Ya yaklaşıyorlar cete olup maruz kalıyorm kacan kovalanır sözü yasıyorm bagırsam laf etsem sardırırlar düşman kesilirler iftira gibi pislik şeyler yaparlar
Çevremdekiler zorla yanıma yaklasıyor kendileri gibi beni kötü yapmaya yoldan cıkarmaya çalışıyorlar napıcam ben lütfen cevap?
Gayet kolay aslında ama insan çekiniyor yapamıyor ama yapmassanda mutsuz oluyorsun mesela çoğu arkadaşımı sildim hiçte umrumda değil, arkadaşlığımız sahteydi bana gerçekten değer bile vermiyorlardı.
tamam bu dahada kötü, bide yaşları büyük anladığım kadarıyla akıllarıda başında olup hala zorba insanlarsa gerçek kötülerdir hadi insan değişir diyeceğim doğru ama bunlar değişir mi bilmiyorum umarım akılları başına gelir değişirler ama sen onlarla kalıp kendi hayatını mahvetme.
öyle değil ben okul ortamında biraz sessizdim utangaçtım, oyüzden eziyorlardı işte ama bu ortaokul için geçerli sonradanda lisedede aynıydım ama bu sefer kendimi ezdirmiyordum hatta 9. Sınıfı tekrar okuyacağım zaman bir kaç insan benle arkadaş olmaya çalışıyorlardı bende oluyordum zaten ama sınıfta filan sessiz olduğumu farkedince uzaklaştılar, ve ilk başta ne kadar dikkatlerini çektiysem bile onlarda beni ezik olarak görmeye başladılar, yani demek istediğim sessiz olursan sesini çıkarmassan herkes ezer zorbalık yapar kim olursan ol nasıl olursan ol.
Bana saldırdılar duygusal istismar psikolojik şiddet uyguladılat aşagıladılar hakaret ettiler tüm okul yılım okul dısında zorbalıgı uğramak böcek gibi ezilmemle gecti intikamın ateşini yanıyorum 10 yıldır bir tarafta cok mutluyum dünyaya zorla gelsem bu * kaderi secerdim burası cehennem dünya orıspu çocuklarn yeri
yaşadıkların kötü evet ama sırf bunları yaşadın diye geçmişe takılmakla dünyayı hiç sevemessin zaten, dünyada kötü insanlar olabilir evet ama iyi insanların olmadığını göstermez bu, eğer intikam almak istiyorsan iyi yerlere gel böylece onlardan intikam almış olursun belki birgün işleri düşer sana.
Kötü olduklarını billiyorsun seni kötü olmanı iisteyen arkadaşın olamaz hayatından çıkar. zaten. Yanlış arkadaş ortamı insanı yanlış şeylere bulaştırır
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Çevremdekiler zorla yanıma yaklasıyor kendileri gibi beni kötü yapmaya yoldan cıkarmaya çalışıyorlar napıcam ben lütfen cevap?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir çılgınlık yapıp bir daha onların yanına gitmeyebilirsin
Bunun bilincindesin sana nasihat verilmez benden akıllısın bence
Uzak duracaksın bu kadar basit🤷🏻♀️
Değil işte yüzsüzler yanıma gelip sohbete ediyor takip ediyorlar
Tamam madem istemiyorsun istemediğini onlara söyle yoksa sen mutsuz olacaksın.
Aptal kezolar anlarmı iğrenc zorbalar
bunun için anlamaları gerekmiyor kaç onlardan istemediğini söyle.
Dalgacılar dedikoducular iftira tüm karaktersizlik onlarda var
Tamam böyle insanlarla niye duruyorsun hala görüşmek konuşmak istemediğini söyle çok zor değil.
Senin dediğin kolay değil istemedgn kişiler hayatımda bu kadere mahkûmum
Gayet kolay aslında ama insan çekiniyor yapamıyor ama yapmassanda mutsuz oluyorsun mesela çoğu arkadaşımı sildim hiçte umrumda değil, arkadaşlığımız sahteydi bana gerçekten değer bile vermiyorlardı.
