29 gü

Görüldü atılınca ne yapmalı, insanlar basit bir nezaketi bile neden çok görüyor?

Kızla zaten konuşuyorduk. Ben ona ortaokuldan kalma bir anı attım, sonra da nezaketen “Nasılsın, ne yapıyorsun?” diye sordum. Mesajı gördü ama cevap vermedi.
Ben gerçekten bu insanların egosunu anlamıyorum. Cevap vermek istemiyorsan bile bunu kibarca belli edebilirsin. Bir “iyiyim, teşekkür ederim” demek bu kadar zor olmamalı. Cevap vermek istemiyorsan bile bunu kibarca belli edebilirsin. Bir “iyiyim, teşekkür ederim” demek bu kadar zor olmamalı. İnsanların birbirine bu kadar basit bir nezaketi bile çok görmesi bana gerçekten tuhaf geliyor. Kimse kimseye uzun uzun sohbet etmek zorunda değil ama bir selamın karşılığını vermek de zor olmasa gerek. Bana Allah aşkına bir anlatın bu insanlara ne oluyor abi şaka gibi ya ….

Güncellemeler
29 gü
Soru başlığı yapay zeka değiştirmiş ben böyle sormadım ki 😂@kizlarsoruyor başlığımı hemen düzeltir misiniz rica ediyorum?
Güncellemeler
29 gü
İnsanlar çok değişmiş
Görüldü atılınca ne yapmalı, insanlar basit bir nezaketi bile neden çok görüyor?