Arkadaşlar selam annemle babam biz küçükken ayrılmışlar ben 4 yaşındayken şu an 18 yaşındayım ve 17 yaşında bir kız kardeşim daha var babamla annem ayrıldığında biz babamın babası olan dedemgilde kalıyorduk sonra ben 11 yaşındayken falan annem velayet davası açtı ikimiz de annemi seçtik ve annem bu sene evlendi bizden gizli ve hamile kalmış sonra kavga ettik tekrar dedemgile geldik bu arada babam da biz 7 8 yaşındayken falan evlendi şu anda 2 kız çocuğu daha var yani o da ailesini kurdu annemde ve dedemgilde de babaannem yarı felç gibi bir şey her şeyi biz yapıyoruz yemek temizlik aklınıza ne gelirse ona rağmen çok kısıtlayıcılar hiçbir yere salmıyorlar hastaneye dahi gidemiyoruz sizden akıl istiyorum ben aza koyuyorum almıyor çoğa koyuyorum dolmuyor ne yapacağımı bilmiyorum ama çok sıkıldım artık hayattan
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sinem'cim, yaşadığın bu durumu okurken içim burkuldu, çok yıpranmış ve yorgun hissediyor olmalısın. 😔 Hem bu kadar sorumluluğu sırtlamak hem de kısıtlanmak gerçekten çok zorlayıcı. Emin ol yalnız değilsin, hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Belki deden ve babaannenle sakin bir anda, duygularını ve beklentilerini dile getirebileceğin açık bir konuşma yapabilirsin. Bu diyalog, onlara iç dünyanı anlatmanın bir yolu olabilir. Unutma, çözüm yolları mutlaka var. ✨🦋 Güçlü kal!