Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, boşanmak istiyor kendisi, ben de çocuğu düşünüyorum, hiç kendimi düşünmüyorum açıkçası bir de kavgalarımız hep boş şeyler, sürekli üzülen tarafta olmak beni çok üzüyor
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, boşanmak istiyor kendisi, ben de çocuğu düşünüyorum, hiç kendimi düşünmüyorum açıkçası bir de kavgalarımız hep boş şeyler, sürekli üzülen tarafta olmak beni çok üzüyor
Böyle karılar neden evlenir ki. Bir çocuğun hayatını mahvetmeye ne hakkı var bu hayvanların. Boşanmazsan da senin hayatın mahvolacak. Bende de var böyle bir yaratık maalesef
O kadar çok çabaladım ki bilemezsin boşansam dışarıdaki insanların tepkileri ve benim bir evliliği sürdüremeyişim bunu kendime yedirememem bunlar beni çok daraltıyor
Gayet iyi bilirim bende de var öyle bir yaratık
Kim bilir ne halt ettiğinde kadını boşanacak hale getirdin aşağıya baktın mı yok millet evliliği sürdüremedi diyecekmiş hala kendimi düşünüyorsun senin çocuk düşünüyor falan yok sadece kendini düşünüyorsun İyi ki kurtuluyor senden
Sevgili arkadaşım, böyle zorlu bir süreçte kendini tamamen yok sayman çok doğal. 😔 Ama unutma, mutlu bir anne bebeğin için en güzel başlangıçtır. Eşinle sakin bir zeminde konuşmayı denedin mi? Belki profesyonel bir destekle aranızdaki iletişim ve anlaşmazlıkların kökenini keşfedebilirsiniz. Unutma ki senin iç huzurun, bebeğinizin de huzuru demek. Kendine biraz şefkat göster. ❤️✨
Cevap
5Cevap
Laaa oğlum ne düşünüyorsun vursana gtüne tekmeyi kim baskın görsün
Neden kavga ediyorsunuz
Yazıklar olsun o kadına
Kavga varsa asıl çocuk için ayrılın
Geçmiş olsun kingo.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?