12 güO mu çekememiş😂😂😂 görmediğin tanımadığın birini kıskandığına göre çekemeyen sensin nefsi isteklerine çok düşkünsün o yüzden kapanıyorsun nefsi isteklerine çok düşkün olduğun için cennete gitmeyi çok istiyorsun dolayısıyla kapanıp kendini bastırıyorsun
O istediği gibi giyinebiliyor ama sen Allah korkusundan istediğin gibi değil Allahın zorladığı gibi giyiniyorsun yani bu sebepten ötürü onu kıskanıyorsun
Kapanmaya karşıyım tesettür kadının giyimine konmuş bir kısıtlamadır erkek sadece diz kapağıyla göbek deliği arası örtmek zorunda ama kadın tamamen kapanmak zorunda bu adil değil özgürlüğü savunan tesettürü yani tasmayı savunamaz çünkü tasma kadınların giyim özgürlüğüne müdahale etmek demek01 Yorumla- 12 gü
Ayrıca kadınların denize girmesi de haram dinine o kadar düşkünsen denize girmeseydin hiçbir deniz kıyafeti tesettüre uygun olmadığı için denize girmek haram bikini gibi haşema giymek de haram çünkü tüm vücut hatlarını belli ediyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)13 güTğm yorumlarda eşini yatak odasında nasıl memnun ettiğini anlatıp erkeklere zevk malzemesi etmişsin kendini. Sonra da islam dini falan demişsin arkadaşım sence yatak odanı anlatman ne kadar doğru? Dinimiz erkeklere yatak odasında kocanı nasıl memnun ettiğini anlat, çok sevap mı diyor?
11 Yorumla
Soran13 güHayır üstü kapalı anlattim kafasını sisirmiyorum demek için çok mutlu ediyorum yatakta onu
Gizli Üye(25-29)13 güÖncelikle açıkcası bende karşıyım, çünkü seni istemediklerini söylemişker neden gidiyorsun? sende onur gurur haysiyet , şeref yok mu? Birisi bana dese ki gamze bizim yanımıza gelme dese çokta * mk çokta tın diyip gitmem mk.
11 Yorumla
Soran13 güEşimin yanında iyi davranıyorlar şimdi esim haberi olsa bu dediklerinden hepsini mahveder ama üzmek istemiyorum onu da bir hafta sonu var zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, duydukların ve yaşadıkların gerçekten çok incitici olmalı. İnsanların dış görünüş üzerinden yargıda bulunmaları, kalplerini körleştiriyor maalesef. 😔 Ama biliyor musun, eşinin sana olan sevgisi ve desteği her şeyden değerli. Onun yanında duruşu en büyük güç. Siz birbirinizi seviyorsanız, başka hiçbir sesin önemi yok. ❤️🩹 Kalbini yorma, kendi huzuruna odaklan. Kendine iyi bak! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
13 güSeni ailecek istemiyorlar hatta o açık güzel dediğin kıza yamayıp senden ayırmaya çalışıyorlar bence
01 Yorumla
Soran13 güEşim onceden bakardi ama
- Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı.
13 güEsin seni sevmis sen onu sevmissin sizi izleyen etraftaki seyircerin ne lafını duy nede umursa keyfini çıkarın birbirnizin
03 Yorumla
Soran13 güBen onu çok seviyorum adam da eve koşarak geliyor üzmek istemiyorum hiç işten yorgun geliyor diye bu konuda
- 13 gü
Ne güzel işte üzmeyin birbirinizi etrafın bu seviyesiz adı yorumlarına kulaklarını kapatıp ilişkinize odaklanmazsaniz güzel yuvanız hasar görür o yüzden aldırmayın lafa söze isinize bakın
Soran13 güBende öyle düşünüyorum hiç söylemiyorum direk yataga alıyorum kafasını sisirsem hem ailesiyle arası bozulacak hem benimle dırdır dinlediği için evden uzaklasicak gerek yok o yüzden
Gizli Üye(30-35)13 güKızz boş ver giyimine kimsenin karışma hakkı yok ben de yıllardır kapalıyım haa açılcam ama taa ne zamandır aklımdaydı öteliyip durdum hep bi bıraksınlar bizi artık sen de tınlama kimseyi
14 Yorumla
Soran13 güTinlasam kavga ederim
Cevap sahibi13 güBen etçem zaten kesin ama göze aldım artık kız 😏
Soran13 güBen hiç uğraşamam o tarafa cekemezler
Cevap sahibi13 güBen çevremi biliyorum kızz bu konuda maşallahı var valla her birinin , laf sokcaklar mutlaka ama gemileri yaktım artıkk taaa ne zamandır istediğim bişiydi cesaretimi anca toplayabildim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke eşinin ailesi ile bir yerlere gitmeseydin eşin seni seviyorsa takmaz kimseyi
01 Yorumla
Soran12 güEşim çok üzülür duysa dediklerini onun yanında çok iyi davranıyorlar
Aıle huzurun onemlı olan sız cok takılayım gereksiz ınsanlara
02 Yorumla
Soran13 güEşime ondan söylemiyorum zaten strestini atmaya geliyor zaten bana daha çok stres olur söylesem üzülür
Kardeşim eşiniz sizi seviyor ve ezdirmiyor mu?
