Onun yanında mesela hiç böyle giyinmemiştim dışarıda. Arkadaşlarım taty giyiyo aileleri karışmıyo. Bende geçen tayt giydim dışarı çıktım. Neymiş efendim sen beni rezil mi edeceksin ne oldu sana çok değiştin falan. Hangi hakla benim ne giydiğime karışır eşimde olsa. Akşamda gelmiş yanıma aşkım seni çok seviyorum beni üzme diyo gözleri dolmuş numaradan. Valla hiç taviz vermedim. Herkes haddini bilecek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOrta yolu bulsaniz tayt gerçekten vücuda yapışıyor, her yerini belli ediyor Oda seni kıskanıyor üslubu yanlış evet ama siz Orta yolu bulabilirsiniz bol giyin demiyorum ama tayt dan baska şeylerde giyinebilirsiniz yoksa hep çekişmeli olur o benim dediğim olcak siz benim dediğim olcak derseniz yıpranırsınız. Seviyorsaniz üzmeyin oda anlar çok üstüne gidiyorum der oda kendini düzelir böyle böyle orta yol bulunur dediğim dedik olursunuz yürümez evlilik üzmeyin kendinizi eften püften sebeplerden milyarlarca insanin içinden birbirinizi bulmuşsunuz ve evlenmişsiniz Alttan alın demiyorum ama Alsanizda fena olmaz 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 758 cevap paylaştı.
Türk toplumu artık çamaşırın, kıyafetin boyutu ile uğrașmamalı.
Ahlâk ve namus, kıyafetin boyutu ile ölçülmemeli.
Giymek isteyen de, giymesine izin vermek isteyen de toplum baskısından çekiniyor. Toplum tabiri caizse bireylerin bedenine kilosuna bakmadan belli bir kalıptaki gömleği giymesini istiyor.
Diğer bir konu ise kıskançlık.
Toplumumuzdaki erkekler sevmeyi sahip olmak zannediyor.
Sevdiği kişiyi tapulu malı olarak görüyor. Onun da bir birey olduğunu, özel hayatı, özel alanı olduğunu görmezden gelerek, onun üzerinde tahakküm kurmak istiyor.
Onun hayatını kendi kriterlerine göre dizayn etmek istiyor.
Bunun adını da kıskançlık koyarak sevginin göstergesi olarak görüyorlar.
Aslında kıskançlığın özünde karşısındakini kaybetme korkusu yatar.
Bunun nedeni de karşındakine güvensizlikten ziyade kendine olan güvensizliktir.
Kendinin başkalarıyla kıyaslanmasından, onlardan daha alt seviyede görülmekten korkarlar.
Dolayısıyla kendine güvenemeyen insan karşısındakine de güvenemez.
Güvenemediğin insanı da sevdiğini iddia etmek çelişki doğurur.
Özet olarak kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı. Herkesin yaşayacağı tek bir hayatı var çünkü.
Burada önemli olan kendi hayatımımızı mı yoksa başkalarının hayatını mı yaşayacağız sorusuna ne cevap vereceğimiz?20 Yorumla
+1 yılKıskançlık!!! dünya kurulduğundan itibaren en büyük virüs, maalesef öz güveni eksik herkesi kendisi gibi art niyetli ve namus fukarası zanneden biz insanlar, ama bence herşeyin ortak noktası ve yine herkesin bir kırmızı çizgisi vardır aman ihlal etmeyelim. söz konusu sizin giyiminiz ise bilmelidir ki yarın siz onu daha fena vuracaksınız! bu iş inatlaşmaya gitmeden çözüm yolu bulsa iyi eder yoksa kendi kaybeder,
00 Yorumla
+1 yılTabii ki hakkı yok. Evlenmiş olmanız hicbir şeyi değiştirmez. Sen kendi istediklerini giyinebilecek olgunluk ve zekaya sahipsin. Başkasının yönlendirmesiyle yaşama asla. Buna bir kere bile boyun eğersen senin itaatinden güç alır ve daha çok baskı yapmaya başlar. Net bir şekilde tavrını koy ve giymek istediğini giy
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
87Cevap
+1 yılBunları evlenmeden önce konuşsaydınız keşke. En başından bana karışamazsın dedin mi eşine.. Evlenmeden önce insanlar birbirlerine tutamayacakları vaatler veriyorlar ya da karşıdaki insanı değiştirebilirim diye düşünüyorlar ama sonu hüsran oluyor. Kendin söylüyorsun ilk defa böyle giyindim diye demek ki eşin seni hiç öyle görmemiş ve sen de söyleme gereksinimi duymamışsın nasıl olsa kabul eder diye. Bak ben giyim kuşam kısıtlansın diyen bir kadın asla olmadım ama en başından net olacaksınız ki ilerde bunlari yaşamayın. Evlendikten sonra eşler birbirlerine uyum sağlamalı tabi ki düzgün bir dille ifade etmeniz gerekir kendinizi ama sen ona kafa tutarsan o da sana bunun bir sonu olmaz.. Mesela o da senin istemediğin birşeyi yapsa ve sende ona tepki göstersen ama sanane dese napardın bunu bir düşün derim. Keyifli günler.
