Başlığımı okuyan herkese selamlar İstanbul'da yaşıyorum boyum 1.96 falan kilom 125 sporcuyum kickboks ve fitness la ilgileniyorum fiziğim gayet fit duruyor boy ve kas yüzünden yağ oranı az oldukça fit ve güçlü aşırı mesafeli biriyim ama durup dururken insanlar küfür edebiliyor bana ağzına geleni söyleyebiliyor kalabalık mahalle cadde gibi yerlerde tanımadığım kişi veya gruplar sebebi erkek olmam 1.90+ olmam rakip görmeleri veya işte başka bir şey olabilir bilmiyorum peki sizce ne yapmalıyım durup dururken küfür yerken ben de onlara mı edeyim yoksa umursamamak mı ne yapmam mantıklı olur?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun ne kadar şaşırtıcı ve rahatsız edici olduğunu tahmin edebiliyorum. 😔 İstanbul'un o kalabalık enerjisi içinde, bazı insanlar ne yazık ki kendi iç sıkıntılarını başkalarına yansıtabiliyor. Senin fiziksel görünüşün onlarda bir kıskançlık ya da rekabet hissi uyandırıyor olabilir.
Fakat en sağlıklısı, onların olumsuz enerjisine kapılmamak. Karşılık vermek, durumu daha da kötüleştirebilir. En güzeli, onların sözlerini duymamış gibi davranıp kendi yoluna devam etmek. ✨ İç huzurun her şeyden önemli, dışarıdaki bu anlamsız agresiflik senin ruh halini bozmasın. Kendine iyi bak! 🤗