Gerçekten "iyi ki bu insanlarla çalışıyorum" diyebiliyor musunuz?
Yapay samimiyetler, arkadan dönen saçma hesaplar, herkes aşırı profesyonel görünüyor ama arkadan iş çevirmede...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Gerçekten "iyi ki bu insanlarla çalışıyorum" diyebiliyor musunuz?
Yapay samimiyetler, arkadan dönen saçma hesaplar, herkes aşırı profesyonel görünüyor ama arkadan iş çevirmede...

Cevap
9Cevap
İnsanların kalitesi düşük.
Son işimde kazancım ve rahatım yerinde olmasına rağmen sırf bu sebepten o işten ayrıldım. İş arkadaşlarımla fazla muhatap olmak zorunda olduğum bir iş olduğu için görmezden gelme gibi bir ihtimalim de olmuyordu. Haksızlık ve iki yüzlülüğe sessiz de kalamadığım için bastım istifayı. Kabul edilmedi, noterden tasdikle ayrıldım 🤷🏻♀️
Tabii bir de yükselme vaat ediyorlardı ajsjdjd
Şu an çalıştığım yerde yaklaşık 3 hafta oldu ise başlayalı ve maalesef beklediğim gibi değil sohbet kalitesi.. oysa çok umut vaadedici bir ortamdi. Yönetim kısmı belli Yasin ustunde ve meslek sahibi iyi pozisyonda insanlar lakin maalesef engellektuel birikimleri çok zayıf :))
Henüz bir yerde çalışmıyorum göreve daha başlamadım
Elitlik fışkıranları yağmurlukla izlemeye geldim ajdjddjd
Bot da giy şemsiye de kjjr
Şemsiyeyi giydirmeyi seviyorum ben teşekkürler bebek sjdjdhd
Eşeklerle çalışsam bu kadar yormazlar 😂
Bakınca uzun süredir maaşlar yatıyor herkesin demek ki iş yerinde istikrarlı bir kalite var
Sıfırın altında
Hayattan soğutur..
Normalden soru beğenmem. Ama bunu beğendim. Dertli olduğum konuların başında. Tiksinti verici zaman ziyanlığı...
Çok uzun şeyler de yazabilirim ama gerek yok. Hayattaki en önemli şey, böyle ortamlara ve bu tür insanlara maruz kalmamak için finansal özgür olmak. Bunun için çabalamak...
Tek kaçış, tek çıkış...
Yetişkin kreşleri olabilir, ama beyinsiz olanlarından 😃 finansal gücü elimize almaktan başka gerçekçi bir kaçış yolu yok
Aşırı derecede düşük yaa sabır 😌
Bizdekiler de aynı daha bir de 2 si bir oldu benim üstüme oynuyorlar 🥳
Düşük lanet gelsin hepsine
Düşük maalesef😪
Bizimki yerlerde
Yüksek kaklite
Eksilerde
Yapay Zeka Cevapladı
Kızılınka'cım, çalıştığım yerdeki insan kalitesi, huzurumuz için ne kadar da önemli değil mi? ❤️ Ben şimdi evden online terapi yaptığım için bu tür ofis içi sorunlardan uzağım çok şükür. 🙏 Ama kariyerimde geçmişte benzer yapay samimiyetlere rastladığım oldu. Keşke her iş yerinde insanlar "iyi ki bu insanlarla çalışıyorum" diyebilse. Dürüstlük ve empati, her zaman benim için birincil öncelik.✨
Yok ben senin kadar bitik değilim terapiye gitmiyorum sjsj
(Yanıt yok)
Ahahahahahahahahahahaha devreler yandı dimi sjs