30 YorumlaKadınlar öfkelerini göstermemeleri konusunda toplum tarafından kodlanırlar. Kadınlar ağlamakta, yas tutmakta, mutsuz olmakta hassasiyet göstermekte serbesttirler, fakat öfkelerini gösteremezler. Bu yüzden bir çoğu hayat arkadaşı olarak, öfkelerini dışa vurabilen kişileri seçerler. Böylece bastırdıkları öfkeyi biraz da olsa, eşleri aracılığıyla dışa vurabilirler. Maalesef kolayca öfkelenen erkeklerin çoğu da kısıtlayıcı, kıskanç ve şiddete başvurabilen erkeklerdir. Ve;Kadınlar, bir erkek için varolmadınız ve onun özel mülkü de değilsiniz. Siz tek başına bir bireysiniz. Tamamlayıcı, güç denemesi ya da mahkum değilsiniz. Size, benim için süslen, onu giyme, benden izin almadan gitme gibi kısıtlayıcı sözler söylenmesini "sevdiği için kıskanıyor" olarak algılamayın, üzerinizde hakimiyet kurma isteğinden kaynaklandığını bilin.!
11 YorumlaBence kocanın sana karışmasının nedeni dışardaki erkeklerin art niyetli bakışlarını bildiği için sana karışıyor. Size belki art niyetli bakmıyolar gibi görünebilir ama erkek ortamında konuşulan muhabbetleri duysanız sende kıskanmasina hak verirdin. Malum türkiye şartları bunu gerektiriyor. Seven sevdiğini korumak istiyor. Yoksa kimsenin art niyetli bakmadığı bir ortamda giyinmene niye karışsın. Tamam sende özgürsün ama kocana biraz hak vermelisin. Paralel evren olupta aynı şeyleri kızların yaptığını düşün sen kıskanmaz mısın?
10 YorumlaKarışmaya hakkı yok elbette. Fakat rahatsızlık duyduğunu daha uygun bir dille dile getirseydi yine de taviz vermez miydin? Belki verilebilirdi. Bu kadar net olmaya gerek var mıydı emin değilim. Fedakârlıklar, ufak tefek tavizler illa ki olmalı. Sen şiddetle giyimimden taviz vermem diyorsan yine haklısın ama bunu bir şekilde konuşarak halledebilirsiniz. Numaradan gözleri doldu diyorsun. Belki samimiydi? Yeni evli bir çiftsiniz. Birbirinizi kırmayın, üzmeyin. Bir ilişkiyi en çok iletişimsizlik kemirir.
