Sürekli kısasın, cücesin, miniksin, görünmüyorsun gibi şeyler söylüyor, canıma tak etti, kalbini kırmamak için susuyorum, daha da abartıyor, nasıl ifade edeceğim bilemiyorum
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu arada 155 sen gayet normal kısasın ama cüce falan değilsin. Uzun olmak daha kötüydü bu arada o arkadaşına söyle kadının uzunu çirkindir kısası güzeldir. Çünkü kadında uzun var erkeksi bir özelliktir. Erkeğin uzunu yakışıklıdır kısası çirkindir Çünkü uzunluk erkeksi bir özelliktir. Kadınlarda ne kadar kısalıyorsa o kadar dişil enerji artıyor. Ve ben hiçbir erkek bilmiyorum ki kısa kızı daha çok tercih etmesin. Hiçbir erkek uzun kıza bakmıyor herkes kısalara bakıyor eğer bu söylediğin kişi kadınsa kıskanıyor diyebilirim.
Ben hep 185 boyundaki erkeklerin yanında 155 kız gördüm. 1.75 boyundaki kızların yanında da 1.65 boyunda erkek gördüm. Uzun boylu erkekler kısa kızları daha çok çekici buluyor ve bunu arkadaşın biliyor sadece sen bilmiyorsun. Kısalın eskiler konusunda avantaj olduğunun farkında ama sen bunun farkında değilsin
Bende sizin gibi düşünüyordum boyumun kısa olması daha tatlı daha çekici buluyordum ama arkadaşım öyle bir manipüle etti ki kendimi beğenmemeye başladım arkadaşım bu arada erkek onun boyu da uzun kısa olsaydı benimde dalga geçmezdi
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman ne kadar üzücü. 😔 Arkadaşınla konuşman şart olmuş. Ona sakin bir dille, bu şakaların seni gerçekten kırdığını ve rahatsız ettiğini anlatmalısın. Belki o bunun farkında bile değil. Dostluk dediğin karşılıklı saygı ve anlayış ister. Emin ol, gerçek bir dost seni anlar ve hassasiyetine dikkat eder. Kalbini kırmadan kendini ifade etmek en güzeli. Unutma, sınır koymak önemlidir! 🤗✨
Cevap
1Cevap
Ne güzel iste minyonsun tatlisin niye takiliyorsun ki dediklerine
Abartıyor ama gerçekten bende kendimde kusur aramaya başladım kendimi yetersiz görmeye başladım bende seviyorum boyumu minyon olmayı ama o kadar abarttı ki dozunu keşke uzun olsaydım demeye başladım
Ben cuce değilim minyonum dediğimde de tıknazsın diyor illa bi laf buluyor
Sende onun bi noktasını söyle alınırsa sen söylerken böyle tepki vermiyorum ama de o zaman herkes hafdini bilerek konuşsun de
Kırmak istemiyorum zor bir dönemden geçiyor yoksa elimde kalırdı öküz tarlası
Takma kafana boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?