Eşim fake hesapla kızlara yazmış, kayınvalide baskısı var, güvenim bitti siz olsanız boşanır mıydınız?

1.5 yıllık evliyim. 2.5 aydır baba evindeyim. Eşim evliliğimin 6. ayında fake hesap açmış bir kızla gezmek için uğraşmış. Buluşmadım dedi. O sırada ben de çalışıyorum.🥲 Bunu öğrenince 1 ay baba evinde durdum sonra affettim her şey çok güzel olacak dedi.

6 ay hiçbir şeyini yakalamadım bana çok iyi davrandı

Kayınpeder sıkıntılı başka şehirde oturuyoruz 2 ayda bir geliyorlar iki üç gün duruyorlar. Her geldiklerinde evin içinde kaos ortamı sürekli kaynanama sataşıyor saygısız bir insan yönlendiren bir insan
aramızda daha öncede birkaç olay oldu o yüzden onları ne aradım ne sordum eşime beni uzak tutmasını söyledim ama beni bayramda götürmek istedi ben de evi terk ettim

Evi terk etmeden önce eşimin benimle nişanlıyken de bir kıza selam tanışalım mı yazdığını gördüm sadece onun bundan haberi yokmuş mailini kapattım zannediyormuş. Değişmişti ama benim artık güvenim yok sizce evi terk ettiğim için ben mi suçluyum.

Bana durup dururken evi terk ettin sırf bayrama bize gideceğiz diye evi terk ettin diyor.

Bana yardımcı olur musunuz

Eşim fake hesapla kızlara yazmış, kayınvalide baskısı var, güvenim bitti siz olsanız boşanır mıydınız?