10 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin yaşam hakkına müdahale etmeye hakkı yoktur sonra biz burada bir aşk ilişkisinden bahsediyoruz tutsaklık ya da esirlikten bahsetmiyoruz bir insan bir insana değer hayatını kısıtlıyorsa o artık Aşk iliskisinden çıkar farklı bir şey girer kendini Kral ilan etmiş ve Böyle insanların emin ol ki aşk ilişkisi hiçbir zaman rayında gitmez Bence sen en kısa zamanda bundan ayrılmalisin diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe olursan ol ben eşimin istediği gibi oluyorsam oda benim istediğim gibi olmak zorunda, tayt giyince popo tam belli oluyor ve kem gözlere içine düşecek gibi bakmak kalıyor bunuda eşin bildiği için öyle giyinmeni istemiyor biraz saygılı anlayışlı olun. Sizler erkeklerin o konuda ne kadar hassas oldugunu anlayamazsınız tutar ona kısıtlama derseniz senin eşinde bir başkasına bakar hatta daha ileri gider, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi eşine yapma, evlenmişsin sen artık onun özelisin oda senin özelin başkalarına g. tünüzü göstermenin anlamı yok.
30 YorumlaBeni rezil mi edeceksin diye düşünmek yerine, kıskandığını ifade etse daha iyi olurdu. Evlilik ortak paydayı bulmakla ilerleyen bir şey. Taviz vermezsen, o da vermezse anlayış ve iletişim olmazsa olmaz bu iş. Biraz sen vereceksin taviz, biraz o.
30 Yorumla
+1 yılDaha bol şeyler giyerekte gayet şık güzel gorunebilirsin ve hatta tarzını da yansıtabilirsin... Bence eşin tepkisini düşürmeli ama dediği şeyde haklılık payı var. Tayt giyen kızların her ayrıntısını erkekler hayal ediyor. Bunu kocam istemez. Ki normal olan da bu. Evinde kocana yani sevdiğin ve hoş görünmeyi asıl istediğin kişiye istediğin gibi suslenebilirsin bu onun hoşuna gider. Bu kısıtlamak değil doğru olan bu. Bence anlayışlı ol... Olaya kısıtlama olarak bakma eşlerden biri ateşse diğeri şu olmalı ki yaşanabilir bı aile olsun. Ne hakkı var demişsin ama kocam da hakkı var ve senin de onun üzerinde hakkın var tek taraflı değil.
20 YorumlaGerçek bir paylaşım olmadığına inanıyorum
Ya kocam olsa dahi nasıl karışabiliyor demen güldürdü beni
Ne dmek yaa ozaman söyle bakıyım kocan, hayat arkadaşın karışamayacaksa kim karışacak, genelleme olarak eşler birbirine karışmazsa birbirini umursama nasıl olur hayat evlilik evebeynlik 🤨
Sen boşan o adamla henüz erkenken ve çocuk yokken
Kesinlikle gerçkse düşündüklein zaten sağlıklı evlilik ilerlemez ilerde çocuk olduktan sonra ayrılık gerökleşecektir
Yol yakınken ayrılın20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl evlendin bu kafayla acaba Kocan tabi herşeyine karışır sevgilin değil artık kocan tbi karışcak sen onun hanımısın vücudun ona özel olamlı afedersinde kimse eşinin orasını burasını belli eden şeyler giyip dışarı çıkmasına izin vermez benim şahsi fikrim bu zaten tayt giyen kızla da evlilik düşünmem kocan haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılO na neki. Karışmaya hakkı yok. Seninde hakkın yok evlilik düşünsen
- +1 yıl
ya kusura bakma da ben karışırım eşime o da bana karışır yani o ne felan olmaz evlilik te kocan yani
- +1 yıl
Abi veya Abla nasıl bulurum
+1 yılEşim diyorsun bak artık sen değil siz oldunuz. Yani giyim ya da herhangi bir şey tek başına değil ortak karar vermelisiniz.
Giyim konusuna gelirsek eşin ile konuşarak orta yolu bularak bunu aşabilirsiniz.
