Demin muhabbet ederken konu arasında böyle bir cümle geçti. Ne zengin ama çirkin adamların yanında bebek gibi hatunlar var. Sizce "Çirkin erkek yoktur, az para vardır" sözü doğru mu?

#orkide
#beyazorkidem😘
Demin muhabbet ederken konu arasında böyle bir cümle geçti. Ne zengin ama çirkin adamların yanında bebek gibi hatunlar var. Sizce "Çirkin erkek yoktur, az para vardır" sözü doğru mu?

#orkide
#beyazorkidem😘
Çok zengin adamlar kendilerinden 50 yaş küçük kızlarla sevgili oluyorlar. Geçtim tipi yakışıklı olmayı çirkin olmayı bence bu subyanciliktir (bugün adına pedofili deniliyor) sapikliktir. Düşünsene adam 40 yaşındayken doğmuş bir bebeğe kundakta tecavüz ediyor hiç fark yok.. parası başını yesin
Yakışıklı veya çirkin fark etmeksizin para, kişinin kariyeri vs olduğun da erkek daha farklı düşünür kızlar zamanında peşlerinden koşan bu insanları şimdi tam tersi peşinden koşar hale gelmekte
Cevap
67Cevap
Kesinlikle doğru çirkin insan yoktur aslında az para vardır parayla hiçbir şey olmaz diyen insanların demek yeteri kadar parası yok çünkü para gerçekten o kadar güçlü bir şey ki
Selam gadası 🙃
Para bir yere kadar insanı mutlu eder. Yanımda param için değil benim için olan insanları tercih etmeyi yeğlerim.
Kesinlikle doğru
Paraya tapanların ruhlarını, bedenlerini ve kişiliklerini sattıkları bir coğrafya da bu sözün gerçekliği barizdir.
Aşk karın doyurmuyor cümlesi elbette hayatın gerçekleri ile orantılı.
Ama kalkıp da lüks kıyafetlere sahip olmak, lüks mekanlarda takılmak, lüks takılar takmak, lüks içinde yaşamak uğruna tipsiz, ruhsuz, kişiliksiz (her kişi olan bir kişiliğe sahip değildir), vizyonsuz, sahip olduğu zenginliği haksız kazançlar, hileli oyunlar, kirli ilişkiler ve suç ile kazanmış birinin koluna takılıp yürüyen her kadın nazarımda birer SAKIZ'dır.
Çiğnersin, o güzel aroması gider ve sonra tükürülüp asfalta yapışırsın.
Değil, bariz çirkin erkek var. Mesela ali ağaoğlu istediği kadar paralı olsun çirkin işte görüyoruz. Yaşla alakası yok, adamın bir karizması yok. Gençliği de öyledir yani. Çok itici.
paralı erkekleri tercih eden kızlar rahat etmek için işin sonunda seçiyor. iki tarafta bunun farkında. tipi için seçmediğini biliyorlar, napcam o kadar parayı güzel hatunlarla yemek varken diye düşünenler oldukça bu böyle devam edecek. ama o paralar o zengin adama kim bilir kaç işçinin hakkı yenerek geldi fazla mesaisi ödenmeden geldi.
Şimdi parasız erkek gereksiz erkek, parasız erkeği sadece annesi sever gibi sözlerde var. Ortalama para ve başarıda bebek gibi kadını yanında tutabilir. Zengin olunca iş biraz ticarete giriyor. Güzelliği satın alma ya da kiralama gibi.
Paranın güzelliği de bu dünyada epey çirkinliği örtüyor. Doğru diyelim.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar ise kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların sevilmeleri ve insanların kullanılmasıdır. demiş düşünürün biri.
Para - Güzellik/Yakışıklılık konusuna kimin nasıl baktığı ile alakalı bir durum.
Para görmüş ve aileden rahat yetişmiş bir kadını (kendini bilenler için söylüyorum), etkilemek isteyen erkeğin silahı özgüven ve duruştur. Bunun dışında gözü para da olan kadına, cüzdan yakışıklı gelir.
Para her kapıyı açıyor. Bugun bankada işim vardı abartmiyorum tam 1 saat yemek molalarinin bitmesini bekledim. Ben ve yanimda 2,3 insan daha bekliyordular. Sonra zepzengin oldugu belli olan bi kadın geldi. Elinde poşette para vardı neredeyse bir karış kalinliginda destelerdi hepside 200lük.. açılışa 5 dkka kala kapiyi actilar. Sirf o kadin icin. Ve bizler o sicakta enayi gibi ayakta beklerken o hepimizden once sira numarasi aldi. Boyle isin ta anina koyayım
Parası için beraber olan/olacak kadınlar için geçerli olabilir. Huyu, suyu, tipi, konuşması gözüme gönlüme hoş gelmeyen Ali ağaoğlu tipli biri istediği kadar zengin olsun beni tavlayamaz ruhumu okşamadığı sürece 😂
Bunun bir hikayesi var.. Adama güzel kardeşim diyorlarmış bir gün adam toplamış herkesi, masaya güzel kardeşim yazmış sonra üstüne paraları koyup yazıyı örtmüş ve şimdi okuyun demiş.. Ne yazık ki çoğu zaman para çok şeyi örtüyor..