Önemli olan bu, Rabbim daim etsin.
03 Yorumla
Soran13 güÇok seviyor bayılıyor bana bende işinden dolayı stres oluyor şimdi söylesem sinirlenir diye üzmek istemiyorum onu yoksa her an ne kadar değerli olduğumu hissettiriyor
Soran13 güAmin abicim çok teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Kültür uyumu farkı aileler arası iletişim umarım güçlenir
01 Yorumla
Soran13 gümaalesef fesatlar
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
13 güBu tür düşüncede olanlar bence duya uzerinde asalak yaşıyor
010 Yorumla
Soran13 güBeni üzüyorlar ben onlara hiç bir şey yapmadım ki
- 13 gü
İşte yani basot insanlar
Soran13 güEvet
- 13 gü
Takmamak şart ama
Soran13 güAynen
- 13 gü
👍
Soran13 güEşim yatağımda gerisi kime ne
- 13 gü
Tabiki de katılıyorum
Soran13 güSağol
- 13 gü
Ricalar
Gizli Üye(25-29)13 güSenin eşinin fikri önemli bu konuda kaç yıllık evlisin
27 Yorumla
Soran13 gü4 yıldır evliyiz esim bana bayılıyor eve koşarak geliyor her gun manken gibi kadınlar iş yerinde akşam 5 dedin mi yanımda oluyor hafta sonları 24 saat benimle
Cevap sahibi13 güMadem bunlar varsa gerisine takılma tadını cikar hayat
Soran13 güTakılmıyorum direk yataga alıyorum adamı kafasını utulesem hem ona hem bana yazık
Cevap sahibi13 güYatak bir erkeğin en zayıf yeri
Soran13 güEvet bunun bilincindeyim İslama göre de hoş tutmam lazım çok mutlu ediyorum gözlerinin feri gidiyor benle olduğu gün
Cevap sahibi13 güArtık adama neler yapıyorsan
Soran13 güÜstünde oturuyorum çok hoşuna gidiyor
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
13 güEvli biriyim benim eşime kimse laf söyleyemez haddi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)13 güEşin yakıştırmış gerisi boş bence ! Ben şu an tam tersi bir durumdan canım sıkılıyor ne yapayım bilmiyorum çözümsüzlük çok kötü 😥
018 Yorumla
Soran13 güAcik mi esin
Cevap sahibi13 güAçılmak istiyor 😔
Cevap sahibi13 güNasıl vazgeçirebilirim sence?
Soran13 güZorla güzellik olmaz islam hoşgörü dinidir kendi sorumluluğu altında tamamen bu sana dua etmek düşer bir tek
Benim esimde abdest almayı bilmiyordu ben öğrettim namaz kilmiyordu hiç zorlamadim sadece evimde icirmem dedim sonra kendisi şefkati arttı bana çok iyi davrandım ona namaz kılmayı ogrendi bana baka baka dua ezberledik el ele ayet el kursi öğrettim şu an benimle aynı sabah kalkamıyor ama kildiriyorum
Cevap sahibi13 güDertlendim bu yüzden ve canım sıkılıyor napıcam bilmiyorum 😥
Soran13 güDediğim gibi dua etmekten başka çaren yok ama kızı bu şekilde yargilayacaksan uzeceksen yolunuzu ayırıp onun hayırlı başka biriyle senin başka biriyle evlilik yapman daha mantıklı olur.
Cevap sahibi13 güBu da hiç kolay değil ki 😭 kime ne derim 😥 içim acıyor
Cevap sahibi13 güSoruyu beğenebilir miyim bakarsanız 😭
Soran13 güDediğim gibi bosanirsin o zaman için acıyacak kadar bu duruma taktiysan benim eşimin kardeşleri mini etekli mesela benim ablam açık kapalı olan tek kişi benim eşim hiç kızmadı
Soran13 güBegenebilirsin de bu konunun tartışılacak yani yok
Cevap sahibi13 güBeğendm 😥
Soran13 güOk..