Ve eşin seni kıskanıyor. Bu da geçer. Bunun İçin birbirinizi üzmeyiniz asla10 YorumlaModa & Stil konusunda 4,5b cevap paylaştı. Onun yanında hiç böyle giyinmedim yazmışsın adam kıskanabilir eşim karışamaz nasıl bir söz anlamıyorum eşler birbirine karışmayacaksa kim karışacak en başta onun yanında giyecektin adam istemiyorsa ona göre değilse senden ayrılırdj evlendik den sonra yapman hoş değil
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHızla değişen, sözde kadın hakları diye diye sınırsızlığı seçen kadın, haddini de maksadını da çok ama çok aşmakta. O kim oluyor, sen kimsin, anam babammısınlar ile olmaz bu işler. Herkes haddini bilecek. Evlisin, eşin ve giymeni istemiyor o kadar.Ölmezsin ya. Evde eşine tayt giymeyen kadın sokakta giyer inadına, elaleme gösterir orasını burasını. Sonra da evlilikten, yuvadan, sadakatten bahseder.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılValla bu tür tartışmalar başladı mı sonu gelmez hanımefendi. Sizi alırken bunlar var mıydı ona göre aldı mı aldı e o zaman sorun nedir. Erkekte bir bakımdan suçlu yani madem bu şekilde kabul etmiyorsun neden evleniyorsun neden bu şekilde kendini zeytinyagi gibi üste çıkarıyorsun? Ben mesela açık giyime karşıyim yani bir kadın bence kendi üzerine yakışanı ve kendi kişiliğini bozmayacak şekilde giyinmesini iyi bilir ama daha fazla ileri gidecek şekilde olursa tabi bir erkek olarak dur derim.
00 Yorumla
+1 yılKocan da karismayacaksa kim karışacak? Bak evlilik, her şeyin cetelesini tutan bu evde baskın kimse olmayacak diyen öğrenci evi sakinleri gibi olmaz, ki bu tip öğrenci evinde kalanlar bilir eninde sonunda düşman olurlar. Bir tarafın daha baskın olması sürekli bir arıza çıkarmamali. Sen en iyisi erkeğe bazı yerde otorite sahibi görünmesini sağlayarak çoğu konuda sorumluluğu ona yikan akıllı kadinin yapacağini yap. Evlilikler böyle yürür. Her şeyde eşitlik evliliği çok çabuk bozar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo senin eşin sonuçta giyimin karşıdaki kişiyi Tahrik edebilir düşüncesiyle bunu söylüyor ve cokda normal erkek dediğin de karismali.. bence seni kiskanmazise daha büyük sorun bunu sonra anlarsin ama umarım geç olmaz... herkese haddini bilecek demen de bi ilginç eşin senin için herkese mi? o kadar gözünde yok gibi çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiyimine karışma gibi bir hakka kimse sahip değil. İyi yapmışsın bence. Yerinde olsam bu sorun halledilmediğinde kesin boşanırdım. İpi erkeklerin eline fazla vermemek lazım.
Eşin kendisi nasıl istediğini giyiyorsa sen de giyeceksin tabi ki. Buna karışmayı bırak, hiç kimse eleştiremez bile.00 Yorumlahiç.. ben de tayt giydim diye sevgilim benden ayrılmıştı. neymiş şeyim belli oluyomuş. olsun canım. bakmasınlar. kime ne benim şeyimden.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Hakkı var mı?" nedir ya? İnsanın sorunun devamını okuyası gelmiyor
41 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun yaa karışabilirmi diyosun
- Moda & Stil konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu sömürüsü yapıyor desene. Adam da haklı bir yandan. Şimdi arkadaşları diyecek lan şunun karısına bak. Karısını ne biçim giydirmis! Adam mı bu? Yoldan geçen erkek seni arzulayacak. Adamın zoruna gidecek.
00 Yorumla Bunları evlenmeden konuşmaliydınız aslında ya da sana o zaman sorun olmaz giyebilirsin diyip sonrada karışıyor ise doğru değil ama bi yandan senin için korkuyorbolabilir evet sen kendini korurusun ama o bi erkeğin aklından ne geçer çok iyi biliyor.
00 Yorumla
+1 yılAcik konusmak istiyorum tayt giyince biliyorsunuz baya bi belli oluyor o yuzden de bircok insan bakiyor esinizin hakli oldugunu dusunuyorum bu benim dusuncem herkesin dusuncesi ayridir kisacasi neden herkes baksin oraya demek istiyor , iyi gunler
00 Yorumla
+1 yılKimse kimseye karışamaz diyoruz ama gerçekci bir pencereden bakarsak karışmaya hakkı olduğunu görürüz.
