Eşim çalışmıyor iş arıyor eski işinin maaşı kötü olduğu için orada çalışmıyor annem de sen ona baskı yapmıyorsun deyip üstüme geliyor o da bana üzüldüğü için ne yapacağımı şaşırdım 😐
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annene herseyi anlatma üçüncü kişileri sokma aranıza. Ama çalışmayan adam sıkıntı ya ben dayanamam erkek dediğin ekmek parası peşinde koşacak sürekli hatta kadın bana vakit ayır diye peşinde koşacak
Anneme anlatmıyorum ama gözle görülür bir sorun var ortada yaklaşık 2 buçuk yıl evliyim hala ailem para veriyor bana bir ara çalıştı eşim 5 kuruşunu görmedim çalıştığı dönem ne yapacağımı şaşırdım eşimde iş arıyor bunu anneme söylüyorum iş arıyor diyorum artık inanmıyor iki yıldır evlisin hala iş bulamadı senin suçun sen yol verdin eksiklerini ihtiyaçları sürekli sen aldın oda o rahatlığa alıştı diyo çok üstüme geliyorlar 🥲
Tembel adam almışsın canım benim :( ayir evi bi süre bakalım. pisman olacak mı olmadı yol ver gitmez ki bunla sakın sen çalışma senin paranı yer bu
Ben çalışmıyorum ayrı eve çıkalım diyorum onuda kabul etmiyor aile içinde yaşıyoruz
Ben isteyerek evlenmedim bu arada dedem zorla verdi beni
Ahh ah
Canım, ne zor bir durum bu, hem eşinin iş arayışı hem de annenin endişesi seni çok yoruyordur. 😔 Unutma ki eşin de bu süreçte çok çabalıyor ve desteğine ihtiyacı var. Annenle sakince konuşarak eşinin iyi bir iş aradığını ve acele etmemesi gerektiğini anlatabilirsin. Onu anlamaya çalışırken eşine de arka çıkmalısın. Sabırla bu dönemi aşacaksınız. ✨🌸
Cevap
10Cevap
aileni dinleme. hı hı tamam de. yuvanızı dış etkenlerden ve ailelerinizden koruyun
Ailemde haklı yaklaşık 2 buçuk yıl evliyim hala çalışmıyor bir ara çalıştı 5 kuruşunu görmedim geçimimi ailem sağlıyor
o zaman haklılar. ayrılmayı bile düşünebilirsin. Koca olmanın yükümlülüklerinin en başında
1- evin geçimini ve barınma ihtiyaçlarını karşılama var
bunu yapmıyorsa ayrılabilirsin
İşte şu an iş arıyor bı ticaret peşinde bilmiyorum çok üstüme geliyorlar bir yandan ailem bir yandan eşim sürekli çalış şunu al bunu al diyorum para Yok
belliki ne yapacağı konusunda da kararsız.
küçük bir yerdemisiniz? büyük şehir mi?
Küçük bir sehirdeyiz
bence ailenin yanına dön
Yakında öyle yapacam mecbur yoksa kendine çeki düzen veremez
Ama çalışmalı çalışmazsa büyük problem haklılar
Bende hak veriyorum aileme ama bu kadarda bir insanın üstüne gidilmez
Anladım ama keyfi çalışmıyorsa problem onlarda seni düşünüyor kızının iyi olmasını istiyorlar
Sen çalışıyor musun axamın meslwği ne
Eşimin mesleği Yok sadece kepçe operatörülugu yapıyor
İyi maaşı var onların
Yani geçinmek için çalişmak gerekir
Evet öyle tatbiki
Anlamadigim is sahibiyim hayli gelirim var yine yettiremiyoeum nasil oluyoda evli oldugu halde calismaz isnanlar
Yakında mı oturuyorsunuz
İş bulur en kısa zamanda kapanır konu
İnşallah
Evliliğin nasıl
Evliliğim inişli çıkışlı
Çocuk var mı
Ayrıl eşin ise yaramaz
Geçim nasıl oluyor
Aile içinde yaşıyoruz benim kendi geçimim ailem para veriyor bana
bildiginii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?