Parasız erkek gereksiz erkektir. Bu söz hakkında ne düşünüyorsunuz? Parasız erkek gereksiz erkektir. Bu söz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Ancak m. ö 8. Yüzyılda yaşasaydık çok gereksiz bir söz olduğunu söyleyebilirdim ama ne var ki günümüz şartlarında sadece erkeğin değil kadının da ekonomi de etkin olması gerekiyor fakat bu gereklilik karşı cins için değil önce kendimiz için olmalı bence :\
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöYLE
00 Yorumla
- Diğer konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkek olgun erkektir hertürlü şartları yaşamış görmüştür
Parasızdan kastın ne Sağlıklıysa gider bir işte çalışır
İlla ki zengin mi olsun istiyorsun ne amacın ne03 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara bak
- +1 yıl
Ee baktım ne oldu güzel mi
- +1 yıl
Bence parasız lafı göreli bir laftır
Mesela sen gidip bir araba alamıyorsan parasızsındır çünkü onu alacaj oaran yok ama hiç olmadığı anlamına gelmez
Cebindeki telefonu evindeki PC si kullandığı interneti babası karşılıyorsa o da parasızdır kendi parası ile onları alabilirdi
Gidip anasından babasından harçlık alan adam gelip laf ediyorsa PA-RA-SIZ-SIN
Bence böyle
Doğru kesinlikle
03 Yorumla- +1 yıl
Akıllı herif
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
44Cevap
+1 yılErkegin gerekli olma sebebi parası demektir. Yani kız gerekli bir birey olamamıs başkasının malına göz dikmiş onu yemeyi kendine yakıştırmış ise bu sözü sarf edebilir. Bu gecerli bir sözdür. Kızlara baktığımız zaman hemen hepsi okumamış, fala inanan, zengin koca diye inim inim inleyen, kendisini yetiştirememiş, belgesel izlemeyen kisiler... bu sebeple de durum son derece normal
10 Yorumla
+1 yılparasızlik+erkek=gereksizlik+erkek ise
erkekleri eşitliğin iki tarafından da çıkarabiliriz mantıken. erkekleri karıştırma o zaman niye karıştırıyorsun derim bu lafı söyleyene :) git para kazan açlığını doyur :)14 Yorumla- +1 yıl
Öğretmenim
- +1 yıl
öğretmensiniz ve bu söz sizin sözünüz mü, tam anlayamadım galiba?
- +1 yıl
Evet benim sözüm
- +1 yıl
hm.
+1 yılKadınların objeleştirilmesiyle aynı değerde bir eylemdir. Buna inanan her kişi kendini büyük bir ihtimal bir materyal ile aynı kefeye koyabilir. Çünkü onun gözünden insanlar satın alınabilir eşyalardan farkı yoktur
20 Yorumlaerkeğe bankamatik muamelesi mi yapalım yani, paralara mı sarılacağız gece :/ Para mı saçımızı sevecek, para mı derdimizi dinleyecek. Para araçtır. Amaç haline getirmeyin.
30 Yorumla
+1 yılDuyduğum en haklı söylemlerden biri. Bunu üreteni öpmek istiyorum. Hatta çekiciyse onunla sevişebilirim. Kesinlikle zeka dolu bir laf.
23 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Doyurmaz
- +1 yıl
Afferim akıllı herifsin
+1 yılali ağaoğlunda para varda çok mu gerekli insan :D :D
32 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
bilmem
+1 yılbende sana soruyorum, senin esinin parasi yok diye terk edermiydin?
15 Yorumla- +1 yıl
Parasız adamla evlenmem
- +1 yıl
bende senin gibi düsünen biriyle evlenmem..
