Malatyalı sevgilim cimri mi, kaba mı, yoksa sadece düşüncesiz mi; ilişkiye devam etmeli miyim?

Elbette her yerin iyisi ve kötüsü var. Ben genelleme olarak soruyorum. Kendisi Kürt ben Ankaralı ve Türk'üm. Açıkçası Malatya deprem bölgesi olduğu için gitmek istemiyorum. Ölecek olan her yerde ölür ama fobi oluştu bende iyice. Ankara 'dan sonra oralarda yapamam gibi geliyor. 3 aydır konuşuyoruz, önümüzdeki ay yıllık izni doluyor. Ankara 'ya araba için parça almaya gelecek ve benimle buluşacak. Kendisi belediyede kepçe operatörü. Çok elit birisi olduğunu söyleyemem, konuşması vs. Bende en çok insanlığına öncelik veriyorum ama acaba diyorum kendi kendime. Ben de fabrikada özel güvenlik görevlisiyim. Şu ana kadar bana 2 defa kayısı gönderdi ve bir kere işe başlarken gül gönderdi. Ben bu adamın cimri olup olmadığını nasıl anlarım. Ben biraz şımartılmak istiyorum açıkçası. Laf arasında onu severim bunu severim diyorum anlıyordur acaba. Amacım parasını kullanmak değil yanlış anlamayın. Mesela regl dönemim yaklaştı, canım deli gibi tatlı istiyordu bunu da ona söyledim ve gerginlik oluyor. Tatlı yemek beni rahatlatıyor her anlamda, bunu birkaç defa söyledim, ona rağmen bir şey yapmadı. İsterdim bana tatlı ısmarlasın. Evimin adresini biliyor sonuçta. Oraya gelince yeriz falan dedi. Acaba ince mi düşünemiyor ki. Birkaç defa söyledim ama. Ve gerçekten canım istiyordu. O an kendi aldığın değil de başkası alınca daha tatlı geliyor ya, öyle düşünün. Ben de düşünüldüğümü hissetmek istiyorum doğal olarak. Davranış olarak yanlış bir hareketini görmedim. Sadece biraz kaba ve kıskanç. Bana kaba değil, etrafa karşı öyle. Yarın bir gün bana da öyle yapar mı acaba, yoksa normal devam eder mi. Tanımaya devam mı edeyim

Malatyalı sevgilim cimri mi, kaba mı, yoksa sadece düşüncesiz mi; ilişkiye devam etmeli miyim?