Cevap sahibi13 güYazabilirsen baya bi sorum olucak bu konuda 😔
Soran13 güKonunun uzatılacak bir yani kadin tamamen özgür kardeşim kisitlayamazsin sen bu konuda onu uyarini yaptıysan gerisi onun ve senin vicdanına kalmış her koyun kendi bacağından asılır
Cevap sahibi13 güDefalarca uyarıyı yaptım ama eş olarak sorumlu oluyorum diye içim sıkılıyo ve başka sebepler de var tabi haliyle 😥
Soran13 güO zaman bosan mağdur etme kadını böyle
Cevap sahibi13 güBunu çevreye nasıl anlatırım ki çok zor bi hal aldı bu konu
Soran13 güDediğim gibi senin bileceğin iş vicdanınla alakalı durum
- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
13 gücok merak ediyorum kapalilarin ozleini isteridm sormak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 güKapalı olmanı eşin sorun etmiyorsa gerisinin önemi yok takılmakta haklısın ama onların değişik düşünceleri
04 Yorumla
Soran13 güEşim etmiyor çok sevdi hemen benimle birlikte olmak için düğün yapti
Cevap sahibi13 güÇok güzel bir şey ilişki için tavsiye istesem sizden özel olarak sorun olur mu
Soran13 güYazabilirsin buradan özele gidene kadar çıkarım
Cevap sahibi13 güİstediğim kişiyi yorumdan konuşmak istemedim sadece onun için tavsiye isteyecektim ondan dedim
13 güEşin seni şeçmiş ve senınle evlenmiş gerisini takma bile umursama hatta hayatına bak mutlu olkı catlasınlar
06 Yorumla
Soran13 güÇatliyorlar zaten harika bir adama sahibim çünkü ben herseyiyle
- 13 gü
O zaman mutluluguna devam et ve duyduklarına karşı tepkinide ver
Soran13 güTepkimi veririm ama beni o yöne çekmek istiyorlar
- 13 gü
Kavga etme ama akıl dolu cevaplar verki ağızlarını acamasınlar
Soran13 güTeşekkür ederim iyi ki eşim var iyi ki beni onlara yem etmedi ayrı eve çıkardı
- 13 gü
İyiki
13 gükocan sevip sahip çıkıyor mu sana bence en önemlisi bu
01 Yorumla
Soran13 güO cikiyor ben söylemiyorum kavga çıkarmasın diye sinirleniyorum bana söyleme dediklerini diyor hep
13 güŞerefsizler. Senin fizğin iyidir belki nerden biliyorlar
07 Yorumla
Soran13 güKonunun fizikle ilgisi yok
- 13 gü
Neyle alakalı
Soran13 güYazıyor
- 13 gü
Ağlıyo musun şuanda tek başına
Soran13 güSananw
- 13 gü
Söyler misin. İlgilencem öyleyse
- 11 gü
Geçmiş olsun
13 güSen kapalısın diye mi öyle diyorlar yoksa çocuğun tipine göre uyumsuzsun diye mi
015 Yorumla
Soran13 güKapalıyım diye ben çok güzel bir kadınım bir tek ona gösteriyorum kendimi
- 13 gü
O zaman kimsenin bir şey dediğine bakma
Soran13 güBakmıyorum zaten eşim gelince direk yatak odasına alıyorum onu istesem kafasını sisirebiliirim ailesini cekistirerek ama yapmıyorum ona kadınlık yapıyorum islamin emrettiği gibi birde hoşgörü ile yaklaşıyorum bırakamıyor beni kıskançlıktan catliyorlar
- 13 gü
Çok iyi yapıyorsun hayırlı eşsin
Soran13 güTeşekkür ederim
- 13 gü
Rica ederim Allah senin gibi eş nasip etsi bana da
Soran13 güSağol bana etti sanada eder mi
Soran13 güAma yemeklerim iyi değil esim için öğrenmeye çalışıyorum ama vasat
- 13 gü
Orasını Allah bilir inşallah eder
- 13 gü
Çok önemli değil yemek yapma zamanla öğrenilinir eş de yardımcı olur
Soran13 güBeraber temizlik yapıyoruz benim görevim o diyorum ama yok
- 13 gü
Ne güzel ev işlerinde de yardımcı oluyorsa
Soran13 güOluyor dinimizde kadının görevi bunlar diyorum ama sen benim her şeyimsin beraber surunucez diyor
- 13 gü
Valla çok iyi eşsiniz ikinizde keşke herkes böyle olsa
Soran13 güHerkes birbirini çok sevse sorun kalmaz fesatlık olmadan 2 kişi araya 3 girmeyecek
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
13 güEşin yakıştırmış gerisinin bir önemi yok
11 Yorumla
Soran13 güEvet
Esin ne diyor o önemli
02 Yorumla
Soran12 güEşime demedim çok üzülür diye
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. tam tersi