30 YorumlaKocanın sadece uslubu yanlış, onun yerine aşkım bak ben sana güveniyorum ama hemcinsime güvenmyiyorum laf atarlar taciz ederler yanlış anlaşılır sonra gibi cümleler seni düşündüğünü belli eder.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evliysen eşin herşeyine karışır sonuçta kocan yani tayt giycen diye bişey yok erkek senin ipini koyverirse sonu iyi olmaz bana eşim karışamaz diye bişey yok kendine çeki düzen versende
00 Yorumla
+1 yılLütfen kendinden taviz verme. 'Hayatım sana çok yakışmış ama ben seni çok kıskanıyorum, lütfen başka bir şey giy.' dese neyse belki. Direk 'Beni rezil edeceksin.' ne kadar berbat bir cümle. Eşin olması seni kısıtlayabiliyor ve hakaret edebiliyor olabileceği anlamına gelmez.
00 Yorumlaeger taytin uzerine totonu kaplicak bir bluz giyerse sorun yok bence benim sevgilim asla hicbir şeyime karışmaz ama tayt giydigim zaman üstüne kısa bluzlar istemiyor bende onun tek isteğini kirmiyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence şimdiden dediğini yapma ilerde daha çok usteler herkes haddini bilsin
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle nasıl başlarsa öyle gider
Gizli Üye(25-29)+1 yılTebrik ederim. En iyisini yapmışsın. Dine bağlayan olursa da eşin önce kendi ibadetlerini tamamlasın. Aynen öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe boş yapmissiniz mk yok ahlaksız yok karışabilir seven adam sen nasıl mutluysan öyle ol der ve kıskanıp kisitlamasindaki sebep dışardaki kadınlara o gözle baktığı için herkesi kendi gibi karısına bakacak sanıyor şaşmaz
10 Yorumla
+1 yılSende de ben böyle şeylere gelemem sınırlarını göster
11 Yorumla
Soran+1 yılGösteriyorum
- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTayt giyince ne olmuş yani.. Ne alakası var. Hiç anlamadım bu zihniyetleri, anlayamayacağımda... Kendine güveni olmayan insanlar bunlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumları bende yaşadım ve çok haklisin kim olursa olsun herkes herkesin özel alanına saygı duymalı. Nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya çok doğru. Kavga etmemeli ama her şeye de karıştırılmamalı.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın, taviz vermemelisin. Tayt tarzı şeyler değil de aşırı dekolte vb. dikkat edebilirsin bence. En azından fikirlerine saygı duyduğunu düşünür.
00 Yorumla
+1 yılYa herkezin giyim farkı kendinedir ama kocam kalkıpta dışarıda çarşafını çıkar derse ağazına biber sürerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin sana karışacak tabii ki. Endonezya halkına mı karışacak? Sen de eşine karışacaksın ki toplum ayakta duracak.
Gerçi senin IQ ile toplum göçer.
Lütfen genlerini aktarmayı düşünme.04 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin
Cevap sahibi+1 yılGayet ciddiyim.
Soran+1 yılO kim oluyo ki bana karışıyo
Cevap sahibi+1 yılDoğru o kim ki? Dış kapının dış mandalı. Onun parasını yemen de haram hatta sana. Eşyasını kullanırsan da hırsızlık yapmış olursun.
Te allam. Bir git işine. Kitap mitap oku. Azıcık IQ'nu yükselt. Bu kadar cahil bir insanla konuşmak sinirlerimi bozdu.
+1 yılEşler birbirlerinin kıyafetine karışabilir, eşinin tutumu belki daha yumuşak olabilirdi ama senin üslubun çok kaba.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 7,1b cevap paylaştı. İki kişi arasında konuşulup halledilecek bir konu bence. Yani sen ve kocan arasında. Keşke evlenmeden bütün bunları konuşaydınız
00 Yorumla
+1 yılHiç böyle giyinmediysen adam şaşırmıştır. Bana göre karışmaya hakkı yok tabii ki ama keşke önceden giyim tarzını gösterseydin.
