Bazı insanlar için para, erkeğin aurasını, karizmasını ve çekiciliğini sıfırdan yüze çıkarmıyor mu? Genelde ilişkiler para odaklı artık malumunuz.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanlar için para, erkeğin aurasını, karizmasını ve çekiciliğini sıfırdan yüze çıkarmıyor mu? Genelde ilişkiler para odaklı artık malumunuz.

Cevap
21Cevap
Gerçek evet. kadınlar için her şey para
Çirkin erkek vardır kendimden biliyorum.
Aura veya karizma karakterden gelir. Göz görmek istediğini görür neticede. Önemli olan neye baktığından çok nasıl baktığındır.
Dini imanı para olmuş gözler için sükse ve albeni, kişinin varlığından gelir.
Hüsn ile bakanın nazarında cümle âlem güzeldir kendini çirkin gören gönül sevdiğinin gözlerinde misafir olmalıdır zira ehlinin nazarında nice latif ve güzellik vardır.
@ÇiçeğiburnundaAnne Kargaya yavrusu şahan gibidir demek mi bu :D
Hı hı 😃😁
Yoo parası olup keko olan da çok. Öyleleri daha çok göze batıyor. Hadi parası olmayan vakit veya nakit bulamıyor deriz de parası olanın avam olması kadar itici bir şey yok.
Zengin erkek bana daha çok itici geliyor. Görüyoruz orada burada, kadınlar zaten bana gelir ben gitmem diyen tipler hepsine malıymış gibi davrananlar..
Canınız ne istiyorsa kendi paranızla yapın, alın sonra bu erkeklerin dilinden kurtulamıyorsunuz
Basit, sıradan, kendini bir meta olarak gören kadınların ne kadar fazla olduğunun ispatı bu aynı zamanda.. Parayı veren düdüğünü öttürür hesabı.. Acıyorum böyle insanlara..
Bu söz anca bir esc*orta ait olabilir.. O da haklı kendince..
Doğru bir söz para makam varsa kızların gözünde en çirkini bile karizmatik olabiliyor
Parası olması her şey demek değil. Hala karaktere bakan kızlar var. Her cinsin iyisi de var kötüsü var.
Para görgüsüzlüğü, cahilliği, saygısızlığı örtmez.
Çirkin erkek vardır. Kişi sevdiğini güzel görür.
aynen güzelim parasız adam gereksiz adam-erkek atasözü
E öyle garılar iyi arabaya binmek yemek içmek sonra düzüşmek istiyor
Aura kadının aptallığa tahammülünün kalmadığı yerde biter
Çirkin kadın yoktur az votka vardır gibi bir şey
Yüzde doksan haklıdır çok az farkla çene vs etkili oluyor
Acı değil hayat gerçeği. Başarılı ve başarısız erkek vardır. Cümle değişince nasıl farklı geldi kulağa dimi?
Ortadoğu varoş coprafyada böyle sadece gelişmiş ülkenin kadınları maddi konulara çok anlam yüklemiyor çünkü kendileri zaten para kazanıyor
Evet az paralı ve beyefendi erkek vardır, asla rağbet görmez
o ole degil ablasi capkin erkek yoktur kuyruk sallayan kadin vardir
Evet çok para ile doğru orantılı
Bu tarz şeyler kokular çok itici geliyor
Yo vardır paralı olup çirkinler var gayette
Çoğu erkek çirkin zaten
İnsanı parayla ölçemesin yani
Parasız erkeğe kimse bakmaz
Katılmıyorum
Paran varsa kızlara her erkek çekicidir
Kısmen doğru
Evet öyle maalesef
Yoooo
Vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu sözün ne kadar düşündürücü olduğunu anlıyorum. Toplumda maalesef böyle algılar olabiliyor, para bazen bir özgüven ve çekicilik kaynağı gibi görünebilir. Ama unutma ki gerçek bağlar; samimiyet, iyi niyet ve ruh güzelliğiyle kurulur. İçten gelen bir parıltı, en büyük karizmadır bence. ✨ Kendi değerini bilen bir insan her zaman ışık saçar. Kalpten gelen sevgiyi seçelim hep. ❤️