Hep nankörlük yaptım bir kere tebrik etmedim övmedim kavgada alttan almadım her şey büyüdü gitti o da midesinden rahatsızlandı ben de 2 günde şimdi evden gitti bana boşanalım diyor
22 sa
Aşk İlişkileri
Cam Cilt
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
bazen kıymet bilmek gerekir ben olsam bir daha geri dönmemek üzere giderim çünkü yine aynısını yapacaksın bırak daha hakemden bir kadın eşine eş olsun
Aynı işyerindeyşz ne yapabilir
Oda tamamen haklı değil Şu an ben bu duruma düstügğm için kendimi böyle hissediyorum
nankörlük eden o değil sensin kendin dedin çünkü aynı iş yerinde olmak sorun değil boşanınca kaldığı yerden devam eder kusura bakma sana nefret falan beslemiyorum ama nankörlere acımıyorum sadece
Ya ben böyle yazdıgım için öyle anlıyorsun onunda benımde haklı yonlerım var bana dilediklerini kendin yasa
Ben hiçbir zaman nankör olmadım.
Senden birtanede bende var. Çocuk olmasa arkama bakarsam gözüm kör olsun… he düzelttik ama sevgim kalmadı her fırsatta başkasına yazıyorum. Çünkü bende bitti
Benim eşim öyle birisi depil
Ben 12 sene sevgililik yaşadım tek bir kadına göz ucuyla bakmadım. Bende öyle değildim küçük hanım aşkın gözünü skim
Neyse ne
Dönülmez akşamın ufkundasın vakit çok geç…. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun umarım unutur eskiyi döner
Bilmiyorum Şu an hiç iyi değilim
İnşallah aldatmamissindir
Degismezsin. bugun böyle konuşuyon ama ileride yine nankör olursun
Yüz kızartııcı biley yok çok şükür
Seviyorsan alttan al seni seviyorum bundan sonra olmaz de devam et
Bence evlilik çok canım bişey boş. Gereksizi canım bakmak sadece asya toplumuna ait bir durum. Evlenmeyin gençler
Anlaşılır yaz eleştirecegine anlasılmıyor bile
Ara konuş ya da yüz yüze özür dile
İşyerinr geldim
Tamam konuş
Huylu huyundan vazgeçmez be umarım geri dönmez
Sende bir yerlerine kına uakarsın hersey tek taraflı olmaz
Kıymet bilmeyene veda yakışır
Kötü olmuş bunu anlaman güzel ama
Evet kötü
İş işten geçti ama dimi sonunda
Evet iş yerine geldim Şu an
O derece mi yaa adam silmiş seni simdi sen peşindesin
Bu kez ben hatalıyım
Alla alla ne oldu hatan ne
İkimizde kötü konustul ama ben beddua ettim cocuk konusunu söyledim
Çocuk konusunda ne var ki?
İş işten geçti büyük ihtimal
Huylu huyundan vaz geçmez.
En yakın zamanda kurtulması dileğiyle
İstanbul'da oslan rituelle çözerdim
Allah büyük
Abla allaha şirk mi koşayım yasadıgım seyler yerer zaten
Hastayim sana ihtiyacım var de start bosanma
Gercektende hastayım bu arada hastalıgımı yenı ogrendım yanımda tek o vardı
İyi yapmış
Sende kına yak
Banane ya ne yaparsanız yapın.
İnşallah kurtulur senden
Bunu ona söyle.
Hiö yğz yüze gelmedim
Geç karşısına konuş.
Ne söyleyim mesela
Eşim beni az önce aradı cok yıprandık kıymetimi bilmedin dedi psikolojik hasta oldum kan kusuyorum dün ben dedi uzatmayalım diye yanıma gelmedin dedi herkese söyledim ben bpsanacagım dedim dedi esyalarımızı toplayalım dedi aksam sende topla dedi napabilirim
Güzel makyaj yap giyin yanına git. Boşanmak istemiyorum. Seni seviyorum. Ayrılmayacağım lütfen süre ver sakinleşelim süre verelim birbirimize de.
Net kararım diyor annemi babamı arsdım net diyor
Büyü ile
Günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu zorlu süreci yaşaman ne kadar üzücü. Ama önce kıymetini fark etmen harika bir başlangıç. 💖 Eşinle sakin bir ortamda konuşmayı dene, kalpten özür dile ve pişmanlığını samimiyetle anlat. Onu ne kadar çok sevdiğini ve bu evliliği kurtarmak için çabalamak istediğini hissettir. Değişimin zaman alacağını unutma, sabırlı ol. Umarım her şey yoluna girer. Bol sevgiler! ✨🫂