Babama az bile mi yapıyorum?

Babam küçükken sırf onu uykusundan uyandırdım diye aldı beni kıyafetlerimde tuttu odama götürüp dövecekti bende öyle bi ağlıyordum ki annemin yeleğini tutunuyordum yinede çekti beni odama götürdü sinirini çıkarana kadar dövdü dayak yiye yiye uykuya dalmıştım o gece daha 4 yaşındaydım ve buna benzer başka olaylar da yaşandı beni çok dövdü küçükken bi aralar yani ben 11 yaşındayken dayağı azalmıştı çünkü benim psikolojim bozulmuştu deliye dönmüştüm akıl hastanesinde falan kalmıştım haftalarca ama 1 yıl falan geçince ben iyileştim ilaçlar falan aldım onun yüzünden bi 30 kilo falan almıştım yeme bozukluğum başlamıştı ama sonra dayak atmaya yavaştan geri başlamıştı eskisi gibi sert değildi ama saçımdan tutup sallıyordu beni parmağının ucu ile sertçe dürtüyordu falan canım acıyordu tabi duşa girip saatlerce suyun altında ağlıyordum falan 17 yaşıma kadar böyleydi yani. Şu an 19 yaşındayım hala küfür ediyor dürtüyor ama eskisi gibi değil anlamıyorum bende bu aralarda işte ben biraz acımasızım ona karşı mesela burger King deydik o bana bir şey dedi bende ona duyacağı şekilde pç dedim sonra bana bakıp seni gebertirim dedi evde olsaydı döverdi eminim ama toplum içerisindeydik diye sadece tehtid etti. Sizce ben babama böyle davranarak az bile mi yapıyorum? Hakediyor mu daha sert olmalı mıyım?

Babama az bile mi yapıyorum?