1 yılNeden bensiz gidiyor ama önemli olan nokta bence bu yani ama bensiz gitmesi imkansız gibi bir şey çünkü bende yurtdışını gezmek istiyorum.
10 Yorumlaukraynayana gidecekti ama kocamı nataşaların kollarına yem edemem diye göndermedim
21 Yorumla
+1 yılEşimle yurt dışı gezisi yapmak istiyoruz zaten ama bensiz olmaz beraber gezip görüyoruz zaten en mantıklısıda bu ikimizde gezmeyi seviyoruz
23 Yorumla- +1 yıl
En güzeli ama gün gelir erkek erkeğe gitmek isterse
- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
No way out
+1 yılGidebilir. Evli olsak da kimseyi bu tarz konularda kısıtlamaya halkımız yok.
10 Yorumla
+1 yılGüven verdikten soner kina gecesine dahi gidebilir 😅
10 Yorumla
+1 yılGidebilir abi evliliklerde flörtlerde güven esastır
10 Yorumla
+1 yılİş seyahati falansa evet de gezmeye bensiz gitmez zaten
10 Yorumla
+1 yılGidemez heleki evliyken çok mühim bişey olmadığı sürece tabiki
10 YorumlaÇarşıya bile gidemez. Ben götürürüm nereye istiyorsa.
10 Yorumla
+1 yılİş için ise gidebilir fakat başka bir iş içinse gidemez
10 Yorumla
+1 yılİş için gidebilir ama tatil için gidemez zaten gitmez de.
13 Yorumla- +1 yıl
@LimOncuuu iş için gittiği yer ve kişiler belli. Tatil için ne olacağı belli olmaz.
+1 yılGitsin.. benimleyken yaşadığı hiç birşeyi dünyanın neresine giderse gitsin kimseyle yaşayamaz.. farkı da farketmek gerekir bazen..
11 Yorumla
+1 yılÇok zenginsek gider ama mevcut durumla ya benle gider ya da bedavaysa arkadası filan ısmarlıyorsa gidebilir adadf
13 Yorumla- +1 yıl
Yok aldatsa burada daha rahat aldatır zaten dil bilmiyo bir şey bilmiyo üşenir 😂 ayrıca çok güveniyoruz birbirimize
Beraber gitsek çok daha iyi olur tek gitse sıkıntı olur illaki. Güvensizlik oluşur. Acaba ne yaptı? Kimlerle görüştü buluştu?
03 Yorumla
+1 yılYalniz gidebilir ama bend egiderim, o arklariyla gidedse bende giderim.
11 YorumlaOlur bende istediğim yere giderim ayrı ayrı gezer evimizde buluşuruz 🤷
11 Yorumla
+1 yılNişanlım veya esimse hayır sevgili ise cehenneme kadar yolu var
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgili işine karşıyım bir bağlayıcılığı yok nişanlı demek evlenecegin insandır eş demek diğer yarindir
+1 yılÖzel bir durum varsa eşlik edemeyecek durumdaysam ya da yalnız kalmak istemiş olabilir. Elbette gidebilir
10 Yorumla
+1 yılHayır.. beraber gideriz ama yapışık ikiz gibi sürekli dip dibe olmayız arada soloda takılırız
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır ama 1 gunüde bana birakır inşallah
+1 yılÇıkabilir ilerde benimle eş olacak kişi ben tarafından da buna hazır olmalı zaten
11 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlardan izin almaz. Anca gönlü kırılmasın diye haber verir. Yolluk alır isteyin var mı diye sorar
11 YorumlaEğer eşim ve sevgilimse benle gitmesi daha dogrudur bu zamanda babana güveniyorsun ona nasıl güvenecen
00 Yorumla
+1 yılKocamsa hayır
Sevgilim/flörtümse ne halt yerse yesin.02 Yorumla- +1 yıl
Öyle.
+1 yılBen olmadan arkadaşları ile gezmeye bile çıkamıyor ne yurt dışısı
05 Yorumla- +1 yıl
Yoo çok memnunum
- +1 yıl
Maçoluk arkadaşları ile istediği zaman çıkması mi oluyor?
+1 yılİş için gidiyorsa olabilir çok uzun kalmamak şartıyla
03 Yorumla- +1 yıl
Hem is hem eglence?
- +1 yıl
Bende giderim o zaman eğlenecekse beraber eğlenelim
- +1 yıl
😅😅
+1 yılKendi parasıyla gidecekse istediği fibi gwzebilir beş kuruş alamaz benden
02 Yorumla- +1 yıl
Olmayan kişiye para veremem di mi 😂
+1 yılNiye bensiz gidiyor? Gitsin yine bisey demem ama niye tek başına gidiyor ki, bunu sorugularım yani
04 Yorumla- +1 yıl
arkdaşıyla falan yine gitsin
- +1 yıl
Yakın değilsek zaten gitsin ama birbirimizi tanıyorsak, sevgiliysek artık niye tek başına kafa dağıtmak istesin ki? Ben onun yanında olurum her zaman manevi anlamda ama yine de kendi bilir, saygı duyarım.
+1 yılTabiki gidebilir gitti yerden acıı haberi gellir ölürr ruhuna el fatihaaaa
04 Yorumla- +1 yıl
PUBG oyunundan
keskin nişancı kız - +1 yıl
burada başka biri yorum yapmıştı o nerde yani oyorum.
- +1 yıl
Dedim ya isstedi yere gitt sin serbes ordan ölüm haberi gelsin yeter
+1 yılBen gidebiliyorsam o da gidebilir ben gidemiyorsam gidemez
10 Yorumla
+1 yılGidebilir güvenmediğim biriyle birşeyler de yaşamam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhang iparayla
buradaki her üye meteliğe kuruş atıyor her taraf dilenci dolmuş10 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet, bunda bir sakınca ya da büyütülecek bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla
+1 yılgiderse zaten beni düşünmesine gerek kalmaz tatlım
00 Yorumla
+1 yılGüven olduktan sonra cehennemin dibine bile gidebilir :D
00 Yorumla
+1 yılGidebilir ya tutamam Yani kimseyi bağlayamam ben
00 YorumlaYurt dışına sevgili ile gitmek varken böyle aromantik kadınla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılGitmek isterse gidebilir, buna engel olmak istemem. Ama tabiki gönlüm onunla birlikte gitmeyi ister.
00 Yorumla
+1 yılGitsin onu mu tutucam naparsa yapsın
16 Yorumla- +1 yıl
Yo hiç evlenmedim ki 22 yasindayım. Eski sevgilimden tecrübeliyim sadece.
- +1 yıl
Üstüne düşüp bi yerini kaldorcağıma umursamam kendimi dusunurum her zaman
- +1 yıl
Evet öyle.
Yediğim kazığı kendi lehime kullandım.
Zaten önemli olanda hatalardan ders çıkarmak.
Gider izin almaz
12 Yorumla
+1 yılGitmesini istemem
11 Yorumla
+1 yılpartnerim yok su an ama gidemez gezmek amacli hic gidemez is gezisine gidebilir birlikte gidebiliyorsak birlikte gideriz yoksa olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat