Güzel kafatası için en uygun baltayı hangi hırdavatçıdan bulabilirim?

Güzel kafatası için en uygun baltayı hangi hırdavatçıdan bulabilirim?

Aaah ah anılar 😅. Şu mesaj bekletme olayından ne sıkıntılar yaşadım. Ya halbuki insan nasıl müsait olmayınca telefonu atmıyorsa mesaja da pek ala cevap vermeyebilir. İnsanların her zaman önceliği olamazsınız. En yakını bile olsanız bu böyle. Ben bekletirim abii.. Bekletildiğim zaman da bişey demem. Bunu büyütmüyorum. Ne gerek var ki.
Bir hafta falan bekletmek çok abartı ama
Bende aynı durumu yaşadım. Üç kere onu karşıma alıp konuştum. Üçünde de tamam, bir daha olmayacak dedi. Ama yine yeniden aynı şeyi yaptı. Bu kez ben ona ilgisiz oldum. Bu bana gelio popo gibi yalvardı. Dedim tamam. Sonra tabikide eskisi gibi sıcak olmadım ama çok soğukta davranmadim. Sonra kız arkadaşım bir kizla tanıştırdı. Bu arada sevgilimde, bende, arkadaşımda, arkadaşımın arkadaşı da aynı mahallede oturuyoruz. Ama ben hiç kimseye ilisjimden bahsetmedim , o da bagsetmedi. Neyse kizla üç dört kere oturduk, konuştuk. Kızla bu ilişki olayından konuşurken, kız ilişkisi olduğunu dedi.. Bu arada beyefendinin iki ismi vardı. Ben ilk ismini kullaniyordum. Benim kullandığım ismi fazla kisi kullanmıyordu. Bu kızda ikinci adını dediği için hiç cakmadim. Oturduğu yeri falan da söyledi burada oturuyor, sizin eve yakın belki tanırsın edersin dedi benim hala aklıma gelmedi. Sonra dur bak sana sevgilimi de göstereyim dedi. Fotoğrafı bir gösterdi, benim sevgilim. Sonra o an bu bnim sevgilim dedim. İkimizde şok olduk. Bndeki bizim fotoları açtım. Konuşmalarımızı gösterdim. Meğer bana yazarken ona yazmiyormus, ona yazarken bana yazmiyormus. Ve biz üç yıldır birlikteydik. Kızda iki yıldır birlikteymiş. Uzun oldu biraz kusura bakma (bu arada ikimizde onun burnundan getirdik, yapmadığımız kalmadı)
Yani sen sen ol sakın alttan alma mümkün mertebe canına oku başlarım geç yazmasına o kimde beni bekletir diye düşün
Yani arkadaşıma ve nedenini göre değişir büyük bir ihtimal işi olabilir diye düşünürüm ben ilk önce. eğer işi olmadan bilerek yapıyorsa sürekli o zaman tabi ki de bir daah yazmazdım belki hatasını anlarda kendine çeki düzen verir diye baktım hiç yazmıyor bende yazmam uğraşmazdım. ama meşgul falansa sorun etmem zaten takıntılı değilim mesaj konularına o kadar. yani hemen suçlamam ön yargım olmazdı. nedeni daha önemli
Cevap
13Cevap
hemen yargılamamak gerek. ilk işi vardır diye düşünürüm. kimse telefon başında beklemez zaten. birkaç saat normaldir ama akşama doğru bir dönüş beklerim. sonuçta işi varsa bile bitmiştir yahut azıcık telefona bakmıştır. o da olmadıysa yine bir şey demem ama ondan sonraki gün kesin dönmeli. yoksa öldüğünü düşünürüm XD
Başlarda çok sinir oluyordum ama insanların işleri olabiliyor. Yoksa ama haklısın. Bana gelecek olursak ben takmamayı öğrendim ama sevgilim konu olunca hep takarım. Çünkü bana yanıt vermeyen erkek başkasına yanıt veriyor demektir diye düşünürüm. Çünkü bunun örneğini çok gördüm. Yani mantıklı bir açıklaması varsa ama kurulmam.
En sevmedigim arkadas tipi kesinlikle seni haketmedigine eminim yorumlarini okudum cok kulturlu ve zeki bir kiza benziyorsun.
Teşekkür ederim, psikolojiye ilgim büyük.
Tek tük böyle oluyorsa işi vardır diye düşünürüm çünkü ben de bazen çok geç yanıt verebiliyorum. Sürekli olan bir şeyse aynı samimiyette arkadaşım olmaz
Kürek daha iyidir aklını başına getirir :) balta olursa aklını bırak kafasının bile geri gelme ihtimali yok😂
Belki işi vardır ama müsait olup yazmıyorsa ve bunu anlıyorsam direk soğurum
En sinir olduğum geç cevap verilmesi :)
Umursama müsait olunca döner
Arkadaşlıktan çıkarmalı
Yani hmm hhm engel yemeli.
Telefonu kafasına vurmalı
Bile ve istiye yapıyorsa arkana bakmadan kaç
S-sakin ol anime kızı.
Arkadaşlığı bir daha gözden gecirmeli
Yol vermeli
Bakma
Engeli bas geç
Arkadaşsa sıkıntı yok, manitaysa sıkıntı var.
Gösterip elletme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?