Güncellemeler
+1 yıl
Elbiseyi soranlar var link koyamıyorum xper yetmiyor
Askı çift taş yırtmaç detay mini elbise yazınca çıkıyor bakabilirsiniz
Askı çift taş yırtmaç detay mini elbise yazınca çıkıyor bakabilirsiniz
Dün gece düğün vardı gittik insanlar bakıyor dik dik giydiğim elbiseye eşimde sinirlendi eve gelince eşyalarımı topladı çöpe attı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eğer senin giyimin hep böyleyse çok saçma Bi davranış da bulunmuş
Hep böyle ama bu sefer gerçekten bakıyordu insanlar bilirsim akrabaları erkekleri falan
İyide senin ne suçun var ki. Akrabaları bakınca mı aklına gelmiş. Bence tavrını koy
Bomba gibi yanına yaklaşamıyorum birde laf duymuş ona sinirlendi akrabalardan bıktım
Bende hiçbir akramı sevmiyorum ama bu senin suçun değil. Eşin burada onlara değilde sana laf söyleyerek ayıp etmiş bence
Bizim oğlan o kızla nasıl evlenmiş iç çamaşırı belli oluyordu eğildikçe demişler iyice sinirlendi duyunca
Eğer böyle bir şey varsa insan gibi söylersin eğilme dikkat et falan dersin. Bazen dikkat edemeyebilirsin farkında olmayabilirsin güzellikle ifade etse sorun olmayacak
Biri demiş tüm erkeklere yayılmış anlıyorum karısına öyle denilince sinirlendi bende sinirlendim ama bir daha giymicem
O an sinirlenirsin ama tepkisi kötü
Koltukta uyuyacak kadar sinirli
Oha ya o kadarda değil
Akrabalar arkamdan fena atmışlar kayınvalidem bile susturmamış
Bana ne ya benimde eşim açık kime ne yani
Yaz
Tabiki var eşinin yanında sana biri laf atsa eşin onu bicaklasa cezaevine girse sende gocasiz kalsan daha mı iyi?
Yuh az daha abart
Valla ben yanımda açık kız gezdirmem. Kendine guvensizlikle alakası yok tam tersine bir o kadar da kendime her konuda guvenirim. Ben bazı şeyleri yutamam. Ciddi adamların yapacağı iş değil. Sen kafana göre takıl kardeşim.
Daha giymicem ama barışsın akrabalar bizim oğlan o kızla nasıl evlenmiş iç çamaşırı belli oluyordu eğildikçe demişler çok sinirli
Afferin sana böyle söz dinle eşin seni baştacı yapar. Feminizm ayaklarına yatan kadınların fikirlerinden de aklını koru. Onlarin kendine hayrı yok gitsin anca kedi köpek beslesinler
Barışsın bir daha mini giymem gerçekten
Valla benim eşim olsa, eşimin giymesi imkansız. Bak başörtü takmasin tak demem ama mini filan giyme şansı yok. Efendi bir tarzı olacak.
Erkek dayanışması var yaa azcık bana hak verin
Maç izliyordu aşkım bunu alayım mı dedim al dedi şimdi giydirmiyor
Işte onu evde giyecen:)
Olan olmuş al gönlünü birdaha yapma
Alamıyorum yüzüme bakmıyor
Kocanın huyunu suyunu bilmiyomusun bi şekilde al iste onu da benmi öğreteyim
Yatağa gelmiyor adam daha ne yapayım
O yatağa gelmiyorsa sen yattığı yere git
Uykum var git diyor
Direk olarak konuşalım mi
O elbiseyi giydirmesi hata bana göre :D
Giyerim istediğimi diye kavga ederek çıktık evden karıştırma
İyi b0k yemişsin
Ne yapmışım
Evleneceğim kadın nerede ne giyip giymeyeceğini bilmeli. Eşinin yerine koydum kendimi hoş değil.
Keşke giymeseydim çok sinirli
Burcu koç mu
Balık
Hayır, bunu yapmamakı. Direkt ayrılmalı.
Abartma canım sende
Ben olsam kurallarıma uymayan kadından direkt ayrılırım. Adam da senden ayrılmalı. Sana şiddet uygulamaya veya seni kısıtlamaya hakkı yok tabii, herkes özgür ama o adam da özgür ve kendisini kurtarmalı.
Bir daha giymicem ama barışsın akrabalar bizim oğlan o kızla nasıl evlenmiş iç çamaşırı belli oluyordu eğildikçe demişler çok sinirli
Evlenmeden önce nasıl giyiniyordun?
Yine böyleydim bu sefer düğünde göz önünde olunca bakan olunca sinirleri
Bu durumda hakkı yok. Çevrenizi değiştirmeniz daha doğru. Tabii bu söylemesi kolay yapması zor bir şey. Her şey kafada ve kültürde bitiyor.
Ah ah
Bir de bazı kadınlar vardır çuval giyse ilgi çeker. Giydiğin elbisenin fotoğrafı var mı nette?
Yok
İnternetten aldım mankenin üzerinde var
Mankenin üzerindeki linki yazar mısın buraya.
Askı çift taş yırtmaç detay mini elbise yazınca çıkıyor
Çok iddialı. Müthiş tahrik edici. Buna bakılır doğrusu. Sen ne hissettin bakışlar üzerindeyken? Heyecan, gurur, utanma, şehvet?
Hiç bir şey normaldi
Soru şu neden eşin şimdi kıskanmaya başladı. Eminim daha önce de bakışlar üzerindeydi. Değişen ne? Bakışların yabancılara ait değil de akrabalar ait olması mı?
Laf yapmalarına sinirlenmiş
Erkekler kendi aralarında konuşmuş düğünde eşimde bunu duymuş
Ne söylemişler? Eşin konuşulmasa da bu kiyafetle senin arzu edileceğini biliyordur. Olsa olsa söylenenler dbüşüncelerini doğruladığı için rahatsız olmuştur. O ne yapmış konuşmları duyunca?
Ne çok yazmışım. Devam etmek istersen özelden ekle lütfen. Burada yazamadığım bazı hususları da yazarım orada.
eşini cahiliye döneminden mi transfer ettin
Erkeklerin bana bakmasını kıskanıyor ne yapayım
nasıl bir elbiseydi tam olarak
Azcık göğüs dekoltesi vardı baya kısaydı yalan yok
vücut hatların dolgun mu peki
Evet
Akrabalar laf çıkarmış biride
seni böyle tanıyıp böyle sevdiyse kızmaya hakkı yok
nasıl laf cıkarmıslar
Bizim oğlan o kızla nasıl evlenmiş iç çamaşırı belli oluyordu eğildikçe demişler
Bunu duyunca çok sinirlendi
bakmasalarmış
eşinin akrabalarında sorun var :D
Evet ama şu an bana sinirli bunu boşverelim
yaz bana sinirini dindirecek tavsiyeler vereyim
Ver ver
mesaj at