Başıma hiç gelmez dedigim bir olay geldi yıllardır tanıdigim ilkokul arkadaşım facede bir grupta bana rastlayıp konuşmaya başlıyoruz kardeşim ayaklarına yattı ilk önce şerefsiz görüştük bir çay içtik aramızda hiçbirşey geçmedi ilişki olarak ben buna güvenerek herşeyimi anlattım meger mesajlarımı resimlerimi hep kaydediyormus beni sevdigini söyledi dul olsan seni alırdım vs bu kişi dul 3 kızı var ben evliyim bir evladım şuanda hamileyim 6 aylık keşke hiç konuşmasaydim çok pismanim sohbetimiz ilerledi bana ahlaksız teklif etti ben kabul etmedim sohbet amaçlı sadece bu konulardan konuştuk açık resmini attı beni elindeki mesajlarimla resimlerimle tehdit ediyor eşimin facesini bu yakınımdan ismini ögrenerek bulmuş iş yerine kadar biliyor bu kişi sabıkalı anneme bile mesaj atmış annem dul babam vefat etti ahlaksız teklif etmiş yoksa kızının yuvasını yikacam yazmış görüşelim herşeyi kocana anlatırım diyor lütfen küfür etmeyin yargilamayin yardımcı olun Allah aşkına ben sadece güvendim tek suçum bu savcılıga veremem bişey yaparmi gider söylermi fake hesaptan konuştum watsap normal mesaj kendi facem bütün mesajları saklamış lütfen yardımcı olun
Cevabın nedir?
Savcılığa gideceksiniz.
Savcılığa durumu izah edip aileye tebligat olmamasını ve özel hayatın korunması amacıyla gizlilik talep edeceksiniz.
Savcılığa gittikten sonra eşiniz ile konuşacaksınız. Bu şekilde eşinizin de güvenini bir nebze sağlam kalmasını sağlamış olursunuz.
Gerisi Rabb'imize kalır.
Ancak yaptığınızın kabul edilir bir yanı yok. İnşallah atlatırsınız. Ancak o ahlaksız teklifi asla kabul etmeyin, arkası gelir...05 Yorumla
Soran+1 yılAsla kabul etmem zaten Allahtan bulsun inşaalah tek dileğim ondan bu beladan kurtulmak
Soran+1 yılDua ediyorum ıslah olsun benden uzak olsun diye kac gundur neler cekiyorum elim kolum bağlı
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun inşaallah kurtulurum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen her güvendiğine çıplak resim mi gönderiyorsun yaptığın ayıp. Sana kötü haberim var bu kişi takıntılı bundan kolay kolay kurtulamazsın haberin olsun. Gözünü karartmış annene kadar gitmiş. Acayip bir dünya siz böylelerine çok rahat güveniyorsunuz bense sevdiğim kızdan küçücük bir resmini bile alamıyorum
022 Yorumla
Soran+1 yılAramızda ilişki olmadı umutlanmis aşağılık annemde tehdit mesajlari var ahlaksız teklif etmiş bendede tehdit mesaji var haklisin tek suçum güvenmek oldu
Cevap sahibi+1 yılSen ona çıplak fotoğraf gönderdin mi?
Soran+1 yıl1 tane yüzüm gözükmüyor hata ettim ölmek istiyorum :'(
Cevap sahibi+1 yılÜfff neden yaparsınız ki anlamıyorum kusura bakma polise gitmekten başka çaren yok ve tabi kocana gerçeği anlatacaksın. Bu adam durmuyacak istediğini versende devamı gelecek. Zor birine rastlamışsın
Soran+1 yılEsim boşar cocuklarımı göstermez bu pislikten kurtulmam lazım :'(
Cevap sahibi+1 yılNeden elinizdekilerle mutlu olamıyorsunuz ki. Bunu en başta sen neden düşünmedin ki. Tanıdığınız mafya tarzı biri varsa ona söyle anca korkutursa o korkutur yoksa poliste devlette bişey yapamaz
Cevap sahibi+1 yılHerşey açığa çıkar
Soran+1 yılKimsem yok malesef :'( cok caresizim haklısın görüşelim diye tehdit ediyo görüşsem silermi acaba yalnız gitmicem tabii cok caresizim
Cevap sahibi+1 yılSilmez bu tip insanların istekleri hiç bitmez. Hem senden istediğini versen kocana çocuklarına nasıl bakacaksın.
Soran+1 yılÖyle birsey asla yapmam Allah korusun haklısın üzerime gelirse savcılığa vericem dicem baska carem yok :'(
Cevap sahibi+1 yılÜzerine gelecektir sakın taviz verme hatta git kocana anlat onun elindede sana ve annene karşı bir koz kalmasın. Üzgünüm ama yapılması gereken bu
Soran+1 yılKocama anlatırsam boşar
Cevap sahibi+1 yılBunu baştan niye düşünmedin ya da ne için bunu yaptın ki bir anlık heyecan ve macera olsun diye mi
Soran+1 yılCok pişmanım bir zararı olmaz diye düşündüm yanıldım
Cevap sahibi+1 yılEvet yanılmışsın kusura bakma zarar görmeden kurtulacağınıda sanmıyorum
Soran+1 yılAllah korusun yuvama bir zarar gelmez inşaallah :'( :'(
Cevap sahibi+1 yılBunu neden başta düşünmüyorsun ki.
Soran+1 yıl:'( :'( haklısın
Cevap sahibi+1 yılİnşallah zarar görmeden bu belayı defedersin
Soran+1 yılAmin inşaallah dua edin ne olur
Cevap sahibi+1 yılNormalde senin gibilere acımamada neyse. Allah yardımcın olsun ve günahlarını bağışlasın
Soran+1 yılAmin inşallah :'(
+1 yılPolise savcılığa şikayet et ne gerekiyorsa onu yap ilk olarak eşine anlat gizlemekle olmaz hamilesin onun çocuğunu taşıyorsun bilmesi lazım sana zarar gelirse diye. Asla daha cevap falan verme sen yanlış bir şey yapmadıysan arkadaş olarak konuştuysan bu tamamen o ahlaksızın suçu
08 Yorumla
Soran+1 yılEsim boşar konuşmasaydın der
- +1 yıl
Niye ki arkadaşım diyorsun sen? Bilmesi gerekir güzelce anlat
Soran+1 yılResimlerim mesajlarım var
- +1 yıl
Ne resmin var açık mı ki
Soran+1 yıl1 tanesi ama yüzüm gözükmüyor :-(
- +1 yıl
E ablacım nereni niye çekersin ki evde kocan varken ne isteğin varsa onunla karşılasaydın senin helalin o
Soran+1 yılOf haklısın
- +1 yıl
Önce dua et af dile
+1 yılkorkma şikayet ederm de sen kötü bir şey yapmadın. Kocana da söyleyemez o kadar cesareti yoktur emin ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylersede kendiside zararda farkında değil şikayet etsem işten atarlar hapis cezası alır
- +1 yıl
hala onu mu dusunuyorsun bu adam senin yuvana namusuna göz dikmiş
Soran+1 yılNe yapabilirim nasıl kurtulabilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
+1 yılkocana anlat kocanda karakola ğitsin bu durumda ben kocan olsaydım bunu yapmanı isterdim en doğrsu bu de kocacım okul arkadaşımdı konuştuk öylesine adam musallat oldu de.. sen böyle yaptıkça ğötü kalkıyor kocana de ve karakola gidin inan bana en doğrusu bu sonra gel bana dua et
15 Yorumla
Soran+1 yılKocam beni boşar affetmez asla beni
- +1 yıl
neden evliyken kocandan izinsiz başka erkelerde ğörüşüyorsun resim ataıyorsun demmi bekliyorsan yanılırsın demem bak insanalr hata ederler beni döver affetmez deme benımde başıma olaylar geldi babam annem affetmez derdim sahiplendiler kocanda sahiplenir sana seviyor bir hata ettim de insan sonucta anlar kötüde etmedin ki cinsellik anlamında adamla bir şeyde yaşamış değilsin cocukluk arkadaşımdı görüştüm sadece dersin bence hemen anlatmalısın
Soran+1 yılAileye anlatmak baska affeder ama bu esim affetmez adamda resimlerim mesajlarım var affetmez boşar baska care lazım
- +1 yıl
adam söylerse daha kötü olur seni bırakmaz adam. beni dinle istersen kocanla ben koşayım.. ama bak sen söyle inan bana söyle de adam okul arkadaşımdı o ara cekmiş sohbet ederken. şimdide bana zorluk cekiyor adama saldırır falan ama sen polise haber ver ve adamdan şikayetci olun..
Soran+1 yılMesajlar resimler var esim affetmez boşar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTehtit mesajların duruyor savcılıga gidecem beni rahatsız edersen de kaybedecegim birsey yok de eşime göstersen boşanacaz sende ceza evine gireceksin 3 tane kızın var düşün böyle birsey onların başına gelse hoşuna gidermi de tanıdık avukatla görüştüm bu tür santajlar 15 ile 20 yıl cezası var ben artık herşeyi göze aldım gerisini sen düşün 3 kız babasız kalsa ne olur bir düşün de
06 Yorumla
Soran+1 yılBunları söylerim üzerime gelirse inşaallah işe yarar gider yinr söylerse ben biterim
Cevap sahibi+1 yılBen evliligimi kurtarmak için namusumu kirletemem beni birdaha tehtit edersen direk bu mesajlarını savcılıga verecem o resim kocama gitmeden ceza evini boylarsın. Bu tür suçlar kişi hürriyetini kısıtlama özel hayatta müdahale santaj bunlar katlar katlar rahat 15 yıl cezası var yani mesajlar dursun kaybetme istersen ses kaydıda yap delil olarak telefonla konuşuken.
Soran+1 yılAhlaksız teklifi kabul etmedim farketmez görüşelim dedi serefsiz
Cevap sahibi+1 yılGitme onun dediklerini yapma korkma korktugunu beli etme o korksun senden
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesiniz?
Soran+1 yılAnkara
+1 yılSen fotoğrafları atıyosun evli olduğun halde çay içiyosun evliyken sen böyle bişey yapamazsın güvendim diye bişey yok senin zaten bir yuvan yok güzelim, zaten yuvan olsaydı böyle çıplak fotoğraf falan atmazdın
11 Yorumla
Soran+1 yılOffff bir hata ettim pişmanım
polise sikayet et adama anlat su bu cezalari alirsin falan de tehtit edene ama dürüst kocanada anlat adami ilkokuldan falan tanidigini sonra tehtit ettigini falan
00 YorumlaEşine anlat ben kadınım benim ihtiyaçlarım oluyor beni hoş görürsen sevinirim de anlayışla karşılar ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılDalgamı gecıyorsun
Soran+1 yılUkala seviyesiz
Soran+1 yılSen giriver ilişkiye onunla ahlaksız seninlede dalga gecenler olur inşaallah zor zamanlarında bu yorumundan sonra bende seninle ilgili başka potansiyeller görüyorum senin seviyene düşmeyeceğim havla havla dur 😂
+1 yılpolise şikayet et tehdit ettiginden dolayı ceza alır
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylerse savcılıga vericem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıleşinden gizli biriyle görüşerek yapmıssın hatayı sen eşine anlat bence ya da annene sor naapsam diye
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem bişey yapamaz diyor onun basıda belaya girer dedi ama beni tehdit ediyor
Ya benim anlamadığım adamla bir şey yaşamadıysan elinde ne gibi bir mesaj var ki seni bununla tehdit ediyor?
00 YorumlaSoyle o. pezevenge gebertirim onu serefsize bak ya adi herif
00 Yorumla
+1 yılÖnce bir sakin ol abla. Çıplak resminimi attın naptın bir anlat.
