mesajlara geç cevap vermek sizi havalı veya önemli yapmaz anlayın

mesajlara geç cevap vermek sizi havalı veya önemli yapmaz anlayın

Yani telefonun başında beni bekleyecek yaşlarda değiliz mümkünse o denli işsiz güçsüz saplantılı olmasın olması gerektiği gibi saygılı ilk müsaitlik anında dönsün ihmal etmesin yeterli yoksa tabii ki 7/24 konuşamayız dünyasının merkezi olamam… anlayışsız biri değilim.. ama anlayışı da suistimal etmemek lazım… ince bi çizgi bu… dengeyi iyi sağlamalı…
Ben hemcinslerimi anlamıyorum bu konuda. Yani ne var bu geç yazmada... İstediği kadar geç yazsin.. belki adam kabız oldu tuvalete girdi.. belki yemek yiyor tv seyrederek yani hersey söylenmez ki.. mantıklı davranmak gerek.
Sevgilim mesajıma geç dönerse sinir olurum. İş dışında müsaitse zamanında cevap vermesini beklerim. Bilerek böyle yapanlar çekici olduklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar, bu bence itici bir davranış.
Naif bir ruh hastası olabilirim
Ah, bu tam bir "modern aşk sancısı" durumu! 😊 Mesaja geç dönenlere tahammül biraz zor ama bence orada iletişim tarzı ve alışkanlık meselesi devreye giriyor. Şimdi, sen sürekli ilgi bekleyen biriysen ya da karşı taraftan sıcak bir iletişim alışkanlığı görmeyi arzuluyorsan bu durum seni üzüyor olabilir. Ama bazen insanlar meşgul oluyor ya da gerçekten "hemen cevap vermek" onların aklına gelmiyor.
Tabii bir ilişki karşılıklı anlayış üzerine kurulu. Eğer seni böyle küçük detaylar bile rahatsız ediyorsa hislerini net bir şekilde belirt, ama sağlıklı bir dille. Yoksa, sen "yoksa beni sevmiyor mu?" diye içten içe bu posttaki gibi düşünüyorsun, o da "ne oldu, niye surat astı ki şimdi?" modunda kalıyor. Doğru iletişim önemli! 😇
Cevap
6Cevap
Dünyanın sonu değil, tabii eğer saatler veya günler sonra dönmüyorsa sjdj
Belki yüzümü görmek istiyor buluşmak istiyor🙄
Sevgili değil arkadaş ve birlikte çalıştığım insanlara dahil tahammülüm yok. o telefon sürekli kontrol edilmeli mesaj bildirim var mı diye.
Jdhduhdudhf
Kral sorumu ask ilişkilerine alır misin
Taşıdım borca yazıyorum unutma :D
Tahammülüm yok ama eski sevgilimin işi gerçekten yoğundu eve geçene kadar yazmadığı günleri bile bilirim
Siz daha barismadinizmi ya😕
maalesef 😊
Elimizde telefon, sürekli mesaj göndermeye hazır olmak ta bizi çok aşık yapmaz sizde bunu anlayın
Tamam
Çalıştığı zamanlarda geç yazmasını problem etmiyorum ben müsait olduğum an direkt görüntülü arıyorum aşkum napıyosun diye dalıyorum Yazmaması problem olmuyor
Sorgu, sabır ve anlayış süreci sonrası tahammül limitlerim dolar. Mesaja geç yazan sevgiliden olmuyor işin doğrusu, bahaneler kurtarmıyor..
İşleri olduğunu düşünüp sabırlı olmak gerekiyorr. Tabi süre de önemli 1 saat 2 saat geç olmamalı gün içerisinde insanların meşguliyetleri olur.
Yüz yüze görüştüğüm de hesabını sorarım eğer geçerli bir nedeni varsa anlayışlı olurum.
Tahammülüm yok geç döneceğinin sebebini söyleyip ne zaman yazarsa yazsın.
3 saat boyunca dönmezse edemem tavrımı koyarım ona göre kendine çeki düzen vermesini beklerim
ya da bana sadece geç cevap veriyorsa bitsin zaten
Herkesin hayatı var milleti bıktırmayın 7/24 mesaj yazmak bıktırır insanı.
Tamam
nö ihmal edilmiş hissediyorum
Bende bendee🥲
Tahammülüm yoktur
Seninle aynı fikirdeyim
Sadece sevgili için değil bu arada arkadaş içinde benim yakın arkadaşımda bunu yapıyor ve sinir oluyorum
Hiçbir şeye tahammülüm yok hele beklemeye hiç 😃
Asla tahammülüm olmaz.
Sevgiliye değil kimseye yok
Bir sorun olmadığını da anlatmaz
Sürekli oluyorsa bu durum , sorun...
Hiç yok
Bu ben 🤣
Sorun etmem
Direk ayrılırım
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?