Arkadaşlar 18 yaşındayım annem bana hergün şidet gösteriyor eziyet ediyor evden çıkmama izin vermiyor hapishane gibi kıyafetime çok karışıyor kiyafetlerimi o seçip alıyor şimdiye kadar kendi kıyafetime seçemedim bana hep hakaret ediyor bedulara ediyor artık dayanamıyorum açık giyinmeme de izin vermiyor dışardaki kızlara çok ama çok üzeniyorum o yüzden annemden kurtulmak için birini bulup evlrnmeyi düşünüyor um. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evden cikmana bile izin vermiyorlar diyorsun ama birini bulup tanisip evlenmeyi dusunuyon, nasil olacakmis o is.
Zaten noluyorsa hep ozentiden oluyor, neymis acik giyinmeme izin vermiyor disardaki kizlara ozeniyon, ne guzel iste daha nolsun annen koruyor seni gidip onun bunun cocugu dikisleyip orani burani suzen dokunan belki resmini ceken tacize tecavuze ugrayacagina edepli duzgun kapali bol giyin bunlari da onlemis olursun bir sekilde.
B en öyle bir hayat istemiyorum hergün ölmem için bedular eder bir şeyden sinirlendiğinde sınırını benden çikartiyor
Böyle korumak olmaz
Keşke benim annem opmasaydi
nasil bir hayat istiyorsun
Interneten birini bulurum
Istediğim şeyi giymek arkadaşlarımla gezme bu kadar işte fazla bir şey istemiyorum bu hayata
o ne la oyle rasgele birini bulmak, seni kullanir atarlar ne de olsa korumasiz kiz diyerekten hemen inanip aldanirsin sonra kime siginacan ana desen ondan kacmissin zaten ee nolacak sonra, az kafani calistir...
ne giymek istiyorsun knk bana bi ornek ver
o. rospu gibi mi takilmak istiyorsun bunu mu heves yapiyon bu mu sevdigin hosuna giden sey
Şort giymek askılı giymek açık göbekli kıyafetler giymek öyle
tamam iste bunlar saydiklarima sebep olabilen giysiler
Ne alaka
Herkes giyiyor
herkes b. ok yesin sende ye
Ben niye yiyomuşum
s. iktir et knk
Bir dağ ayısıyla karşılaşmayacağın ne malum? Üniversite sınavına gir evden hiç değilse 2 yıllığına uzaklaş. Belki birini sevip evlenirsin.
Ya ailem evden çıkmama bile izin vermiyorlar
Nerede yaşıyosun
Evlilik tek çözüm gibi
İzmir'de
Çözüm dimi
Ama adamakıllı birini bulmalısın. Daha kötü şeyler yaşayabilirsin
Daha kötüsü ne olabailir
Şöyle düşün. Bir çocuğun oldu ve eşin sana şiddet uyguladığı için boşanmak zorunda kaldınız. Ailen de sizi kabul etmedi. Tek başına napacaksın? Hayatta olan şeyler bunlar. Tabi çok iyi birine de denk gelebilirsin. Evlenirken yakışıklılığına değil karakterine dikkat et.
Boşansam bile aileme gitmem
İllaki boşanacaksın diye bişey yok. Bütün olasılıkları hesaplıyoruz. Ayrıca evlenirsen de hemen çocuk yapma.
Neden hemen çocuk yapmiyim evlenirsem evliliğinin 1. Haftasında çocuk yapicam
Valla sen bilirsin ama adamı tanımadan çocuk yapma. Boşanmak istersen de çocuk yüzünden boşanamazsın.
Banane adamdan önemli olan çocuğum kız çocuğum olursa gitmediğim şeyleri ona giydirecek yapamadım şeyleri o yaptın anne sevgisini görmedim bilmiyorumda ama kızım olursa onu çok seveceğim ona sim sıkı sarılıp öpücem koklayacağım bunun hayali ile yaşıyorum
Ailen aslen nereli
Istanbullu
Doğulusundur diye tahmin etmiştim. Demekki batıda da bu kafa yapısına sahip insanlar var.