00 YorumlaKarıma giyme dediğim şey giydiğinde, ertesi gün atlet ve donla çıkıyorum dışarı. Bana karışamazsın istediğimi giyerim diyorum
00 Yorumla
+1 yılEşin karışır tabi sende ona uygun şeyler giymek gerek hak budur namusuna laf etmiyorum yanlış anlama ama eşinin rızasını almak haktır
00 YorumlaModa & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Sana karışmasın sokaktaki kadınlara karışsın değil mi sen istersen karışmasın diyerek bikini ile gez.
00 YorumlaEşinin fikrini söylemeye hakkı var ama eğer en başından seni bu giyim tarzıyla kabul ettiyse sonradan karışmaya değiştirmeye hakkı yok.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kendin diyorsun onun yanında hiç böyle giyinmemiştim diye. Hakkı var bence.
10 YorumlaÇok açık giyinirsen , eşinin karışma hakkı var bence..
10 YorumlaEvlilik cüzdanı ile birlikte sana sahip olduğunu falan mı düşünüyor acaba?
10 Yorumla
+1 yılNasıl giyiniyosun bilmiyorum ama üstündeki tişörtü uzun giyerek orta yolu bulabilirisiniz
10 YorumlaModa & Stil konusunda 742 cevap paylaştı. Yakışırken giyeceksin,çatır çatır da gezeceksin, hayata 2defe gelmiyoruz
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılMillet donsuz geziyor diye sendemi gezmek zorundasın
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSen taviz vermez ve eşinin yapma dediği şeyleri yaparsan kapıda bulursun kendini
010 Yorumla- +1 yıl
Kapıdamı bulur?
- +1 yıl
Evet bunun neresinin anlamadın
- +1 yıl
Saçma bi düşnce
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Bir soru sana peki siz babanızın evinde yarı çıplak tayt ile göğüs açık gezebiliyormuydunuz
- +1 yıl
Hayır gezmem
- +1 yıl
Niye koca evinde gezmeye çalışıyorsunuz koca karışınca o bana karışamaz diyorsunuz o zaman
- +1 yıl
Biri babam biri eşim saçma bi karşılaştırma olmuş babam bana karışır ama eşim karışamaz
- +1 yıl
@hgtgshv66yvs6ysv Abla veya abi nasıl bulurum
+1 yılHakkı var tabii, sen de ona karışabilirsin. Ama ortak bir nokta bulmalısınız o konuda.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin napalm hıyar biriyle evlenmiş gelmiş karışıyor diyor o zaman ayrıl!
00 Yorumla
+1 yılEşin olduğu için karışacak, evlenmeden önce nasıl giyiniyodun ki, o zaman karışmıyor muydu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt normal bir giyim değil.
Vücudu olduğu gibi çıplak gösteriyor kocan haklı.
Çıplak vücudun ten rengi boyanmış hâli gibi birşey tayt.
O tayt giyince popo yanakları popo çizgisi vajina çizgisi gözüküyorsa kocan dava açsa sana kazanır. Ahlaksızlık giyim tarzı.
Taytlı bir kadın fotoğrafını şu siteye koysan uygunsuz içerik diye kaldırılıyor sen düşün artık.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEsin tabi karisir oyle Elin herifleri senin popona bakacak e sonuc
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik karşılıklı anlayış içerir. kuyruğu dik tutacam diye inada gerek yok. bir adım sen geleceksin bir adım o. zıtlaştığınız her konu başka bir noktadnapatlak verecektir.
00 YorumlaBirbirinizi tanımadan nasıl evleniyorsun cidden şaşıyorum yaa
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun valla iyi yapmışsın sana karışmaya hakkı yok saçmalamış
011 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bişey kimse kimseyi kısıtlayamaz
- +1 yıl
Paylaşmaktır ama kısıtlamak değildir
- +1 yıl
Beni kısıtlayan biriyle evlenmem ben bana karışamaz
- +1 yıl
Ya siz iyimisiniz kabul etmezse etmesin evlenince sizin köleniz olmuyoruz bilmem farkındamısınız
- +1 yıl
Ben karışmam bana karışılmasınıda istemem bana göre saçma
+1 yılDini açıdan var diğer açılardan nerden bakarsan bak yok ehehhejd
03 Yorumla- +1 yıl
Yoktur
+1 yılWar ama ben olsam evde de farklı teknikler kullanırım👍
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi