Eşimle kıyafetler konusunda tartışıyoruz. Eşim mini ve tayt giymeyi seviyor ve giyiyor bende kızıyorum bana karışamazsın diyor önce kızkardeşine laf geçir beni böyle beğendin diyip işin içinden sıyrılıyor
Cevabın nedir?
Anlatamazsın...
Bu kadın milleti, ''be gerizekalı, evet seni ben böyle beğendim; başkaları da seni böyle beğenmesin diye karışıyorum. Benimsin çünkü sen'' kafa yapısını anlamaz; anlayamaz, yok bunlarda o kadar beyin çünkü..
Bırak, hiç sallama.
Sağda solda kendisine öküz gibi bakılıp, laf atıldığı zaman şikayet edeceği tek yetkili merci yine sen olacaksın nasıl olsa.
O zaman koyarsın lafı gediğine..
Burası Türkiye.
Denyo bu millet çünkü..65 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla yenge haklı usta ama ortak bır cozum bulmanız lazım.. bende problemler yasıyorum kız arkadasımla su anda bır magazada mudur yardımcısı olarak calısıyo kısalıgına dıkkat edecegın sekılde 3 gun tayttı elbıseydı etektı gıyebılırsın onun dısında yok dedım o da kabul etti .. bu tarz çözümler bulmalısınız ki iki tarafta kendinden ödün vermeli fedakarlık yapsın ki ilişkiler yürüyebilsin ..
13 Yorumla- +1 yıl
valla bende ıstemıyorum usteledıkce kadınlar ınadına yapıyorlar ..
+1 yılE şimdi senin sözünü dinleyip kapalı şeyler giyinmeye başlasa senin gözün dışarı kayıcak bu sefer dışarıda ki açık giyinen kadınlar senin ilgini çekicek karının pabucunu dama atıcaksın karın haklı bence
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam anlıyorum iyi niyetlisin karını kıskanıyosun ama haklı sen evlenmeden önce onu öyle kabul etmişsin ama bi kadının giyimini değiştirmesi birden olduğundan daha kapalı giyinip zevklerinden vazgeçmesi kolay birşey değil ki
eşin haklı abartmamak lazım öyle aşık olmuşsun öyle karın olmuş
347 Yorumla- +1 yıl
e adam ne yapsın gorunce cıldırıyor ya gulme kotu oluyor ınsan her yerde kavgada cıkaeamıyosun bu seferde hatuna kızıyoz tabı bu ben varken yokken bakan bakar hele o tayta hep sınır oluyor ha kulotlu corap gıyıp cıkmıssın ha tayt usste bır tunıng mıdır nedır delı oluyorum onu gıyınce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
15Cevap
eşin haklı. baştan böyle beğenmişsin. eğer açık giyinen birini istemiyorsan kapalı birini bulsaydın. haklısın diyenlere bakma. onlar erkek arkadaşlarının kendisini kıskandığında egosu yükselen ergenler. kişiliği oturmuş bir insan kimseyi kendine karıştırmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
aynen sana da katılıyorum başkasıyla kıyaslama yapmak kendıne guvenememe ve aldatılma korkusu bu düşüncelere ıtıyor
Güzel laf "Beni böyle beğendin."
Bunu kadınlar daha çok yapar. Ama sen de kendine sor. Sen onu gerçekten o şekilde mi beğendin, yoksa onu değiştirebileceğini düşünüp, o hayalinde yarattığın haline mi aşık oldun?
Eğer o haliyle beğendiysen, o zaman kafanda ne değişti.
