18 yaşında okurken evleneceğim. Doğulu aile zorlar mı torun baskısında erken vb. ?

Soruyu tam anlatamadım ama 18 yaşındayım üniversite okuyorum ama bi senem kaldı önlisans benim. Sevgilimle bayadır beraberiz o benden 2 yaş büyük ailesinin küçük bir inşaat emlak şirketi var. 3 yıldır falan kendisi de çalışıyor 1 sene yaşıtlarından erken mezun oldu erken başladığı için çeşitli bazı yerlerde de çalıştı bunun dışı. Bayadır tanışıyoruz ben kendi ailemle artık yapamıyorum dürüst olmak gerekirse erken evliliğimin sebebi bu biraz da normalde okul bitmeden atanmadan asla evlenmem diyordum. Keşke baskı olsaydı sadece baskıdan kaçmıyorum antidepresana başlayacak derece zaten mutlu bir evlilik başlamamış ailemin görücü bile değil aniden olan bir evlilik. Hergün sarhoş bir baba kızınca bana patlayan bir anne ile yapamıyorum sadece bu kadar değil bile maalesef. Sevgilim bu durumu biliyor bana bıraktı o yüzden bu isteği. Ama ailesi doğulu, Ağrılı Kürtler. Sevgilimden şüphem yok, babam asgari ücretle çalışıp ama zengin gibi yaşayıp hayatı her akşam taksilerle alkollerle geçirdiği için sanki fabrika açmış gibi 800 binden belki daha fazla borcu olduğu dönemde okulum için bana yardım etti zaten okuluna devam et diyor. Ama ailesi zorlar mı bilmiyorum günlük hayatta işte fazla iş beklentisi, erken çocuk torun isteği gibi klasik evlilikte ailelerin baskı yaptığı karıştığı konulardan. Herkes aynı değil ama belki doğulu bir aile ile tecrübesi olan vardır o yüzden sorum.

18 yaşında okurken evleneceğim. Doğulu aile zorlar mı torun baskısında erken vb. ?