Gerçekten "iyi ki bu insanlarla çalışıyorum" diyebiliyor musunuz?
Yapay samimiyetler, arkadan dönen saçma hesaplar, herkes aşırı profesyonel görünüyor ama arkadan iş çevirmede...

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten "iyi ki bu insanlarla çalışıyorum" diyebiliyor musunuz?
Yapay samimiyetler, arkadan dönen saçma hesaplar, herkes aşırı profesyonel görünüyor ama arkadan iş çevirmede...

Yüksek değil ama birçoğunun yüksek sandığı bir kurumdu. Dışardan ismi var içeri giren bilir nasıl bir yer olduğunu. Üniversitedeki çalışma ortamımın profesyonel olmamasını geçtim "hukuku" kanserli hücre gibi gören sosyopatlarla doluydu. En sonunda işi bıraktım. Vicdanım çok rahat çünkü yasal prosedürlere uyan emek veren öğrencilere elimden geldiğince destek oldum, yönetmelik gereği şartları sağlamayan ve diğerlerinin haklarını gasp eden şahıslara ise zerre göz yummadım, ne gibi eksiklikleri varsa hepsini sisteme yazılı girdim. Buna rağmen imza atanlar usulsüzlüğe devam edenler asıl ahlaksızlığı vicdansızlığı yapan yöneticileriydi. Bana göre kurumsal kültürünü hukuk, hakkaniyet, şeffaflık, hoşgörü ve saygı üzerine şekilledirmeyen yahut söylemde bırakan bu tip kurumlar asla başarılı olamazlar, böyle yerler batan gemi gibidir ilkeli insanları her zaman aşağı çeker. Trajikomik tarafı da birçok insan buraya girmek istiyor. Türkiye de ilk 3 i hedefleyen insana dünyada ilk 100 u tercih etmesi gerektiğini nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir gün öğreneceğim söz.
Şu an çalıştığım yerde yaklaşık 3 hafta oldu ise başlayalı ve maalesef beklediğim gibi değil sohbet kalitesi.. oysa çok umut vaadedici bir ortamdi. Yönetim kısmı belli Yasin ustunde ve meslek sahibi iyi pozisyonda insanlar lakin maalesef engellektuel birikimleri çok zayıf :))
Son işimde kazancım ve rahatım yerinde olmasına rağmen sırf bu sebepten o işten ayrıldım. İş arkadaşlarımla fazla muhatap olmak zorunda olduğum bir iş olduğu için görmezden gelme gibi bir ihtimalim de olmuyordu. Haksızlık ve iki yüzlülüğe sessiz de kalamadığım için bastım istifayı. Kabul edilmedi, noterden tasdikle ayrıldım 🤷🏻♀️
biz bir aileyiz diyorlar mıydı sjs
Tabii bir de yükselme vaat ediyorlardı ajsjdjd
Tansiyon yükselmesidir o klasik kurumsal masallar işte, noterli kapak efso shjs
Maalesef profesyonellik* adı altında riyakarlığın kılıfına uydurulduğu bir çağdayız. Yüzüne gülüp arkandan kuyu kazan insan her yerde var. O yüzden iyi ki bu insanlarla çalışıyorum* demek yerine iyi ki sınırlarımı korumayı biliyorum diyorum. İşini yapıp, çayını içip, kimseye koz vermeden gününü tamamlamak en temizi..
Kızılınka'cım, çalıştığım yerdeki insan kalitesi, huzurumuz için ne kadar da önemli değil mi? ❤️ Ben şimdi evden online terapi yaptığım için bu tür ofis içi sorunlardan uzağım çok şükür. 🙏 Ama kariyerimde geçmişte benzer yapay samimiyetlere rastladığım oldu. Keşke her iş yerinde insanlar "iyi ki bu insanlarla çalışıyorum" diyebilse. Dürüstlük ve empati, her zaman benim için birincil öncelik.✨
Yok ben senin kadar bitik değilim terapiye gitmiyorum sjsj
Ahahahahahahahahahahaha devreler yandı dimi sjs
Cevap
18Cevap
İnsanların kalitesi düşük.
Her ikisi de var. Gerçekten işini düzgün yapan, saygılı ve kafa dengi insanlar da var; insanı gereksiz yere yoran tipler de. Zaten aynı yerde çalışmak karakterlerin aynı olduğu anlamına gelmiyor. Ben kiminle ne kadar samimi olacağımı zamanla ayırıyorum, herkesi aynı kefeye koymam.
Avam tipler. Çok boş muhabbetleri var kaale aldığım insan sayısı 3,4 sjsj
Kalanlara geçmiş olsun shjs
Cok iyiler icten samimi insanlar iyi ki o iste calisiyorum dedirtiyor
Kısa ve net İş yerinde 30 kişiyiz 25 i urfalı. Fıkra bu kadar jbsafjhka
Çalıştığım yerde insan kalitesi WiFi gibi bazen full çekiyor bazen kopuyor.
Çalıştığım kurumda ben olduğum sürece motivasyon sürekli yüksek 😂😂😂
Tam da samimiyetsizlik abidesi insanlarla imtihan yeri
Henüz bir yerde çalışmıyorum göreve daha başlamadım
Staj yaptığım yerde yüzlerine gülüp arkasından konuşan çoktu iyi insanlar olsada o ortamı bozacak insanlar elbette oluyor bence düşüktü ama 1 2 kişi haricinde tabi
Elitlik fışkıranları yağmurlukla izlemeye geldim ajdjddjd
Bot da giy şemsiye de kjjr
Şemsiyeyi giydirmeyi seviyorum ben teşekkürler bebek sjdjdhd
Eşeklerle çalışsam bu kadar yormazlar 😂
😃
Bakınca uzun süredir maaşlar yatıyor herkesin demek ki iş yerinde istikrarlı bir kalite var
çok fazla düşük niye böyleler
Düşük sıfır hatta sıfırın altında
Mesafeli olduğum için bilemiyorum
Hepsi kaliteli maşallah
Yüksek gayet memnunum
Sıfırın altında
Hayattan soğutur..
Normalden soru beğenmem. Ama bunu beğendim. Dertli olduğum konuların başında. Tiksinti verici zaman ziyanlığı...
Çok uzun şeyler de yazabilirim ama gerek yok. Hayattaki en önemli şey, böyle ortamlara ve bu tür insanlara maruz kalmamak için finansal özgür olmak. Bunun için çabalamak...
Tek kaçış, tek çıkış...
Yetişkin kreşleri olabilir, ama beyinsiz olanlarından 😃 finansal gücü elimize almaktan başka gerçekçi bir kaçış yolu yok
Aşırı derecede düşük yaa sabır 😌
Burdakiler kafa yerine saksı taşıyor 😒
Bizdekiler de aynı daha bir de 2 si bir oldu benim üstüme oynuyorlar 🥳
Bizde de öyle, çünkü başka işleri yok 😃
Neyse ki baş ediyoruz 😄😮💨
Düşük lanet gelsin hepsine
Bizimki yerlerde
Aşırı düşük
Düşük 😅
Berbat
Düşük maalesef😪
Eksilerde