Gerçekten utanacak şeyleri var. Açıkça söylemek istemiyorum. Birini sevsem evlenmek istesem benim ailemle tanışmak isteyecek. Ben bu insanları nasıl ailem diye tanıtacağım? Tanışmadan evlenilebiliyor mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
boş ver bütün insanlar utanç içinde o yüzden herkes böyle diyip normalleştirebilirsin
Napacam ben ya. Biri benden çok hoşlanıyor gerçekten iyi düzgün aile adamı. Ama ben ailemi nasıl tanıştıracam bu yüzden ciddi ilişki yapamıyorum kaçıyorum doğru insanlardan.
Sen ergenlik çağında olabilir misin
Hayır gerçekten utanılacak insanlar dur atim
Tamam söyleyeceğim. Annem deli gibi aşırı derecede psikolojik sorunları var gibi davranıyor. İhtiyacımız olmamasına rağmen dileniyor. Yapmaması için herşeyi yaptık en sonunda da eve kilitliyoruz millet arkamızdan neler diyor. Deli gibi çok geziyor nereye gittiği de belli değil. Erkek kardeşim de şiddet bağımlısı kekonun teki ağzından güzel söz çıkmaz. Abilerim ve ailem aşırı derecede İslamcı. Çok baskıcı vs vs vs
Annenle ilgilen öncellikle psikolog için ikna et
Kaç defa götürdüm doktorlara. Her sorunu için hastane hastane dolaştım artık düzelmez. 22 yaşındayim kendimi anne gibi hissediyorum ya çok yoruldum
neden ailenden utanıyorsun mesela ne yapıyorlarki ya da nasıllar
Tamam söyleyeceğim. Annem deli gibi aşırı derecede psikolojik sorunları var gibi davranıyor. İhtiyacımız olmamasına rağmen dileniyor. Yapmaması için herşeyi yaptık en sonunda da eve kilitliyoruz millet arkamızdan neler diyor. Deli gibi çok geziyor nereye gittiği de belli değil. Erkek kardeşim de şiddet bağımlısı kekonun teki ağzından güzel söz çıkmaz. Abilerim ve ailem aşırı derecede İslamcı. Çok baskıcı vs vs vs
Cidden çok yoruldum. Ne yapmalıyım sence
Sevdiğim konusunda diyorum. Zaten üniversiteye gideceğim bu yıl
İşte sorun şu ki sehrimden biriyle konuşuyorum tam istediğim gibi bir adam. Onla hadi kaçtık. Onun ailesi benim ailemi araştırmayacak mı? Duymayacak mi?
Yapacak bir şey yok. Seni kabul eden her şeyinle etmeli
Bende konuştuğum kişiyi ailem ile nasıl tanıştırırım diye düşünüyorum
Sen niye
mesaj at söyleyim hem sohbet etmiş oluruz
Olmaz burdan söyle
Burdan söyleyemem neyse zaten vazgeçtim
Tanıstırmadanda evlenmek mümkün
Nasıl?
Hiçbirini istemiyorum ama ona da dürüst olmak istiyorum ailemden utandığımi
Sen olsan utanmaz mısın bak şuna
Neden
İstemez bence. Anlatsam rezil olduğumla kalacağım. Evlenmeyeceğim boş ver
Profilimin belli olmasını istemiyorum
İnsan hiç ailesinden utanirmi
Utanıyor işte
Ben de geçmişimden utaniyorum
Peki ne yapacağım
Neden ki
Reziller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hisleri yaşaman çok doğal. Aile konusunda zorluklar yaşamak kimsenin suçu değil. Önemli olan senin kim olduğun. Sevdiğin bir insan seninle beraberse, ailenin değil senin kalbinin peşinden gelir. Ona durumunu nazikçe anlatabilirsin. Gerçek sevgi anlayışla büyür. Sakın bu yüzden kendini değersiz hissetme. ✨ Unutma, sen çok değerlisin ve seni seven seni her halinle kabul eder. Sevgiyle kal. 💖