En başında yoğun ve sonradan azalan bir mesaj trafiği oluşmuşsa ne yaparsınız?

En başında yoğun ve sonradan azalan bir mesaj trafiği oluşmuşsa ne yaparsınız?

Kadınlar onları sevenler için değil onlara hukmedenler için can verirler demiş Halide Edip Adıvar.
Hiçbir kadına yüzde yüz güven vermeyin. O zaman kıymetli oluyorsunuz. Kanları bozuk.
Sana 2 saat sonra cevap veriyorsa sen 4 saat sonra cevap ver. Nasıl olsa o kadar abaza herif var. Emin ol daha kiymetli olacaksın.
Ortam görmüş geçirmiş bir adamım, kadınları çok iyi gozlemledim. Türk toplumunda kadınların şiddet fantezileri bile var. Çünkü çocukken babadan hep dayak yedikleri için g. tleri de değişmeye korkuyor bu yüzden bizim degismemizi bekliyorlar.
Kusura bakmayın da bizim degisimimiz de zor kızlar. Herkes hak ettiğini yaşar arkadaslar.
İletişim için kimseyi zorlamak doğru değil. Eğer insanın konuşacağı, paylaşacağı bir şey yoksa ve karşısındakini merak edip umursamıyorsa, ortada bir ilişki yoktur. Zorlamadan bitirmek gerekir.
en başta daha yoğun mesajlasmamiz çok normal diye düşünürüm. ömür boyu beraberlik kararı aldık diyelim dakka başı birbirimize mesaj mi yazmamız lazım. bu gerçekçi bir beklenti değil..
Arada nude atarsa tez döner ama bence
@kediseven19 ben asla nude atmam eşime bile. ne yaşanırsa kapalı kapılar arkasında yaşanır. bir yerlerden nude atınca sanıyor musun ki sadece mesaji okuyan görüyor. whatsapp bir hacklenir görürsün 😆 belki fantezi amaçlı fotoğrafı çekince hemen veren fotoğraf makineleriyle kendi aramızda çekilebilir..
Sende haklısın 👍
En başta nerede koptuğuna bakmalı ve dile getirmelisin bu durumdan rahatsızlığını.
Karşılıklı konuşmadan çözülebilecek problemler değil.
Cevap
8Cevap
Yüzüne bakmamalı gadası
Nedeni sorulmalı ilk önce
Kısasa kısas yapılarak anlaması sağlanmalı...
Niye anlamasın anlayışı mı kıt.
Öyleyse kestirip atıcaksın o zmn...
Öyle yaptıysan bu soru nedir.:))
Birileri görünce ne oluyo ki.
Ne diyim kolay gelsin size o halde...
Ne kadar sürede dönüyor.. bunu sürekli mi yapıyor.. bu iki şeye bakar bir karar veririm
Ölüm ona müstehak diyordu bir videoda.. aynen ölee shshaja
Aynısını ben de ona yaparım. Yazdığı zaman geç yazarım
Valla ben günde en fazla 10 mesaj atabiliyorum yoğunum o insanda yoğundur anlayışlı olmak lazım
onun bana yaptığını yaparım mesajlara geç bakıyorsa onun yazdığı her mesaja geç bakarak onun bana yaptını anlamasını sağlardım böyleliklede birdaha bana kısa mesaj atmicanı garantilemiş olurdum
Korkutmasan, şefkatle sorun ne onu konuşmalı.
Kendini ve onu suçlamadan açık iletişim kullanarak..
Sürekli konuşamazsınız da ilişkiniz iyiyse sorun yoktur işi vardır belki ama soğukta davranıyosa eskisi gibi ilgi yoksa sorgulanır
Gün içinde dönmesi yeter. Dönemeyecekse haberim olmali.
Bi insanın işi olamazmı yani ho go 1 dk geç baktın fifi 😂 daha çok yüz yüzeyken konuşmak lazım bence ve bi insanı silmek için yeterli değildir bence
Kısasa kısas yaparım
İmha edilmeli💆♀️
herkes hak ettiği şekilde muamele görmeli bence...
azaltır ve bitiririm
Manitayla falan uğraşma rahatla
bay bay yaparım
Kısasa kısas yaparim
İlgisiz kalınca bak gor ne oldugunu
Not alma uygula
Gec cevap verilmeli
💅🏼👄trip atılmalı
Sende geç yaz bazende meşgulum sonra konuşuruz de
Sen de geç cvp ver hatta bana kalırsa cvp verme
Ölüm emri verilmeli
Biraz anlayış gostermeli nxbxxbxb