"kadının huyu para yokken, erkeğin huyu para varken anlaşılır" - +1 yıl
@cankall estağfirullah abi.. Ya insanlar neden böyle oldular? Hani nerede o sahabe eşleri? Açlığından öleceğini bile bilse eşinden başkasını düşünmeyen? Hani nerede o Allah rızası için sevenler? Dolu dolu gerçekten aşk'ı yaşayan kadınlarımız? Neden herkesin derdi yakışıklılık para makam soy olmuş? Ben böyle biriyle evlenmek istemem :(
- +1 yıl
Ya şimdi o kadarını beklemek zor ama en azından adam gibi adam olsun demiyor yani para bugün var yarın yok yok olduğunda sen parasız kaldın deyip bir darbede sen vuracaksan ben evlenmem böyle bir kızla param varken iyi yokken kötü oluyorsam param varken bütün süslü boyalı para ya için birlikte vakit geçireceğim hani derler ya eğlenilecek kızlar benim seninle bir kızla neden hayatımı geçireyim değilmi buna hiç burdan bakmıyor bunu farklı bir konuda inceleyen bir konum vardı kızın güzelliği hakkında biraz onu okurlar sa anlarlar bence yani bana benim gibi bir dağı örtecek kar lazım
+1 yılErkeklere sıfat bulmak yerine adam olanları bulmayı öneriyorum ☝
219 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim aşk karın doyurmaz belki ama eğer seçeceğim insanı parası için sececeksem para da ruhu doyurmuyor arkadaş. Paranın yeterli miktarda olduğu aracın ötesine geçmediği bir ilişkide aşk sıkıntı olmaz bu arada aşk dedim ama ben aşka inanmıyorum sevgi var tabii ender bulunur
- +1 yıl
Senin gibiydim darbeler senide büyütür
- +1 yıl
Darbe aldım ama çok şükür erkeklerden almadım çünkü onları uzak tutmasını bildim ama hayattan ve insanlardan çok darbe aldım ve çok büyüdüm olgunlaştım ama fikirler bunlar yani
- +1 yıl
Birgün birini seversin en büyük darbeyi alırsın benden daha tutucu olursun
- +1 yıl
Sevmeyi düşünmüyorum aslında çünkü kimseye güvenmiyorum artık hickimseye sen neler yaşadın anlatmak istersen yüzeyli olarak dinlerim
- +1 yıl
Yok anlatmıcam anlatmım ki Allah ahımı çıkarsın o kişiden
- +1 yıl
Umarım aynı şeyleri yaşamazsın tekrar ve insanlara güvenme bir daha çünkü haketmiyorlar
- +1 yıl
Beni gözyaşlarına boğdu ya önümde yansada el uzatmam
- +1 yıl
Bu derece bir şey yaptıysa hakkını helal etme bir hadiste diyor ki "eğer insanlar haklarını helal etmedikleri kisiye ne olacağını görselerdi, haklarını helal ederlerdi." Ne kadar aşağılık insanlar var insan değil çoğu hayvan hatta hayvan bile değil
- +1 yıl
Uyku uyumuyom oruç tutuyorum ama sahursuz iş ftarda sadece buz gibi su içiyorum. Aç değilim ama tokta değilim gün geçtikçe eriyorum kimse duymuyor sessiz çığlığımı
- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bağırmaya kalksan sesin çıkmayacak gibi hissediyorsun , kalbini bukuyorlar sanki
- +1 yıl
Canım yandı ya canı yansın cennet onu istemesin
- +1 yıl
Derin yaralar bırakmış sende anlamadığım mevzu insanlar ne ara acımasız oldular bu kadar
- +1 yıl
Unutamıcam unutmam. Sadece cennet haram olsun ona
- +1 yıl
Allah a havale et O ne yapacağını bilir
- +1 yıl
Bende onu yaptım zaten
- +1 yıl
Kendini de daha fazla yıpratma
- +1 yıl
Elimde değil ki
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. PArasız erkek değil o , para kazanamayan erkek gereksizdir.
