Sevgilim sinirlenince beni hiçe sayıp ağır konuşuyor, bu ilişkide kalmalı mıyım 😔?

• Gece saat 12gibi sohpet ediyorduk bir reels yolladı konusu bir kadın kocasıyla evli ama ilgisiz ve kocasının ailesi onu hizmetçi gibi kullanıyorrmuş bu kadında işe başlamiş orada ona ilgili birinden hoşlanıp aşık olmuş yanlış olduğunu biliyormuş ama aşık olmuş işte boşanmak istemiş olmamış adam salmamış bana sordu bende dedimki kadını kullanıyorlar kadın çocuğumuzda yok benimle ilgilenmiyor çünkü falan dedi ailesi beni aşağılıyor arkamda duran bir eşim yok falan dedi dedim o kafayla konuya bakıp kadın haklı ilgi görmemiş ilgi gördüğü yerden hoşnut olmuş dedim regl duygularımıda etkiliyor tabiki daha hassasım o an sonra bu atarlandı konuyu anlatmak yerine kaba kaba açıklıuo bende he tamam eğer konu sadece ilgisizlikse kadın haksız dedim sonea bu eğer adam ilgisizse niye evlendin diyo bende her insan öyle değil dedim başta melek gibi olup evlendikten sonra bozulan insanlar var dedim bu kendimi açıklamama asla izin vermeden sadece konuştu sonra yazarak açıkladım kendimi tamam yeterli konu kapansın dedi kardeşim bende tamam dedim sustum sonra bir kaç dk sonra benimle ilgilensin diye bişeyöer yazdım ilgisizoc dedim ciddi olmadığımı oda biliyordu bana artık reglin meglin urmumda değil bana bunu dedin ya git o kadını hakli bul onun gibilierini haklı bul banasa özür dileyene kadar yazma hadi ordan git dedi bende gördüm kırıldım ama konu uzamasın dedim telefonu yüzüme kapattı özür dilerim dedim kadın ne alaka haklı bulmadım dedi güldüm ama soğuk yapıyor ya neyse belli etmedim ama bende içerden içerden kırılıyorum sonra film izleyelim demişti bekliyorum yok pc ile uğraşıyor bekle gelicem deyip duruyor sonra geldi aradı açmadım sessizce izleyelim boş ver bir şey olmaz dedim YA VALLAHA TRİP ATAR DEĞİLDİ YA LAVABODAYDIM QLRKWŞJFOWEPWK baktım allah rahatlık versin dedi gitti o an o mesajı gördüm ya dudaklarım büzüştü ağlamaya başladım balkona çıktım hava buz gibi ayaklarım çıplak oturdum betona bir saat ağladım ama içim nasıl yanıyor hakkım varsa helal etmiyorum Allahım yanına bırakma onun diyorum gerçekten içim yanıyordu neden yani neden beni umursamadjn o an gitti uyudu bide alışkanlık haline getirdi bunu ben ayrılıcaktım bundan sevdiğim halde yalvardı biesaha olmaz harektlerime dikkat edicem diye yalvardı yakardı şans verdim keşke vermeseydim bazen bırakmak istiyorum ama çok seviyprım ama aşırı kırılıyorum aileme yeni tanıttım zor ikna oldular güvenlerini sarsarım hem gerçekten temiz çocuk babası biliyor ailesi ffulll ama sinirlenince beni hiçe sayıyor.. Bende gece 2gibi bunları yazdım yoruma yazıcam yer yetmiyor
Güncellemeler
4 ay
Sorana yazıcam mesajı..
Sevgilim sinirlenince beni hiçe sayıp ağır konuşuyor, bu ilişkide kalmalı mıyım 😔?