Babama karsi cok soguk davraniyorum?

Babamla bir sure oncesine kadar cok iyi anlasirdik ama 3 yil once dogum gunumden 2 gun once beni dovdu az kalsin olduruyordu tirnaklariyla bogazimi deldi. Dovmesinin sebebide bana bagirdigimi soylede ama bagirmamistim bagirmadim diyincede bagirdin diye dovdu. O gunden beri ona karsi soguk davraniyorum dogum gunumden nefret eder oldum. Son bir kac ay sicak davranmaya calisiyorum surekli tersliyor azarliyor. Sohbet etmek istiyorum mesgulum diyip alaka bile gostermiyor. Ama ablama boyle degil ablamla her gun sohbet ederler konusular. Babama az once meyve goturdum. Ablam hep agzina verir sirinlik olsun diye bende yaparim bazen simdide yapmak istedim “dur kizim koy suraya gormuyormusun mesgulum allah allah” diye bagirdi. Surekli bana hic gelip yardim etmiyorsun insaatta diyor. Halbuki ben ona her gun gelip yardim edip sonrada ise gidiyordum 1 ay oncesine kadar. Ama simdi benim yapicagim seyler yok beni surekli geri yolluyor gittigimde sonrada hic gelmiyorsun diyor. Annem ise tum ev islerini bana yaptiriyor. Sanki tek kizlari benim. Alisveris ev toplama temizleme hepsini ben yapiyorum ablam surekli dagitiyor sonra bana kiziyorlar sanki ben yaptim. Ne yapacagim ben bu aileyle nasil basa cikacagim artik canima tak etti?
Babama karsi cok soguk davraniyorum?