Akraba tarafı herkese beni kötülemis belliki napicam ben bu insanlar kısmetimede engel koymaya çalışırlarmı?

Şimdi ben zamanında bi amcamin oğlunu evden kovdum sonra babaannem dedem ve o kovdugum kuzenimin abisi gelmişti onuda çok severim en sevdiğim kuzenim odur o gün yatılı kalacaklar diye sinirlenip onlarıda kovdum bı sure hiçbiriyle konuşmadım etmedim bayramda arayınca babaannem sordu mecburen özür dilemek zorunda kaldım konu kapandı sanıyordum ama sonra milletin bi alttan alttan laf sokma çabalari bi hal hareketleri vs derken dedimki belliki bunlar insanlara anlatmış anneme dediğimde onlar duyulsun istemez öyle şeyleri sen merak etme dedi ama belliki anlatmışlar şimdi dünyanın en kötüsü benim milletin gözünde ama pek umrumda değil şimdi hiçbiri gelmiyor evimize gelmemeleri daha iyi bizde gitmiyoruz zaten ama ailemde bu konuda bana karşı milleti haklı görüyorlar ne kadar ailem olsalarda durum bundan ibarett benim korktuğum su bu insanlar benim kısmetime engel olur mu gidip onlara gün geldiğinde bu şeylerden bahsedermi onlarda bu yüzden bırakırmi beni annem çok defa şunu dedi bunları ordada yaparsan bana bi ton laf ettirirsin ona göre yarın bi gün evlenince onlarada böyle davranma evlendiğin insanında akrabası anası gelicek onlarada laf etme dedi
Akraba tarafı herkese beni kötülemis belliki napicam ben bu insanlar kısmetimede engel koymaya çalışırlarmı?