Vermemeli mi ya da? Bir kere üniversiteye gitmeyi içeren bir meslekse benim genelde ön yargılarım oluyor. Direkt yapıştırmıyorum ama belirli tahminlerim oluyor. O da büyük ihtimalle tutuyor. Doktorsa egolu, mühendisse asosyal gibi...
Şimdi meslek seçimlerine bakınca bile: yok işte, içine kapanık kişiler için meslek önerileri vs. bulunabilir. Tabi bunlar meslek seçenler zorunlulukla bir mesleği yapana bakış açım farklı oluyor. Sizce mesleği bir kişi hakkında neler söyleyebilir?
Mesleği sorulunca rahatsız olan var mı aranızda? diye ikinci bir soruyu da ayrı sorucam. Takipte kalın yanıtlayın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Meslek insan kişiliğini ele vermez
İnsanı konuşmasından tanırsın, yaptığı işten değil.
İstatistik verileri genelleme olsa da karakter hakkında bilgi vermez.
tanımadan öncesi akılda bir şeyler olması bence gayet doğal
Buna yargılama deniyor başka bişey değil
e soruda da dedim zaten önyargı diye.
Benim arkdş 2 yıllağa gitti geldiğinde kendini allah sanıyodu 2 tane sıktım bacağına
Avukat bir kadın hakkında ne önyargın var? 😂
politik orta cevaplı kendini tam yansıtmayan biri olabilirsin :D
Sen doktor değil miydin? @gizliüye
@minikkladyy kim dedi? 😂
Sen...
@minikkladyy benim adım ne? 😂
Ahahahah betterböcek 😃💋
@minikkladyy 😂😂😂 aaa beni tanıdı ama bir farkla ben asla doktorum demedim 😄 eğer dediğimi ekran görüntüsü ile ıspatlarsan ben burada Anırarak herkesten özür diler üyeliğimi iptal ederim. Ama sen ispatlayamazsan aynı şekilde burada Anırarak herkesten özür dileyip üyeliğini iptal edecek misin? 😘🤪
Ne aptal kızsın. Seni biliyorum da konuşuyorum kaç yaşına gelmişsin şu yaptığın rezilliğe bak anırmak falan ezikçe :) sana ispatlamayacağım sen çok çok iyi biliyosun benle ne konuştuğunu... Sadece yalancısın bunu demek istedim. Eziklik psikolojisi bu olsa gerek... Bye bebeğim 💋😜
@minikkladyy ispat edemiyorsun çünkü ezik bir yalancısın 😄senle konuşmuş olsam bulurdun mesaj mı cevap mı her şey kayıtlı sonuçta. Ama sen kıskanç ve ezik olduğun için uydurduğun bişeyin ispatını bulamayacağını çok iyi biliyorsun 🤣🤣🤣
Zavallı ezik insan 😂 ben biri hakkında bir iddiada bulunsam ekran görüntüsünü atar onu b. o. k gibi yere yapıştırırım. Boş boş konuşmam. Ama sen rezil bir yalancı olduğun için bunu yapamazsın. Çünkü sen kıskançlıktan kuduran bir eziksin 🙃😀
Yalancı birini neden kıskanayım ki? Sana kurduğum kelimeyi bana söylüyorsun azcık kitap oku avukat bile değilsindir sen şimdi 😃 geçen yıl da bana bulaşmıştın. Sevgilin vardı onun erkek kardeşini senden önce istemeye gittiler diye soru sormuştun ahahahha olayyyy 😃
@minikkladyy o ben değildim şizofren 🤣🤣🤣 Kıskançlıktan deliye dönmüşsün bakıyorum da herkesi ben sanıp kafanda beni kurmuşsun devamlı 🥰 fazla hayranlıktandır🤪😘😘😘
@minikkladyy haa bide noldu demin eminim diyordun şimdi en ufak bir ekran görüntüsü mesaj falan gösteremiyorsun çünkü sen şizofren bir yalancısın. Hasedinden kudurtmuşum seni😄 sen beni ömür boyu unutamazsın 😘😘😘
Öncelikle şizofreni denilen hastalık bu tür bir şey değildir cühela seni. Nasıl avukatsın ya da doktorsun her neyse belli bile değil ne yaptığın. Aşağılık birisin sadece. Bu zamana kadar sevilmemiş değer görmemiş burada kendini yalandan av. Dr olarak tanıtıyorsun yazık sana 😃
Benim durumumun iyi olduğunu hazmedemedin gizliden soru sordum çantalarım nasıl diye yine böyle inanmadın ispat istedin ne hakla kafaya bak 😃 gel özele atıcam dedim ve sana attığım fotomu buldum Temmuz ayında akşam vakti... Ona da inanmadın ve sana yazmayı kestim. Bana doktora yapıyorum falan demiştin hayatın yalan zavallı kadın. Diyeceklerim bu kadar bye bye 💋
@minikkladyy kendi özelliklerini saydı şizofren. Bilmiyosan öğren şizofrenler olmayan şeyleri kafasında kurar ve kendi de inanır. Olmayan insanları görür konuşur, olmayan olayları oldu zanneder. Tam olarak bu tanıma uyuyorsun muhtemelen çocukluktan travmaların var. Hiç okumamış veya dandik bir bölüm okuduğun için bu konuda senin içinde eziklik kalmış o yüzden bana takıksın. Deli gibi kıskanıyorsun. Aslında biraz da acıdım sana bu yüzden çok üstüne gitmiycem. Sadece rezil olduğunu bil. Hukukta iddia sahibi iddiasını ıspatlamakla yükümlüdür. Sen ortaya bir iddia atıp hiçbir delil getirmedin. Misal hırsız dediğin kişinin hırsız olduğunu sen ıspatlamalısın, o hırsız olmadığını ıspatlamak zorunda değildir. Sense hiçbir kanıt sunmayıp utanmadan konuşmaya devam ediyorsun. Bu senin ya kıskanç bir yalancı ya da zavallı bir şizofren olduğunun kanıtıdır. Aslında acıyorum da ne çok yaran var ben seni hatırlamıyorum bile 😂
Ben hiç öyle bişey hatırlamıyorum at lan ekran görğntülerini 😂😂😂 bence biri seni fena ezmiş , iyi yapmış 🤪😃
Psikolog peki?
insan hakemi sayılır türlü türlü olabilir
Açsaydın 😂