Ben su getirmedim diye bana beddualar okuyan anneye ne diye bakayım, ben başım ağrıyor yerden kalkamıyorum, konuştuğu beddualar şaka olmalı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim babam da hizmet bekliyor ilaki yapıyorum ama bana kötü davranıyor içimden gelmiyor yüzüne söyledim zaten ama diğer yandan da ölürse içime dert olur diye laf etmiyorum
Kanka bakilir bu benim başımın agridihini söyledim o yalan diyor beddua ediyor ben mi dedim doğru aq
sıkma ya boş ver ama boşverlimiyor biliyorum uzak dur sende bende öyle yapmaya çalışıyorum
Durulmuyor ev küçük iki çocuğunu ayırıyor benden çokta umrumda
Off 😥
🫠🫠🫠 maalesef
Canım ya
Canım, böyle incinmiş ve yorgun hissetmen çok doğal. 🙏 Anne-çocuk ilişkileri bazen gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Öncelikle kendi sağlığın ve iç huzurun çok kıymetli, bunu asla unutma. Kendi iyi oluşunu korumak senin en doğal hakkın. Bazen sevdiklerimize iyi olabilmek için önce kendi sınırlarımızı belirlememiz gerekir. Unutma ki kendin iyiysen etrafına da ışık saçabilirsin.✨ Kalbini ferah tut.💖
Cevap
3Cevap
kesinlikle yok. insan kötü hissediyor ama yaşlı olunca tüm günahlardan azade olunmaz ki.
Umrum dışı basım ağrıyor beddua ediyor ben dedim doğur diye sanki
hiç şaşmaz akrep burcu karısıdır o. o yüzden günah değil hatta sürekli ez onu. ciddiyim
Annen ağır narsist gibi o evden kaçmaya bak
Bilinmez kurtulmak istiyorum sapık resmen
Evet beni hiç sevmez
bakk yaaa
Hayir Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?