00 YorumlaAl işte gelde Böyle Kadınlarla evlen aga sen resim attın o resim attı Adamla oynaşırsan Adamda ister tabi neyse bence direk polise git eşine de anlatma olayı halledilir polisler gözünü korkutur onun
00 YorumlaKocana Soyle Durumu Beni Dinle Sonra Ogrenirse Daha Kötü olur Zaman Kaybetme Seni Anlayacaktır Ama Herkese De Foto Atılmaz Be Abla Ben çocukluk Arkadaşıma Bile Guvenmiyom Birşey Soyleyip Yollamiyom
060 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem beni suçlar ve bosar :'( bosadigiylada kalmaz çocuklarımı vermez güvendim bilemedim böyle olacağını :-(
Soran+1 yılFacesini çaldırmaya uğrastım telefonuna yönlendirmiş bir çaresi var mı watsaptada var mesajlar of :-(
Soran+1 yılFacesi ele gecirilmezmi vede watsapp
Soran+1 yılYardımcı olurmusun lütfen
Soran+1 yılTelefonuna yönlendirmiş yani giriş uyarısı yapmış ele gecirilirmi facesi tamam cumartesi olur
Soran+1 yılBen yapsam ip adresinden bilinirmi msnsi kapanmış tekrar acarak?
Soran+1 yılBana yardımcı olurmusun veririm facemi
Soran+1 yılAnladım denedinmi işe yarıyormu peki
- +1 yıl
Çok Denedik Bazı Bilgilere Ulaşabiliyoruz Ama Hepsine Deyil Bazen Hata3003 Diyo Nerdeyse Bitcek biz Bu uygulamaya 2 Aydır Uğraşıyor Bu uygulqmaya Benzer Uygulamalar Her yerde var Ama. Güvenli Değil İndirdigin An Telefon Res Çekiyor Hayata Yani Adamlar Sana Yukletiyo Bilgileri Alıyor Telefonu Bozuyolar
Soran+1 yılOda bayağı sürer desene benim bir an önce kurtulmam lazım bu beladan
Soran+1 yılTelin markası lg adamın
Soran+1 yılGuvenlik düzeyi telefon numarası ve facesi var sana mesaj atıcam atamıyorum
Soran+1 yılMsnsi pardon
Soran+1 yılFaceni yaz oraya yazayım ablam
Soran+1 yılBurdan mesaj atamıyorum sana
Soran+1 yılTamam yaz bekliyorum
Soran+1 yılKime vericem numaranı sacmalama
Naptin sen ya o yazismalri polise ver polis tanidk yok mu civarinda onu sktrp adam akilli benzetsin serefsizz ya ulan ne adamlar var haa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılanlamadığım adamın elinde ne resmin var ki? sadece konustuk buluştuk demissin neyinden korktun
01 Yorumla
+1 yılişte sen zaten kendi gönüllsüsün bence hala küfür etmeyin dersin
00 Yorumlaböyle kadinlarin en acı verici tarafida ilerde bir yiğidin anası olarak anılması
00 Yorumla
+1 yılZor yerden sordun. Bence esiniz anlayisli biriyse dogurusunu duzgunce soyleyin. Sonradan ogrenirse sorun olabilri.
