Birçok meslek; çapkınlığı ile de ün salmıştır.
Deniz Kaptanı,
Pilot.
Vb.
Sizce çapkınlık ile mesleğin bağlantısı var mı?

Açıkçası şahit olmadım ama Bu saydığınız Pilot ve Gemi Kaptanları için yakıştırılıyor.
Erkeğin nefsi olan özelikle şehvetle olan imtihanı zordur. Yedi başlı ejderha gibidir. Bu imtihan zor diye suistimal etmek olmaz.
Bu meslek grubunun btün zamanını iş hayatı, seyehatlar oluşturur. Bir arkadaşım vardı. Ailesinden biri Pilot' tu. Anlatmıştı bana özel hayatlarını. Oradan oaya uçarlar. Orada bir kaç saat kalır başka yerler giderler. Devamlı hayatları Kaplumbağa gibi Uçakta geçer demişti.
Düzenli bir hayatları, ilişkileri, sosyal ortamları yoktur. Aile Kurumu oluşturmalabiraz zor. Çünkü Aileye ayıracak zamanları çok olmuyor bu insanların. O yüzden Maaşları da çok yüksektir. O yüzden konforlu bir hayatları vardır. Bu konfor onlara da olmadaık şeyler yaptırıyor demek ki.
Hepsi de böyle olacak diye bir kaide yok tabii ki de.
Bazı mesleklerin sunduğu firsatlar daha fazla
Rica ederim.
Yani aslında yaftalamamak lazım düşündüm de ben bu mesleklere sahip de olsam çapkın olamam, yapıma ters yani konu yine kişilik meselesi ama, polisten koca, hemşireden karı olmaz derler, ne kadar inanmak istemesek de bu kişiler çoğunlukla bu sözü destekler nitelikte olunca işte gelde değil de...😏
Meslekle ilgili değil de mesleğin sağladığı konfor düzeyiyle doğru ilişkili olduğunu düşünüyorum. Karakter de elverişli ise çapkınlık olur.
Eig için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim.💐
Cevap
39Cevap
Ben uzak yok kaptanıyım her limanda bir sevgili lafını kimin çıkardığını bir elime geçirsem ağzına kürekle vuracağım
Bu biraz şahsiyet meselesi gibi bence. Ben de işim gereği gün içerisinde bir çok kedi köpek sahibi kadınla görüşüyorum. Ama hani çapkınlık aklımın ucundan bile geçmiyor. 🤷♂️
Bu bir gerekçe değil bence çapkın olan pilot olur kaptan olur diyorlar ama çok farklı meslek gruplarında da çapkınlar olabiliyor kadın olsun erkek olsun
Bu bir ölçüt değil
O hataya düşen asla mutlu olamaz huzurlu olamaz.. işi sevmeden farklı amaçla ise yönelen cehaletinin kurbanı eder kendini de hayatını da...
Ve yorumlara baktıkça soruyu nerdeyse kimsenin doğru anlamadığını görüyorum farklı yere çekmişler 😂😂
Hayir yok mesleklerin insan üzerindeki en çok etkisi özgüven vermesidir ama şu var bir adam çapkınsa çapkındır nice karakterli insanlar var
Bu tamamen karaktere bağlı. En umulmadık mesleklerde neler olduğunu duyuyoruz.
Önyargılar sığ kanaatlere yol açar..❣️❣️
Mesleğin sunduğu ortam kişiyi önemli ölçüde etkiler. Deniz kaptanları yolculuğa çıkıp 6-7 ay evden uzak durduklari oluyor, pilotluk ta zira öyle...
Çapkınlık erkeklerin doğasında var biraz
Bu tarz mesleklerde olasılığı arttırdığı için öyle bir algı olabilir
Neden bilmiyorum ama var öyle bir etkisi bazılarına çapkın bazılarına flörtöz bakılıyor bazı filmlerin bize biraktigi etkiler geçmiyor
Alakası yok ya o fıtrat ile ve karşısına çıkanlar ile ilgili bence...
Fabrikada çalışıp çapkın olanlar emin ol daha fazladır..
Bence evet polis mesela
Erkek arkadasim polisti ve yavşamadigi kiz kalmamisti ister fake hesap ister gercek hesap olsun
yok bu insanın ruhuyla alakalı ben öğretmen olup böyle olanda gördüm öğretmen sonuçta bir nesli yetiştiriyor
Evet, gemicilerin her limanda bir sevgilisi vardır.