10 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Doğru diyenler satılık bir mal galiba para ile sadece alış veriş yapılır çünkü para sadece araçtır bu gün var yarın yok dürüstlük ise herşey çünkü dürüstsen herkez inanır sana
00 Yorumla
+1 yılAşk karın doyurmaz. O zaman yaptığınız evliliklerde ben mutsuzum diye bağırmayacaksınız.
10 Yorumla
+1 yılBunu hangi beyinsiz söylemiş acaba diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılparasız erkek gitsin kestirsin kumbarasıyla belki toplumda saygın biri olabilir
00 Yorumla
+1 yılMaalesef zekice ve doğru bir söz. Ama bun düşünceyi yıkan insanlar da var
00 YorumlaBence şansız erkektir kimseyi gereksizlikle yaftalayamayız.
00 Yorumlabu sözü diyen de arkasında olan da paranın kölesidir muhtemelen. yanı satılıktır :)
06 Yorumla- +1 yıl
İyi evlende görelim seni
- +1 yıl
O zaman gökten para yağıyor.
- +1 yıl
İyi o zaman
Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. Bunu söyleyen gereksiz kişidir ve muhatap olunmaması gereken kişidir.
Kişilik ve gereklilik para ile ölçülemez. Parası olup gereksiz insan çok ortada örnekleri mevcut.00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. ideali olmayan çabalamayan insan için söylenmeli. para değil herşey.
00 YorumlaPara herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır.
00 YorumlaPara kazanilmayacak bis3y degil... yeterki adamin sevdikleri arkasinda dursun...
00 Yorumla
+1 yılPara için bir erkekle olan kızda o gereksizlerin kralıdır ben bunu bilir bunu söylerim 😉
00 YorumlaSözü diyen kişinin gereksiz olduğu kesin.
96 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Parasızlık huzur mu
- +1 yıl
Evlenince anlarsın
- +1 yıl
Evlenince aşık olunmuyo, bu yuzden evlenince anlïyacagimi sanmıyor,. Tamam belki hayat biraz daha zorlasır sorumluluk falan ister orası ayrı,.
Ama insanın sevdiği olduktan sonra elimiz kolumuz sağlam allaha sukur birlikte calïsır aç kalmayız. Fazlada gözü olan için aynı seyi diyemem ama..
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen hak vermiyor değilim sadece bu kadarını söyleyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılAllah fakirin fukaranın yardımcısı olsun. Hakir görülenler bir gün hakim görenler zelil olur...
17 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Aşk tabi doyurmaz ama kadının aşkı ve sabrı sebatı erkeğine verdiği müthiş destekler sayesinde nice insanların hayatı değişmiştir. Yakından gördüğüm örneklerde vardır. Ama inan bana parasız gezdikleri zamanları özlüyorlar ;)
- +1 yıl
Parayla birçok sıkıntını giderirsin
- +1 yıl
Tabi ama herşeyde para değil ki. Parasız diye terkedilen kişinin ileride zengin olmayacağını ya da başka bir kadını kral gibi yaşatmayacağını nerden bilebilirsin.
- +1 yıl
Zaten genelde zengin veya durumu iyi olan sadece buna bakan tipler çokta mutlu olamıyorlar. Çünkü mantık yok
- +1 yıl
Tecrübe edilmiştir. Dert etme
- +1 yıl
Tecrübeler hergün haberlerde 3. sayfa gazete ilanlarında çıkıyor zaten
Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. kimine göre doğru olabilir ama para isteyen birşeylerini verir :D
06 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Ev, elektirik kira parası çocuğun okul masrafı nolcak
- +1 yıl
Eee o zaman bunlar da para değil mi
Çocuksuz kadın yarım kadındır sözü kadar saçma bir söylem
00 Yorumla
+1 yılHayır kadın direk parayla evlenir biz sadece aracı oluruz...
