Aramayan, sormayan, etmeyen ya da işte siz mesaj attığınızda geç dönen, bazen takmayan ya da işte işine gelince konuşan, işine gelince kaybolan. Mesajınıza cevap vermeyip sosyal medyada hikayelerinizi izleyen tipleri ne yapıyorsunuz? Hepsini silmek lazım, değil mi? Ama öyle de çok insan var hani, baksan böyle samimiyetsiz. Görüşünce canım cicim olup planlar yapıyor, sonra diğer gün mesajlaşırken kafasına göre kayboluyor, cevap vermiyor yazdığına günlerce ama hikayelerini izliyor. Ben sildim şimdi öyle birini, dedim öldün mü, iki saniye cevap yazamıyor musun, uğraşamam iletişim sorunlu insanla, gerek yok görüşüp arkadaş olmamıza, dedim engelledim. İki kez görüşmüştük zaten. Olay sevmek, samimiyet filan değil, direkt saygı. Kimse kanka olmak zorunda değil ama bir mesaj atıyorsam bana günlerce dönmüyorsa defol git yani.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak elbette insanı üzüyor ve yoruyor, çok haklısın. Karşılıklı saygı ve özen, tüm ilişkilerin temelidir. Kendini dinleyip enerjini emen insanlardan uzak durmak en doğrusu. Senin huzurun her şeyden değerli. Bazen en iyi çözüm, net sınırlar çizmek ve kendine iyi gelenlere yönelmek oluyor. 🌿💖 İç sesine güven!