Babamin yaptigi sizce de ayip mi ben mi alinganlik yapiyorum?

Kanada'ya hemşire olarak gitmek için çalışıyorum ve dil sınavını denklikte falan göreceğim en sonda da vize başvurusunda bulunacağım fakat hesapta 15k dolar görünmesi lazım. Ben bir yandan birikim yapıyorum ama ayda 1 2 gram altınla olacak iş değil. Dedim ki 2 tane arabanız var birini satalım bende gözüksün vize çıkana kadar sonrasında oraya gidince fazlasıyla göndereyim size.

Bana kem küm etti nakitim olsa verirdim de yok dedi. Lan zaten 500k kimsede nakit yok ama 1 arsa 1 ev 2 araban var birini satsan nakitin olur. Ama asla öyle yapalım böyle yapalım demedi. Bahane bulmaya çalışma baba yardım etmeyecek misin dedim. Yok ki yaptı yine. Elden günden kredi çekmesi için yardım isterim dedim. Hayır ben çekerim de demedi. Bana kalkıp aylık 90k para alıyorsun biriktirirsin geç olsun gerekirse dedi ama öyle değil büyükşehirde yalnız yaşıyorum öyle alışveriş cart curt da yapmam bir sürü gider oluyor yıllarımı alır benim. Ne gerek vardı hazırken 3 5 yıl beklemeye. Ne zaman arkamda durdun ki falan deyip kapadım. Hayatımda ilk defa babamdan bir şey istemiştim bu arada. Üniversitede okurken bile 1 kere para gönder demedim param bittiyse ekstra komiliğe gittim tamamladım.

Sürekli bir şeyler isteyen şımarık çocuk da değilim.

Babamin yaptigi sizce de ayip mi ben mi alinganlik yapiyorum?