Yok eğer onu değiştireceğini düşündüysen, bu durumda hem ona hem de kendine haksızlık ediyorsun. Asla bunu kabul etmeyecektir.10 Yorumla
+1 yılbencede haklı dostum madem karşıydın evlenmeden once neden gercek düşüncenı yansıtmadın nasıl olsa evlenınce bana mecbur ve her dedığımı yaptırırım mantığı yürüttüysen yazık edersın kendıne şunu ayırmak gerek
kımı ınsan kendısıne yakıstırdığı için böyle gıyınır
kımısı dıkkat cekmek için
bence kadınına güven destek ol ve sahip cık12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
ayni sorun bendede vardi ve cozumu basit.. onun sinir olacagi ve yanindayken senden utanacagi sekilde giyinmek olarak cozuldu... abuk sabuk giyinmeye basladim birsey soylediginde bende onun cevaplarini verdim sonralarda ikimizde normal giyime donduk :P
10 Yorumla
+1 yılkardeş kusura bakma da eşin seni sevmiyor. seven kadın eşinin sözünü dinler onun dediklerini yapar. bence oturup ciddi ciddi konuş bu konuyu. ben de yakıştırmıyorum evli birinin mini etek giymesini. özellikle erkekler yanlış anlıyor evli olsun olmasın haberin olsun
02 Yorumla- +1 yıl
evet cahilim .mediniyet açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni...
Moda & Stil konusunda 580 cevap paylaştı. ee evlenmeden önce böyle giyinmesine karışmıyormuşun şimdi de karışman mantıksız, biraz çağdaş düşünmek lazım, mini etek ve tayt giymek kötü bir şey mi? Sen giyen kadınlardan hoşlanmıyormusun sanki?
17 YorumlaModa & Stil konusunda 463 cevap paylaştı. Haklı yönü yok değil böyle beğendin istedin doğruysa neden üzerine varıyorsun
313 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak ne kadar kolay olmuş böyle acıkcası ciddi olarak bunu söylüyorsa sevdiğinden şüphe eder insan lakin, korkutmak için sevdiğini bile bile bunu söylüyorda olabilir. Restleşmek işi ciddiye bindirir bir inat için evlilikte gidebilir. Her olayda aynı şeyleri defalarca yaşıyacaksak boşanma mazerini bildireceksen bir evlilik sözleşmesinden sonra seni özgür bırakabilirim diye bir ara ağzını
- +1 yıl
Güzelliği sahiplenilmiş birisi seni tescil etmiş ki soyadını onurunu vermiş bir başkasına sempatik görünmek isteyebilir ama buda kıyafetle değil huyla olur anlarım. Seksi giyinerek bir başkasını tahriğe zorlamak insanı başka şeyler düşünmeye paranoyak olmayada zorlar kimin neden ilgisini cekmeye calısıyorsun sorusu akıla gelir
- +1 yıl
İlgiden kastım durmadan pervane olması değil mesela eve geç geliyorsundur neredeydin ne olduda geç geldin gelmemeye calış bir daha gibi bir telkinleri olması gerek. Yada şuraya gidelim dediğinde örneğin sinema, tiyatro önceden zevk aldığı yerlere seninle gelmemesi istememesi isteksiz olması. Cinsel acıdan soguk olması istememesi ve sinirli davranması gibi.
Eşin ne kadar açıksa öteki tarafta hesabı senden sorulacak evlenmeden önce anne baba evlendikten sonra eş sorumlu bütün güzelliğini başkalarına gösterme meraklısıysa kusura bakma ama yanlış seçim yapmışsın(söylediklerim müslüman olanlar için geçerli)
03 YorumlaModa & Stil konusunda 642 cevap paylaştı. Bir kadin evlenince giyimine biraz ceki düzen vermeli diye düsünüyorum !
41 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Bunu en başından knuşman gerekirdi.Hem belki senin için giyiniyordur.Birde bu açıdan bak.
230 Yorumla
+1 yılkeşke evlenmeden önce öyle giyinmesini istemediğini söyleyip anlaşsaydınız
20 Yorumla
+1 yılbenim prensibim kadın giyimine karışmamaktan yana.eğer kendi rahat ediyorsa istediği kadar kısa ve dekolte giyebilir.
01 YorumlaErkek ol elini masaya vor, böyle bi sey mi olur, kadin dedin hanim hanim cik giynicek ne dir o mini etek sevdasi muslimaniz kardesim..
