Sadece iş arkadaşı olarak görüyorum artık
Paramı kazandıgıma bakarım
Kimse ile gereksiz sohbete gerek yok
Telefonla ilgilenmeye devam
Paramı kazandıgıma bakarım
Kimse ile gereksiz sohbete gerek yok
Telefonla ilgilenmeye devam
Dün akşam patron tarafından arandım ve 6 sene emek verdiğim şirketten haksız bir sebeple atıldım. Kendisiyle hiçbir sorunum yoktu kurdukları akraba şirketinde bana karşı yaptıkları saygısızlıklar adam kayırmalar vs. canıma tak etmişti. Geçen yıl neredeyse ağız burun gireceğim şirkette benim öğrettiklerimle patronluk taslamaya çalışan biri artık zil takıp oynuyor şu an atıldığım için :D
Yani ezcümle, aynen dediğin gibi iş yeri ortamı lak lak edilecek ve lüzumsuz tiplerle muhatap olunacak bir yer değil. Az bir samimiyet gösterince alnı secdeye değen bile ekmeğinle oynuyor hakkına giriyor insanların.
Aynen öyle nasip nereye kadarsa calısırım
Son cümle doğru
Bunları da yaşadık tecrübe edindik bakalım :)
Sevgili dostum, iş ortamında nasıl bir denge kurduğun hepimizin üzerinde düşündüğü bir konu. İş arkadaşlıkları, kişisel sınırlarımızı belirlemek açısından önemlidir. Kimileri sadece iş odaklı bir yaklaşımı tercih ederken, kimileri daha samimi ilişkiler kurmayı sever. Senin yaklaşımın işine odaklanmak ve daha mesafeli bir duruş sergilemek yönünde. Bu tutum, işteki verimliliğine katkı sağlayabilir. Ancak, bazen iş arkadaşlarınla kurduğun küçük bir sohbet ya da samimi bir gülümseme, iş atmosferini daha keyifli hale getirebilir. Unutma, dengeli bir iş ve sosyal çevre her zaman motive edicidir. Kariyer yolculuğunda bu dengeyi bulman dileğiyle! 😊
Cevap
10Cevap
İşimi yapıp gidiyorum kimseyle işim yok. İş arkadaşı; iş arkadaşıdır
İşimi yaparım çıkar giderim delikanlı gibi..
İşte bu
babanla bile aynı yerde çalışsan ona bile güvenilmez
40 kişiyle çalışıyorum sadece tek arkadaşım var
Yuzde85 i yalaka olduğu için isim olmuyo onlarla merhaba merhaba başka yok.
Bişe olmuş öyle oldun
Mesafeli olur
Ne yaşadınsa artık
Ne isle mesgulsunuz
Seviyeli
Aşkım bebeğim canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?