Bunlar zorba çete
tamam bu dahada kötü, bide yaşları büyük anladığım kadarıyla akıllarıda başında olup hala zorba insanlarsa gerçek kötülerdir hadi insan değişir diyeceğim doğru ama bunlar değişir mi bilmiyorum umarım akılları başına gelir değişirler ama sen onlarla kalıp kendi hayatını mahvetme.
Onlar gibi kirlenmemek için kendime cok işkenceler yaptım
kendine neden işkence yapıyorsun canım benim, kendini biraz olsun düşünüyorsan sil onları hayatından.
Hayatımdalar ben secmedm bu kaderi
Hayatında sadece anneni babanı kardeşini akrabalarını doğduğun yeri öleceğini yeri sen seçemessin, arkadaşlarını seçebilirsin.
Onlarda aynı şekilde yaşamak için aptal yerde nefes alıyorum ama ölmek istiyorum zindan kaldığımız bu cehennem dünyada
Biraz fazla abartmıyormusun? alt üstü görüşme arkadaşlığını kes naptılar adam mı öldürdüler sende şahit oldun şimdi seni mi tehdit ediyorlar🤭
Dünya orspu çocuklarına okul gibi zorunluluk hayata mecbur bırakılırsan sende anlarsn bu cehennemi tek yalnız kurt yaralı kalpler bilir sadece
Okula gitmek zorunluluk değil bir tercih ayrıca okula bir tek sen gitmedin bende gittim gördüm böylelerinii, ama boşverdim napayım yani onlarla durup.
Onlar sana geldimi biranda sardırdımı okul değil başka yer değil cehenneme gittim ben.
bende zorbalık gördüm, okula gitmek istemedim seni anlıyorum ama o pislikler yüzünden hayatını kabusa çevirmen ve buna devam etmen kendine haksızlık.
Cok haklısın naptın peki
kendimi ezdirmemeye çalıştım, onları umursamadım ve hayatıma devam ettim.
Sen kaçtıkça kovalamadılarmı zorla konuşmaya yanlarına almaya calısmadılarmı sana pisliklerini atmadılarmı iftira felan
öyle değil ben okul ortamında biraz sessizdim utangaçtım, oyüzden eziyorlardı işte ama bu ortaokul için geçerli sonradanda lisedede aynıydım ama bu sefer kendimi ezdirmiyordum hatta 9. Sınıfı tekrar okuyacağım zaman bir kaç insan benle arkadaş olmaya çalışıyorlardı bende oluyordum zaten ama sınıfta filan sessiz olduğumu farkedince uzaklaştılar, ve ilk başta ne kadar dikkatlerini çektiysem bile onlarda beni ezik olarak görmeye başladılar, yani demek istediğim sessiz olursan sesini çıkarmassan herkes ezer zorbalık yapar kim olursan ol nasıl olursan ol.
Bana saldırdılar duygusal istismar psikolojik şiddet uyguladılat aşagıladılar hakaret ettiler tüm okul yılım okul dısında zorbalıgı uğramak böcek gibi ezilmemle gecti intikamın ateşini yanıyorum 10 yıldır bir tarafta cok mutluyum dünyaya zorla gelsem bu * kaderi secerdim burası cehennem dünya orıspu çocuklarn yeri
yaşadıkların kötü evet ama sırf bunları yaşadın diye geçmişe takılmakla dünyayı hiç sevemessin zaten, dünyada kötü insanlar olabilir evet ama iyi insanların olmadığını göstermez bu, eğer intikam almak istiyorsan iyi yerlere gel böylece onlardan intikam almış olursun belki birgün işleri düşer sana.
Kahretsin
O kişiler ile muhattap olma sınır koy
Nasıl
Kötü olduklarını billiyorsun seni kötü olmanı iisteyen arkadaşın olamaz hayatından çıkar. zaten. Yanlış arkadaş ortamı insanı yanlış şeylere bulaştırır
arkadaş değilm ama yanıma geliyorlar kovalıyorlar konuşuyorlar zorla
Mesafeli davran çok samimi olma
Değil işte yüzsüzler yanıma gelip sohbete ediyor takip ediyorlar kovalanıyrm sanki
O ortamdan uzaklaş kesinlikle
Geri vitese tskacaksin
E uzaklas onlardan
Uzaklaştkca geliyorlar ve mecburum bu aptl yerde durmays