Birisi yuvami yıkmakla tehditler ediyor ne yapmalıyım çok çaresizim böyle insanlar yaşamasın?

Başıma hiç gelmez dedigim bir olay geldi yıllardır tanıdigim ilkokul arkadaşım facede bir grupta bana rastlayıp konuşmaya başlıyoruz kardeşim ayaklarına yattı ilk önce şerefsiz görüştük bir çay içtik aramızda hiçbirşey geçmedi ilişki olarak ben buna güvenerek herşeyimi anlattım meger mesajlarımı resimlerimi hep kaydediyormus beni sevdigini söyledi dul olsan seni alırdım vs bu kişi dul 3 kızı var ben evliyim bir evladım şuanda hamileyim 6 aylık keşke hiç konuşmasaydim çok pismanim sohbetimiz ilerledi bana ahlaksız teklif etti ben kabul etmedim sohbet amaçlı sadece bu konulardan konuştuk açık resmini attı beni elindeki mesajlarimla resimlerimle tehdit ediyor eşimin facesini bu yakınımdan ismini ögrenerek bulmuş iş yerine kadar biliyor bu kişi sabıkalı anneme bile mesaj atmış annem dul babam vefat etti ahlaksız teklif etmiş yoksa kızının yuvasını yikacam yazmış görüşelim herşeyi kocana anlatırım diyor lütfen küfür etmeyin yargilamayin yardımcı olun Allah aşkına ben sadece güvendim tek suçum bu savcılıga veremem bişey yaparmi gider söylermi fake hesaptan konuştum watsap normal mesaj kendi facem bütün mesajları saklamış lütfen yardımcı olun
Birisi yuvami yıkmakla tehditler ediyor ne yapmalıyım çok çaresizim böyle insanlar yaşamasın?