Malesefki var
bu yaşta sırf evlenmek için evlenirsen sonrasında mutlaka pişman olursun, kendini böyle bir konuda şartlandırmamalısın
Başka yolum yok bi kolum var oda ölüm
nedense bana öyle gelmedi pek
Ney sana öyle gelmedi
yani şimdiki yaşantındaki sorunları abartıyor gibisin, evlenince de sorunlar olacak, çok daha büyük sorunlar olma olasılığı da yüksek
Yemin ederimki bu abartmadim halim işkence ediyor bana vücudumu bi görsen var ya dersin bunu hatvan mi yaptı diye sorarsin
Ne gibi büyük sorunlar
O zaman bir şey diyemem, başka kardeşin falan yok mu da durmadan seninle uğraşıyor
Ya abim ve ablam var onlarada küçüken çok çektirmiş halada çektiriyor
onlar nasıl büyüdülerse sen de büyürsün, 2-3 seneye kadar düzelmeye başlar sen de sakin kafayla bakarsın evlenme konularına
Düzelmez yılardır öyle
bul birini evlen o zaman ne diyeyim, düzgün birine denk gelmezsen işkence olur sana hayat ama bunu da bilmelisin
Biliyoŕum ama malesefki bütün tanıştım erkeklerle flörtlestik erkeklerle hepsi beni aldatv kullanıp attılar hiç biri beni sevmedi
bak o bakımdan da pek iyi tecrübeler edinememişsin, buna rağmen evlilikte diretmen nasıl olur bilmiyorum, bu zamanda düzgün güvenilir birini bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi bir şey biliyorsun
Malesefki öyle ama kardeşim bir şey yok yeterki annemden kurtulayım
bakarsın artık, burcun neydi
Ikizler
anladım, bakacaksın artık etrafına, uygun biri denk gelmezse yine de uzak dur derim
Uygun gelmezse bile razıyım
gerçekten nasıl böyle düşünebiliyorsun anlamak güç, gören de dünyanın en büyük suç örgütünün elinden kurtulmaya çalışıyor falan sanacak seni, annenden değil de
Ne annem şerefsizin teki
Evlenmek çözüm değil.
Neden çözüm değil
o bulduğun bir daha kotuyse ya da oyle olursa
Olsun en azından annemden daha iyi
sana şiddet gosteredebilir iyi secmen lazim cok dikkatli olman lazim
Biliyorum ama en azından annemden kurtulmuş olucam
bir kuyuda iki yilan var ikisinden birine sarilmak zorundasin cok zor
ne kadar kisitlama o kadar yasakli olan seyeleri yapmaya cezbeder insani
Malesefki öyle 🥺😭
hakkinda hayirlsini dillerim ama hedeflerin varsa uni filan kazan biraz daha daynip evlenmek icin cok erken gibi
Hedeflerim var ama hiç birini yapmama izin vermiyorlar maalesef
nasil hedeflerin var merak ettim
Bilim insanı olmak oyuncu olmak bütün dunyada tanınmış biri olmak öyle işte izin vermiyorlar
oyunculuk kursu aldim bir cok projede de oynadim :)
Ne güzel ama benim ailem izin vermiyor
neden bu kadar karsilarki
Çok sıkı ve çok dindar bi ailem var evden bile çıkmama izin vermiyorlar açık bile giymeme izin vermiyorlar
dinde zorlama olmazya yanliş dusunuyorlar bence ulaşsana bana :)
Takıp ettim
aynı sekilde bende
Ee mesaj at
attimmm
bakk
Pişman olursun
Olmam inan beni mutlu olcam en azindan
Tek kaçışının kendi ayaklarının üstünde durmak gerektiğini bilmen lazım ama yaşın şu an hep bir dal arıyor maalesef. Umarım verdiğin kararlar seni hep mutlu eder
Ben hiç bir zamam mutlu olmadın mi mutluluk nedir bilmiyorum bile
O yüzden evlenip çocuk yapmayı duşunuyorum bi kız çocuğum benim giymedim şeyleri kızıma yıldırım yapmadım şeyleri kızım yapsin diye ben anne sevgisi nedir bilmiyorum ama bi kizin olursa onu çok sevirem hiç dovmicem ona iyi davranacağım onu öpücem saçını okşayacağım çünkü bunlar bana yapılmadı malesef🥺
Herkes hayatının belli dönemlerinde zorlanır ama yaşın gereği bunu daha fazla derinden hissediyorsun. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve çok güzel bir anne olacağına eminim. Ama önce kendini iyileştir sen iyi olmadan hiç bir şey iyi olmaz. Hayatında başarılar diliyorum
Ben iyi olamiyorum ki keşke olabilsem
Evlen.
Evlenmeyi düşünüyor um