02 YorumlaBen olacam var ya o elbiselerinin hepsini yakarım...Sözümü dinlemesi lazım hacı...Evlendikten sonra yok öyle yağma...
11 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. sen sonuna kdr haklısn eşin haklı dyenlere bkma ben olsam evlenrken kapanrm ne kdr mini etek gecelk varsa alr evde gyerm dşarda kmsenn bkmasına gerek yok
01 Yorumla
+1 yılhaklı. sen onu böyle tanıdın. şimdi neden değiştirmeye çalışıyorsun?
32 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılevlenmeden önce söylemedin mi ben bu tarz kıyafetleri giymene sıcak bakmıyorum diye?
20 Yorumla
+1 yıl)
önemli sana hoş gelmesi,yoksa bilirsin biz erkekler mal gibi her kadına bakarız seksi giyinsin ya da giyinmesin..04 Yorumla- +1 yıl
Cevaplayan
Bir dakika önce
malesef her türlü bakılıyor, önemli olan burda güven ve eşinin tavrı..gerisi boş..baskılamak iyi bi yöntem değil..(kişisel görüşlerim)
+1 yılDostum eşinin hoş giyinmesi kadar güzel bi şey var mıdır? bugünler çok ararsın gibi geliyor..pazen bi şalvar ya da sünepe bi eşofman giymesindense , güzel giyinsin bırak..;
01 Yorumla- +1 yıl
malesef her türlü bakılıyor, önemli olan burda güven ve eşinin tavrı..gerisi boş..baskılamak iyi bi yöntem değil..(kişisel görüşlerim)
ama sende kızı böyle beğenmişşin yani ne deyim kız haklı belki bu işine yara o sana karışıyor mu herhangi bir konuda karışıyorsa koz olarak kullan kısasa kısas kardeşim hep böyle yapıyor
00 Yorumla
+1 yılyani oda hakli kardesin acik giyiniyorsa onu duzelt sonra karini duzelt ama mini asiri miniyse ve tayt cok inceyse bilemem
00 Yorumla
+1 yıleeee karıyı almadan önce düşüneceksin bazı şeyler arkadaş
baştan konuşacan şimdi dövünmek ve böyle olması sana müsteak00 Yorumlaonun da senin de karşılıklı anlayışlı olmanız lazım
01 Yorumlamini etek malumunuz çok dikkat çekiyor, taytın da ne derece dikkat çektgini burdaki abazalardan öğrendik.yok agaa masaya o yumrugu vuracaksınn !
10 Yorumlaeğer eşimin gözü dışarda olmuycaksa eşimi dinlerim tabii
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğırlığını koyamamışsın.surat as vb şeyler yap bence . ayrıca onu öyle begendiysen is degismio. o zaman benim degldn smdi benimsin diyebilirsin. ya da olaya tatlı dılle yaklasabılrsn
00 YorumlaElbette söz geçiireceksin arkadaşim olurmu öyle saçmalık kaç yıllık evlisiniz...
00 YorumlaDeğişse, evlenince saldı kendini dersiniz :)
11 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. e doğru demiş. bize laf kalmamış.
20 YorumlaMadem o sekilde onu begendin..esin hakli..
31 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılHaklı tabi, ben olsam seni boşardım anasını satım.
30 Yorumlabenim yanımda mini giyecek kadını aynı gün boşarım
10 Yorumlahaklısın tabiki karışa bilirsin..
20 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olmayan birisine ne dersen boş.
00 Yorumla
+1 yılelinin tersiyle carpamiyormusun
00 Yorumlakarışmaya hakkın var . Seni dinlemesi lazım
20 Yorumla
+1 yılkadın haklı beyler!
20 YorumlaKadın haklı!
10 Yorumla
+1 yılHatun haklı abi.
30 Yorumla
+1 yılesin hakli
10 Yorumla
Devamını Gör(25)