00 Yorumla
+1 yılO zaman soyle bir kani cikiyor
Erkegin de bu tarzda biseyler soylemeyw hakki oluykr00 YorumlaParası olmayanla yapmayın şu işi :) diyecem olmayacak :D
00 Yorumla
+1 yılBu sözü söyleyen kadar gereksiz değil
414 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Aç kalmaz ikiside çalışır ne var bunda. Az kazanıyo diye gereksiz mi oluyo karnım doysun biraz yeterli gerisini aşk doyurur evet
- +1 yıl
Çocukların masrafı mutfak masrafı ev kirası fatura vb nasıl olcak geçinme
- +1 yıl
Arkadaşım en az asgari ücret alıcak zaten adam bende çalışıyo olucam zaten niye yetmesin. Her kadın kendi ayakları üstünde durmalı zaten sen kocanın parasını yiceksin heralde
- +1 yıl
Trol işte.. cevap verme.. konusur konusur gider
- +1 yıl
Müslüman isen erkek kadına bakmak zorunda ve kadının parasına dokunamaz
- +1 yıl
Ortak bişeyler olmadan hiçbi ilişki yürümez. İyi sen öyle yaparsın evde yatıp eşim eve gelsede bana para verse diye bekle
- +1 yıl
@blackholeinmymind troll olsam gizli olurdum mk
- +1 yıl
Dogustan trolsün belkide..
- +1 yıl
@blackholeinmymind doğuştan fakirsin
- +1 yıl
Milleti parasına göre yargılamakta insanlık değil
- +1 yıl
@Jetlag araştır. Yalan mı dicem.
- +1 yıl
Bu kızı hemen acilen müzeye koymak lazım böyle düşünen kızların nesli korunmalı.
Karnını her zaman doyurursun peki aşkı her zaman bulurmusun
00 Yorumla
+1 yılo kadar da değil de para olucak ya.. aileni çocuklarını baş eğdirmicen kimseye
00 Yorumlaahanda ben :D hem param yok hem herahangi bir gerekliliğim yok :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılparalı erkekte yalnız erkek oluyor ama :D yani ben:D:D:D
00 Yorumla Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Evden çıkamayan kızların uydurduğu bir laf
02 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
Ben böyle saçma söz duymadım
00 YorumlaMenfaatciligin daniskasi...
00 Yorumlayollu mantıgı olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılpara için birlikte olan kız kaşar kızdır diyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Aşkla karın doyar mı
- +1 yıl
doymaz tabi ama illa kârun kadar da zengin olmaya gerek yok. erkek eve ekmek götürse yeter.
- +1 yıl
Hergün aynı yemek mi yenir
- +1 yıl
ee ama sende.
+1 yılDoğru. :) parasız adam, itibarsız adamdır. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Akıllı herif
- +1 yıl
Kadınların bakış açısından bunu özelden yazabilirim. Ama önce bir yemek yemem gerek.
+1 yılhz ademde parasızdı. ama bir sürü insan türedi...
00 Yorumla
+1 yılzengin koca ararken kızlar (temsili)
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden gereksiz olsun ki herşey para değil.
10 Yorumla erim evde yemek yapsın ben ona bakarım
10 YorumlaDoğru parası olmayan erkek ne işe yarar
02 Yorumla- +1 yıl
Akıllı herif
+1 yılGereksiz erkek baba parası yiyendir. #Dasdfghjkl
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Malesef şimdiki zamanda aşk karın doyurmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Akıllı herifsin
Öyle bir söz mü varmışğ
00 Yorumlahaklısın , para huzur mutluluk rahatlıktır
00 YorumlaErkeğin parasından sana ne
00 YorumlaParagoz olanlarin soyledigi karaktersiz bir söz
00 Yorumla
+1 yılSaçma.
00 YorumlaSacmalık
07 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurur mu
- +1 yıl
Erkek karısına bakmakla yükümlü senin paran senindir
- +1 yıl
Müslüman isen şeriata göre bu erkek kadının kazandığı paraya dokunamaz.
- +1 yıl
Keyfin bilir
Katılmıyorum
00 YorumlaCok aptalca
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru.
00 Yorumla
+1 yılHicbisey dusunmedim
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?