Sorumsuz anne babalar bi beni mi sinir ediyor? Sizce haklı mıyım?

Dün 11 saatlik otobüs yolculuğu geçirdik ve eve geldiğimizde ablam ve 2 yaşına yakın kız yeğenim de oradaydı bize kahvaltı hazırlamak için gelmiş hazırladı ama yemek istemedik doğru düzgün sonra onunla birlikte evi biraz temizledik, sinir olduğum şey az önce akşam misafirlerimiz geldi ve kızı yine o pis ağlamasını yaptı tamam pişik, ishal ve biraz diş çıkarıyor anladım da çocuğa bir şey yapmıyor dk başı ağlıyor ablam da al limonata al dondurma al çizgi film deyip susturmaya çalıştı 2 saat susmadı o çocuk, cani diyebilirsiniz ama orada çözüp direkt döktü bence çocuklar ebeveynlerinden biraz korkmalı korkmazsa her boka ağlarlar. 3 yeğenimin yanından geldim 3’ü de annesinden korkuyordu yeri geldi mi demek ki o ablamın yetiştirme tarzı daha iyiydi. Bu hem ağlıyor hem evi dağıtıyor sözde bugün toparlamıştık evi ve 11 saatte sadece 2 saat falan uyuduk hepimiz başımız ağrıyor yemin ederim gözüm kararıyor ve bu akşam burada kalacaklar ağlaya ağlaya gecemiz boka dönecek tamam çocuğu deccal olabilir ama kendisi de sorumsuz diye düşünüyorum.

Sorumsuz anne babalar bi beni mi sinir ediyor? Sizce haklı mıyım?