Savaş uçaklarındaki pilotlarımız çapkın olmalılar o hareketleri her babayiğit yapamaz
özgüven ve psilige batmış indanlar oluyorlar para. olunca
Hayır sadece kadınlar belli meslek lere veriyor adam çapkın degil yani
Meslekle alakasi soyle olabilir:para. Cebinde parasi altinda arabasi olan erkekler ozguven patlamasi yasiyorlar herkesi elde edebileceklerini saniyorlar hele birde tip varsa combo. Durdurabilene ask olsun. Tabi istisnalar var fakat cogu boyle
imkanlarla alakalı bir durumdur..
bir madenci ile bir pilot arasında illaki potansiyel farkı vardır..
kastım maddi değil çalışma ortamı..
Ben hiç bir tane eşi olan kaptan görmedim. Çünkü kaptan görmedim
Vardır, kendilerine güven veriyor gibi tabi maddi açıdan.
Kaptanlar 100de yuz ya bence mesleğin degil ama uzun sure ciftlee ayrı kalmamli hele kizlar degil ama erkekler kb ama s. k beyinli o taraflarına hakim olmayana gormemis tipler
Demek isterdim bu meslek iyidir, güzeldir demeyi ama ne mümkün. Gidip 6 ay gelmeyen, her limanda bir sevgili cümlesini hayatının özeti yapmış bu adamlar da ne yazık ki evlilik için hiç uygun değil.
Meslekle değil karakterle ilgisinin olduğunu düşünüyorum
hayır çok saçma kişilik meselesi o meslekle alakasız
Yoktur ama eğer ki kişinin mesleği iyi olursa ( özellikle hemcinsim adına diyorum ) bir anda böbürlenmeye başlayıp kız tavlama derdine düşüyorlar sanki tek eş neyimize yetmez onu da anlamıyor ben
karakter meselesi 5 yıl önce ayrıldık beni aldattı bi daha asla bir olamayız biliyorum ama onu hala seviyorum 5 yıldır hayatıma kimseyi almadım
Gemide çalışan biri net çapkındır😂
Hiç alakası yok, karakter meselesi
İlk defa duydum kaptan ve pilotun çapkın olduğunu
Bilmiyorum ki önyargılı olmak istemiyorum daha önce hiç karşılaşmadım
Bariz şekilde evet var.
Yoktur karakter meselesi
Vardır, ama karakter yoksa vardır.
Görüşleri okumaya geldim...
Okudunmu pekiiiii
@tutkununfrekansı evet okudum.. gayet iyi yorumlar 😅😅😅
Peki hayırlı olsun o zaman 😁😁😁
😄 Bunu biliniyor ise nasıl çapkınlık yapıyorlar
Mesela biz stajyer mühendisler çok çapkındır.
Bence çapkınlığa imkan tanıyan meslekler var.
Çapkınlık insanın DNA sında Ç geni varsa olur
var bayan kuaförleri mesela
Bazıları öyle kadınlar sayesinde.
evet , uzun yol şoförüne erkek de otostop çekerken bacak gösterebilir asdf
Karakter meselesi bu meslek artı özellik
en çapkın meslek pezevenkliktir bunu unutma
kaptanlar çapkın mı😳🥺
😅🤣Her limanda bir sevgilisi olur derler...
@Hayatgercek kaptanlık okuyan biriyle konuşuyorum heme kesiyim irtibatımı keödpsöd
Daha okuyor diyorsun, sefere çıkıyor mu ki, ayrıca dur hemen biletini kesme, belki masumdur o...😅
@Hayatgercek çıkıcaktı gemide arıza olmuş, ama abaza bu kesin her limanda manita bulur kwöğşghkğş
@ÖmerÖ41 ne anlatıyo ki 😳🤠🤠
@ÖmerÖ41 ohaa, ben bu çocugu bırakıyım hemen kwödpdhksğ
@ÖmerÖ41 öyle öyle biliyorum ben
@ÖmerÖ41 abaza biri işte kendi de söylüyo bunu🤠 ama zaten sadece arkadaşım espri yapıyorum
parayla odaklı haliyle
Yokturdur
Olabilir
Evet.
Kısmen
Yoktur
Sanmam insanın dogasında varsa her yerde yapar
Yok.,.
Alakası bile yok
hayır yoktur
evet var
Bence yoktur