Değil Çirkin Erkek de Vardır Ama işte Para çok olunca zengin erkek tip önemsenmiyor Hayat para olmuş maalesef sevginin hiçbir önemi değeri kalmamış halbuki ki sevgi en önemlisi
Allah kimseyi dusurmesin su kadar 🤣
Hayatım, tamamen katıldığım cümledir bu. Doğrudur. Para varsa kadınlar genelde kör, sağır ve dilsizdir.
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
çirkin erkek yoktur parasız erkek vardır.
insanların ne kadar menafaatçi olduğunu gösteren sözler.
Çirkin kadın yoktur fakir kadın vardır sözü kadar doğrudur.
Çirkin erkek de vardır ama ondan beteri bedenini ve ruhunu paraya satan kadındır.. Keyifli günler..
toplumun cogunlugu için doğru. Çünkü insanlar en büyük üstün şeyin çok paraya sahip olmak olduğunu sanıyor. Elbette para önemli. Ama paranın yanında paradan daha kutsal şeylerin varlıgından bihaberler.
Genellikle doğrudur 😁
Büyük oranda evlilikte doğrudur çünkü kızlar genellikle parasına mı bakacam der sonra mantık evliliği yapacam deyip paralı biriyle evlenir.
Parayla ancak böyle kadınları satın alırlar. Eskiyince başka satın alırlar. Bu dunyada her şeyi satın alırsın öteki dünyada akıbeti ne olur bilinmez
Doğru zengin erkeklerin yanlarında ki kadınlara bakın aralarında ki fark cennet ile cehennem kadar açık
Bunun kadını erkeği yok zengin kadınları kapan erkekler yok mu bir arkadasim 25 yasinda 70 yasindaki yabanci kadinla parasi icin birlikteydi ünlüler de de cok var
Doğru, parası varsa, seni rahat ettiriyorsa gayette yakışıklı gelir gözüne.
Para varsa yancikta malafat oynar mcıkta 😂😂
Çirkin kadın yoktur az votka vardır sözü kadar doğrudur. Hgfds
Kesinlikle doğru para varsa yakışıklı görünür zaten 😂😂😂😂
Kadin olsam o adamla beni hicbir para ölüştüremezdi
Tamamda kadın bunun karşılığında en fazla ne verebilecek
Evet doğru aksini iddia eden zengin kadın varsa ispatlasın
Bazıları para olsada kestiğin tırnağı atmazsın. O derece yani örnekleri çok
Çirkin kadın yoktur az esnetik vardır sözüyle aynı paralelde bulunmaktadır.
para icin bir erkekle evlenen kizdan ne hayir gelir evlenmesin daha iyi
Ali Ağaoğlu'nun sınırsız özgüveninin sırrı.
Doğru
O yüzden inadına fasfakir bir hayatı seçiyorum
Mal mülk yığmıyorum anı biriktiriyorum
Doğru söz. Günümüz kızlarının çoğunun gözü yükseklerde.
Çirkin erkek yoktur , midesiz kadın vardır o sözün orijinali
( görsele göre yorumladım )
. "Çirkin kadın yoktur, az votka vardır." Gibi mesela)
Daha doğrusunu söyliyeyim para bütün ayıpları örter !
Kadınlarda paraya geliyor bence erkek değil para vardır diyin direk kör topal siz kızlar icin hikaye yeter ki para olsun yapamayacagi hiç bisey yok kimsenin
Çok doğru bir söylem 100 kadından 80'i o para medeniyle o kişiye ilgili olur
çirkin parasız erkeği ancak annesi sever derler
He vallahi benim 5 tane passatım vardır. 20 tana da çıktığım avradım vardır.
bilmem bir kadına diğer erkeklerden farklı olduğunuzu bir şekilde kanıtlayabilirseniz bence olur her şey... bu arada para olunca etrafımızda sadece kadınlar olmuyor maalesef
Doğru bir söz bence kadınların yüzde 99 unun bir fiyatı vardır
Ee yani. Para için o iğrenç araplarla bile evlenmeyi kabul edecek kızlar var
Hayır çirkin çirkindir parası benim gözümde onu güzel yapmaya yetmez. Sevdiğin için güzeldir ama asla para için değil.
Cirkin kadin da erkekde yoktur icleri cirkinse cirkin derim ben ve para her zaman tipten buyuktur
hay sizin para düşkünlüğünüze diğer tarafada götürün parayı
Herkesin kendi tercihi, isteyen kendini para ile satmakta özgür.
Doğru devir öyle oldu maalesef kadınlar rin gözü çıkar olmuş
Birde "Çirkin kadın yoktur az votka vardır" diye bir soz var, sence o ne kadar dogru 😉
Çirkin insan yoktur sevilmemiş insan vardır
Bi insani en çok güzelleştiren şey sevilmektir
Samimiyetsiz sevgi ask olduktan sonra neyleyim parayla sevilmelere...
Cebi dolu olmayan erkekler özgüvensiz oluyor
Parasız erkeği annesi bile sevmez
Paraya sahip olanlar aşkı satın alıyorlar..
Yüzde yüz doksan dokuz bile değil
aynen öyle çok doğru
Çirkin erkek var ama paralı ise talep artar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?