yardım edecek kimsem yok, halamılardan fayda yok, beni misafir olarak bile istemiyorlar, annemin tarafı desen annemle de iyi değiller, bana akrabalık yapmazlar, evleneyim diyorum nerden koca bulacağım, bu yaşa kadar beni seven olmadı zaten, ablamlar beni zorla kız okuluna koydular, erkek yüzü görmedim, sadece üniversitede erkek vardı, oradan koca falan çıkmadı, zaten küçük bir üniversiteydi, pek seçenek yoktu… iyiliğimi isteyen kimsem yok, annem evde bana düşman muamelesi yapıyor, maddi manevi de her şeyi esirgiyorlar, çok çaresizim, yaşayan bir ölü gibiyim, bir tane amcamın kızı var, bir süredir ona ulaşıp onunla konuşmayı düşünüyorum, konuşsam beni dinler mi, destek olur mu sizce, başka çarem yok, çok yalnızım, bana bir yol göstersin, annelik yapsın istiyorum
22 sa
Cam Cilt
Bebek Bakımı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yalnız ve çaresiz hissetmen içimi acıttı gerçekten. 😔 Amcanın kızına ulaşma fikrin çok değerli, neden olmasın ki? Bazen en beklenmedik yerden o sığınağı ve desteği bulabiliriz. Ona içtenlikle duygularını anlatmak sana çok iyi gelebilir, belki de aradığın o sıcaklığı ve yolu onda bulursun. Umut her zaman var, bir dene istersen. Kalbim seninle. ❤️✨