00 YorumlaEvli barklı kadınsın ne işin var sabıkalı bir itin yanında?
016 Yorumla
Soran+1 yılAskerden kacıp ceza yemiş aşağılık
Soran+1 yılCok pişmanım yemin ederim cok
Soran+1 yılbir çaresi yok mu annemdede tehdit mesajı var
Soran+1 yılYok malesef
Soran+1 yılHayır yoktu
Soran+1 yılAhlaksız teklif etti işte
Soran+1 yılÖnceden sadece çay içtik şimdi gel buluşalım diyo
Soran+1 yılİnşallah
polise veriririm diye tehdit et
026 Yorumla
Soran+1 yılÜzerime daha fazla gelirse öyle diyecem görüşmek istiyor adi
Soran+1 yılDısarda görüşürüm yalnız olmamak sartıyla elindekileri sildirmek için ama silmem diye diretiyor cok caresizim
Soran+1 yılNapıcam peki cok çaresizim
Soran+1 yılEsime söylerse savcılıga vericem :'(
Soran+1 yılSöylersemde boşar ikiside aynı yol cok caresizim cok
Soran+1 yılİkametimi aldırmayıp oranın adresini versem olurmu
Soran+1 yılPolisler şikayetci olman lazım dediler şikayetci olsam savcılığa intikal edicek esim öğrenir of :-(
Soran+1 yılEsim sonradan neden ikametini değiştirdin der of delirecem
Soran+1 yılBilmiyorum Şu an elim kolum bağlı
Soran+1 yılMaddi durumum iyi değil :'(
Soran+1 yılYok malesef
Soran+1 yılÜzerime gelirse daha fazla öyle diyeceğim inşaallah ise yarar
+1 yılKendin ettin kendin buldun iy oldy
09 Yorumla
Soran+1 yılBence büyük konuşma
- +1 yıl
Tamamda esinizin arkasinda is cevirdiniz ve Şu an bedelini oduyorsunuz
Soran+1 yılGüvendim aramızda bişey gecmedi tehdit ediyor
- +1 yıl
Esine durust olun.. birgun mutlaka cikar ortaya.
Soran+1 yılOff :'( haklısınız cok pişmanım
- +1 yıl
Guzel bir sekilde anlatin.. baskasinda duyarsa inan daha cok kotu olur.. enazinda seni stalk eden adaminda karsinda dik durup sonra polise sikayet edersin..
Soran+1 yılAnlatırsam boşar beni tehdit eden özür diledi bir zararım olmaz sana dedi ama görüşelim diyo hala tehdide devam anlıyacagın
- +1 yıl
Yapma buseger kabul edersen ddaha cok isticek
Soran+1 yılHaklısın yüzünü gösterdi bir kere işte elindekileri silermi diye
+1 yılhiçbişe yapamaz korkmayın bu kadar
18 Yorumla
Soran+1 yılCok tehdit ediyor üzerime geliyor
- +1 yıl
böyle tehdit edipte yatan çok kişi var kocana onu sölemekle tehdit et bak nasıl korkuyor
Soran+1 yılBu blöfü yutmaz serefsiz
- +1 yıl
cesaretli ol sen korktukça üstüne gelir
Soran+1 yılHaklisin of :'(
- +1 yıl
çoğu zaten bu tekniği uygululuyo kadını tehdit ediyo kadında kabul ediyo yatıyo sonra videoya çekiyo p*rno sitelerine atıyo
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
öyle
+1 yılSavcılığa verebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim ögrenir polise gittim danistim döveriz savcılık işin içine girerse esin öğrenir mahkeme olur dediler of delirecem :'( sabıkalı zaten şikayetçi olsam ceza alır anneme bile sapıklık yapmış asagilik
- +1 yıl
Avukatım ben
Soran+1 yılbir çaresi yok mu bundan kurtulmanın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılkorkmayın hanımefendi cesaret önemli
00 Yorumla
+1 yılNasıl resimlerin var? Çıplak mı?
014 Yorumla
Soran+1 yıl1 tanesi diğerleri normal :'(
- +1 yıl
Ne kadar çıplak? Yüzğn görünüyor mu?
Soran+1 yılGörünmüyor
- +1 yıl
Ama vücudunu tanır kocan herhalde?
Soran+1 yıl:'(
- +1 yıl
Hala tehdit ediyor mu?
Soran+1 yılEvet :'(
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun? Avukatım, yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılBundan nasıl kurtulabilirim ben
- +1 yıl
Şikayetle
Soran+1 yılEşim öğrenmemesi gerek ama
- +1 yıl
Saklayabilirsin ama zorlanırsın. Kaç aylık hamilesin?
Soran+1 yıl6 aylık
- +1 yıl
Eğer hukuki yardıma ihtiyacın olursa mesaj yaz
Samimi bir tevbe et ve Allaha sığın
00 Yorumlasen sadece esine karsi durust ol yeter
00 YorumlaVer gitsin :D
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birisi yuvami yıkmakla tehditler ediyor ne yapmalıyım çok çaresizim böyle insanlar yaşamasın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler