Aynı mahalleden birden fazla kişiyle takıldım, telefonumu yayıp baskı yapıyorlar, bu mahalle ortamından nasıl kurtulurum?

kafam o kadar dolu ve pişmanlığım o kadar büyük ki buraya yazıp içimi dökmek istedim.
Zor bir dönemimde, boşlukta kafamın da yerinde olmadığı bir an aynı mahalleden birkaç kişiyle takılma hatası yaptım. Şu an o kadar pişmanım ki, kendimden tiksiniyorum resmen. Ama işin en korkunç tarafı şu: Bu tipler aralarında konuşup numaralarımı falan da birbirine vermişler, meğer telefonum başkalarının elinde de dolaşmış.
Şimdi mahalledeyim, hepsi bir taraftan yazıyor, darlıyor, kafayı yiyeceğim. Her an biriyle karşılaşma korkusuyla evden çıkmak bile istemiyorum. Bu durumu yaşayan, bu mahalle cenderesinden kafası ağrımadan sıyrılmayı başaran var mı?
Yapay zeka gibi düzgün cümleler kuramadım ama halimi anlarsınız diye kafama takılanları direkt yazdım. Ne yapmalıyım Allah aşkına akıl verin, bu insanlardan nasıl kurtulurum çok pişmanım, yazdıkları zaman engelliyorum, numaramı da değiştirmek istemiyorum. Hepsi arkadaş ama birbirinin arkasından konuşuyor ya, kendilerine bakmadan nasıl benim arkamdan konuşuyorlar anlamıyorum. Bu, eğer biriyle takıldıysan aramızda kalmalı. Ben bu canım düşünce ile yaptım işte. Nasıl kurtulurum arkadaşlar, aramın iyi oldukları ile nasıl tamamen koparım
Aynı mahalleden birden fazla kişiyle takıldım, telefonumu yayıp baskı yapıyorlar, bu mahalle ortamından nasıl kurtulurum?