Türkiyedeki insanlar kendileri de böyle insanları seviyor mu? hani bitek sevmeyen ben miyim? Öyleyse trde kalmamın bir anlamı yok?

Ben azerbaycanlıyım kendim,

Herkes iş konusunda insan ilişkileri konusunda ahlaksız, iş yerleri ailece yönetiliyor ve çalışana köle muammekesi yapmaları yetmiyor seni eziyor istismar ediyor, hizmetçi gibi elstradan onlara da hizmet ediyorsun egonu ve benliğini ezikleyerek duygu masturbasyonu yapıyor genelde kapalı kadınlar oluyor bunlar , erkekler ise onunla yatağa girmeni istiyor yüz vermeyince de eziklemek için ekstra iş ve eziyet ediyor

Şimdi ikamet için üniversiteye gitmiştim öyle bir ego öyke bir ego ki hani kendisi çalışan yabancı afkan mı suriyeli mi ne ama türkler bayılıyor sanırım bunlara adam daha işini bilmiyor türkçesi yok bana bişeyler anlatmaya çalışıyor türkçesi (arapça askanıyla bozuk türkçesi) ni anlayamadığım için bana aptal muamelesi yapıp ezikliyor

Türkiyedeki insanlar kendileri de böyle insanları seviyor mu? hani bitek sevmeyen ben miyim? Öyleyse trde kalmamın bir anlamı yok?