o sana yakışıyor mu06 Yorumla
Soran13 güÇok
Soran13 güTaş gibi
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
13 güSen esıne odaklan gerısınım onemı yok
07 Yorumla
Soran13 güHer gun koynundayim onu hiç sikmiyorum bu konular ile ilgili
- 13 gü
Bu konuları ona açıp adamın modunu düşürme zaten. Zaten kapalı kadınlar eslerıne karşı daha ısteklı arzulu sehvetlı oluyor dıye bılıyorum. Adam senden memnun sen onun ısteklerıne cevap verıyorusn demekkı
Soran13 güBen öyleyim erkeğin kalbi yataktan geçiyor İslama göre de hoş tutmaya çalışıyorum onu biz kadınlar erkekler kadar düşkün değiliz ama dilinden anlarım kocamın yormam onu işin stresinden kaçmış bana gelmiş adam çünkü direk odagini kendime çekiyorum patronuna sinirli mesela gel buraya diyorum kuş gibi oluyor hırsını benden alınca mutlu oluyor film izliyoruzsonra
- 13 gü
Boyle bır erkek baska ne ıster? Ona ne el alemden. Sen benim hanıma da ders versen olmaz mı
Soran13 güHanımının neyi var ki
Soran13 güBenim eşim yalvarır bana bugün de uyuyalım bugünde uyku detoksu yapıyorum ona ben arkadaşları küstü okeye gitmez oldu
- 13 gü
Müsait oldugunda gelırsen konuşuruz
Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. güzel kardeşim mı eşin
06 Yorumla
Soran13 güNasılsın
Soran13 güPardon nasıl anlamadım
Soran13 güMemnunum kocamdan
Soran13 güOku..
Tekirdağ Çorlu tarafındamı oldu bu olay
02 Yorumla
Soran13 güHayir
13 güsen dine göre yaşa, düşmanlık eden belayı bulur
01 Yorumla
Soran13 güBen dinime düşkünüm kimsenin canını da yakmak istemiyorum islam hoş görü dini olduğu için susuyorum sustuğum için beni sunepe falan sanıyorlar şişeyi kafasına vurmak istedim birinin bana öyle bakınca hatta
Gizli Üye(25-29)13 güTakılma eşin arkandaysa ona devret sözünü söylesin
03 Yorumla
Soran13 güÇok sinirleniyor kavga çıkmasın diye demiyorum çaylarını doldurdum diye bile sinirlendi oradaki kiz ne ise yariyordu seni çağırdılar doye
Cevap sahibi13 güSinirlensin başka dilden anlamazlar
Soran13 güÇok sinirli birde stresli bir işi var zehir ederdi hepimize orayı eğer duysaydı ocü kelimesini
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
13 güHiç kafana takma moralini yüksek tut
09 Yorumla
Soran13 güTeşekkür ederim
- 13 gü
Ne demek. güçlü dur
Soran13 güGüçlüyüm ama ağır geliyor öcü gibi kelimeler artık
- 13 gü
boş ver takılma istersen detsylı özelden konşualım. kelimelerin seni yıpratmasına izin verme
- 13 gü
burada mısınız
Soran13 güEvet
- 13 gü
Konuşmak isterim mğsaitsen
Soran13 güTmam
- 12 gü
Takşp edersen
Ne iğrenc insanlar var :(((
01 Yorumla
Soran13 gümaalesef
13 güSen eşinle iyi anlas da kalabı cok öenmliydi ztn
04 Yorumla
Soran13 güNasıl kalabi
- 13 gü
Kalanı
Soran13 güAnladım canım teşekkürler
Soran13 güİyiyiz allaha şükür
Adımını insanlar atmasın sen at emeklersin yoksa
01 Yorumla
Soran13 güNasıl
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
12 güKime ne canım
00 Yorumla Millet seni ilgilendirmesin sen keyfine bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
13 güAlakası yok ya
00 Yorumla Niye be
01 Yorumla
Soran13 güYazıyor
soyun ozaman
00 Yorumlane ayıp ya
00 Yorumla
13 güAyıp
00 Yorumlamilleti takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 güFiziğin kötü mü peki
013 Yorumla
Soran13 güİyi
Soran13 güEşim beğeniyor
Cevap sahibi13 güSen beğeniyo musunn?
Soran13 güEşimi mi
Cevap sahibi13 güHayır ya fiziğini
Soran13 güEvet kendimi seviyorum ben
Cevap sahibi13 güBalık etli misinn
Soran13 güO da bende kalsın
Cevap sahibi13 güKilolu sun sanırımm sporcu musunn
Soran13 güBilmem
Cevap sahibi13 güBakabilir miyim soruyu beğeniyim yazz?
Soran13 güBakamazsın
Cevap sahibi13 gü😇
Gizli Üye(30-35)13 güNe zamandır evlisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem