Hayatta bazı hataların maalesef telafisi yok. Siz de o telafisi olmayan hatalardan birini yapmışsınız. Ama unutmayın ki, insanlar hatalarıyla büyür ve olgunlaşır. Hata yapmayan insan bir nevi hiç bir şey yapmamış insandır. Yani hata hayatımızın her alanında var, önemli olan ders almayı bilmek. Tabi bunlar şu an size çok anlamsız geliyor, belki de haklısınız. Ama size genç yaşınızda dul kalmış biri gibi bakanların bakış açısını değiştiremeyeceğinize göre kendi bakış açınızı değiştirmek zorundasınız. Mesela, insanların sizin hakkınızdaki laflarını ve fikirlerini önemsememeye çalışarak işe başlayabilirsiniz..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İnsanlar seni tanıyana kadar söylemek zorunda değilsin. Benim de genç yaşta evlenip boşanan hatta çocuğu olan bir arkadaşım vardı ve yersiz asla söylemiyordu evlilik yaptığını. Ne gerek var ki? Hem neden gülüyorlar. Güldükleri zamab buna tepki göster. Gerekirse sert çıkış. Evet bu yaşta de. Sizce ben bunların olmasını ister miydim de. Bunda utanılacak bir şey yok bırak seni aldatan utansın. Hem okumak için ya da biyerden başlamak için neden geç olsun ki? Senin yaşında olup gerçekten çok şey kaybeden insanlar var. Senin en büyük problemin öz güven eksikliği. Kendine güven ki herkes sana hayran kalsın.10 Yorumla
Hayat Bu Bazı Şeylerin Geri Dönüşü Yoktur. Ama Senin Ki Böyle Değil. Bu Durum Seni 2. El Yapmaz Hele Ki Diğer İnsanlardan Daha Değersiz De Yapmaz. Önemli Olan Geçmişten Ders Almaktır. Belli Ki Geçmişte Sevmişsin Güveniş Ve Evlenmişsin Ancak burada Tek Suçlu Sen Değilsin. Çünkü O Da Sana O Güveni Vermiş Seni Evliliğe İkna Edip Aldatmış Birde. Ve Diğer Yandan Ailende Suçlu Senin Gözünü Aşk Hülyası Kör Etmişken Onlar Neden Buna Engel Olmadı. Neden Sana “Kızım Sen Daha Okulunu Da Bitirmedin. Ne Evliliği Kız Çocuğusun Tek Çaren Okumak Aksi Takdirde Eşinin Eline Bakarsın. Oku Ondan Sonra Evlen” Neden Demediler.
10 Yorumla
+1 yılCanım benim, ben bu dünyada en çok sevdiğim kadını gözümün önünde kaybettim 12 yaşımda iken. Geldik 26 mıza. Yani öldürmeyen Allah yaşatıyor bir şekilde öyle ya da böyle. Zamanla sen de alışacaksın. Öncelikle kendinle barışık ol kendini sev ve yaptığın hiçbir eylemi hata olarak görme, bir tecrübe, bir edinim olarak gör. Dilerim gönlüne göre birisini bulursun en kısa zamanda, sen yeter ki çabalamaktan, hayata sımsıkı sarılmaktan vazgeçme. Hele de hayatına gelip geçici giren insanlar için asla. Vesselam.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öyle deme
Olumlu bak hayata
Hepimizin sorunları var
Devamlı olarak sorunları olan insanlar var
Sağlık sorunu olanlar da var
Sağlıklısın gençsin
Önüne bak
Geleceğe inan biri çıkar karşına sende mutlu olursun15 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim. Yasitlarimla ayni degilim. Heveslerim yok oldu yasli hissediyorum. Kendimi 2. El gibi goruyorum.
Soran+1 yılUniversite okumak icin cok mu gec kaldım. Liseyi bitirmistim. Simdi sinavlara hazirlansam 20 yasinda kaydimi yapsam cok mu gec kalmis olurum sence? Sonra dedigin gibi spor da yaparım bir de kitap onerisinde bulunabilir misin bir kac tane.
- +1 yıl
33 yaşından sonra karar verip okudum 3. Uniyi
Niye geç kalasın
Okumanın yaşı olmaz
Hem kitap hangilerini tarz olarak seversin bilemem sen ünite çalışmaya basla kitap okumaya pek zamanın olmaz
Önemli olan umuttur
Önüne bakmaktır
Umutla yaşamaktır
Gulmektir
Sen gül merak etme
Hayırlısı de çalış
+1 yılNeden utanıyosun? Birine güvenmişsin sevmişsin, istemişsin, evlenmişsin olmamış yürütememişsin ayrılmışsın ne var bunda, burada yaşın ne önemi var bir birey olarak kendi kararlarını vermişsin işler ters gitmiş hepsi bu, sana gülenlerin çoğu senin yaptığını yapamadığı için yadırgama yoluna gidiyo, kimi geç evlenmiş kimi boşanmak istemiştir boşanamamıştır, senin gibi özgür ruhlu olamamıştır, takdir etmek zor geliyodur yadırgamayı gülmeyi seçiyodur, bak biz insanlar hayatımızın belli bir döneminde düşeriz canımız yanar, acı çekeriz ama her düşüş ayağa daha güçlü kalkmamızı sağlar ve sen eskiden olduğundan daha güçlüsün sen farkında olmasanda bu böyle, çocuklarda ilk yürümeye başlarken hep düşer ya ama yılmadan tecrübe kazanmış şekilde ayağa kalkarlar onun gibi düşün, son olarak benden sana tavsiye verdiğin kararların arkasında dur, yanlış yapmaktan korkma, unutma biz yanlışlarımızla varız, bu dünyaya kusursuz olmaya gelmedik olamayızda, şimdi ayağa kalk ve güçlü ol kendine acıman sana fayda sağlamıcak😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun,
En büyük destekçin ailen ve sana her koşulda güvenip seven sayan dostların olacak. Sonrası psikolojini kolay değil onarman ama bu konuda da destek alman lazım. Bunu ister uzman, ister kendinbkitaplar, belgeseller senle aynı şeyleri yaşamış insanlarla kendini desteklemen faydalı olacaktır.
Henüz yaşın genç ve kimseye evlendim boşandım demek zorunda değilsin ve dul terimi kullanan, seni kulkandırtmak zorunda kalan herkesle de iletişimi kesemiyorsan; mesafe koy arana sen dul değil bekar kadınsın.
Hayat devam ediyor okul için hiç bir engelin de yok maddiyat sorunu getirecekse okul sıralarına dönmek açık öğretim sistemleri var.
Halk eğitim bünyesinde kızlara yönelik çok güzel kurslar da açılıyor kafanı dağıtırken bir şeylerde öğrenip belki bunun üzerine kariyer hedefi de koyarsın önüne.
Kosgeb genç girişimcilik destekleri var sonra devletin kadına teşvik çalışmaları daha fazla.
Tamam hepsi bir anda olmaz elbette ama yeterki sen kararlı ve güçlü dur, asla! Birilerinin sevgisine ihtiyaç duyma ilgi verip bu ilgiyi bırak boşanmış bekar bir kadın için, evli kadınları bile hayatından bezdirmek için sırf kendi zevkleri için her kadına öyle güzel yaklaşan şeref yoksunları var. maalesef onlar her yerde ksde bile çoklar.
Konuşacağın kişileri iyi seç lütfen ve hadlerini aşmalarına izin verme, özel hayatın gizliliği diye bir şey var buna sarkan herkesi engelle gitsin özür dilemek için şefkatine sığınmalarına fırsat verme, zaten yaralısın kimsenin nazını da çekme senin zamanını da almasına izin verme.
Burada bir aileyiz KS seni seviyor inşallah iyi olacaksın KScan...10 Yorumla Heey yaşın daha 19 önünde kocaman bi hayat var.. Hayatına kendine dair yatirimlar yaparak devam et lütfen..! Karşı cinsten uzak dur bu dönemde,, boşlukta olmak seni savurur bu yüzden önceliğin meslek edinmek olsun. Kendini donattığın vakit karşına çıkan insanlar da donanımlı ve kaliteli olur.. Sana yaklaşımları da farklılaşır. Ilk hedefin kendine bambaşka bir yol çizmek olsun..
Oturup ah vah etmek ,, icine kapanmak sana hiçbir şey katmaz.. Tam tersi seni yaşama karşı,, insan ilişkilerine karşı zayıflatır. Elbette kötü bir tecrübe ama bence seni harekete geçirmek için iyi bir tecrübe..😊41 Yorumla
+1 yılİnsanlara neden evlenip boşandığını söylüyorsun ki
buna hiç gerek yok..
bence bunu sadece gerçekten güvenebileceğine inandığın bir adama söylersin bak bana güveniyorsun aramızda bir elektirik var ama geçmişte değiştiremeyeceğim bu olay var
bunu bil hala istiyorsan adam gibi devam edelim diyebilirsin..
Ancak bu durumu herkese söylersen bunu istismar etmeye açık hale getiriyorsun kendini yani herkesin her şeyi bilmesine gerek yok diye düşünüyorum..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Çok yanlış düşünüyorsun sen evlilik yapmışsın ahaksızlık yapmamışsın
Senin yaşında insanlar on tane erkeğin altına yatıyorda bunu marifet sayıyor
Sen helalından evlilik yapmışsın
Evlilikte boşanmakta var Buda senin suçun değil
Sana kötü gözle bakanların ise kendi ayıbı bundan ötürü de kendini kötü hisstmene gerek yok
İlk önce kendi pisikolojini düzelt
İnsanın başına hayatta her şey gelebilir
Önünde uzun bir hayat var ve bu hayatın üne dünya hem ahirette iyi olması için mücadele ve dua et10 Yorumla Kendi düşen ağlamaz. Annen baban kim bilir seni nasıl uyardı. Ama erkenden evlenip sanki bir şey olucakmış gibi cahilce hareketler yapıyorsunuz. Yapman gereken uslu bir kız olup aşk ilişkilerine ara vereceksin. Biraz olgunlaş. İyiyi kötüyü tartmayı öğren. Özellikle çevren seni olgun görsün. Yani dünyanın sonu değil. Ama biraz sabır ve erkeksiz kalman lazım. şu an evlendin boşandın. Hayatının en istekli dönemimde olduğundan erkekler şöyle düşünğr. Ağğ aldı bir kere tadını. Dur bende bir tadına bakayım. Açık kapı zaten. O yüzden ilişki yaşama. Buralardaysan yaz. Fikir çok
00 Yorumlahayat senin icin , bir adamin sevgilisi ya da eşi mi olmak?
hayatina bak ablacim... helalinden guzel bi ise gir... maddiyatin iyiyse , guzel hayirli seyler pesinde koş... Rabbimize yonel...
gez toz... hayatini yaşa ama gunahlardan uzak bir sekilde...
huzuru tat yani...
sonra belki eski eşin belki baskasi ; hic ummadigin anda karsina cikacak ve kalbinin baharini sana tekrar yasatacak...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi kaba tabir olacak ama.. marketing.. yani pazarlama.. sen kendini nasıl ambalajlar ve pazarlarsan insanlar da seni öyle görürler... önce kendinle barış.. değerli olduğunu gör ve bil.. kendine değer ver..
sana net bir şey diyeyim.. aslında önemli bir avantajın var.. tecrübe.. ne istediğini biliyorsun.. önünde uzun bir ömür var ve artık ne beklemen gerektiğini tecrübe etmişsin.. senin yaşıtların vs hiç birşeyden haberleri yok.. onlar için daha zor bir seçim olacaktır10 Yorumla İlk olarak durumunu iyi veya kötü olarak tanımlama. Orta yolu seç. Yani durumun normal. Ve bu coğrafyada maalesef bu şeylerin hala aşılamadığını görüyoruz. Hayata bir kere geliyoruz. Kendini kimsenin düşüncelerine göre yıpratma. Bundan sonra çok sevgilin olur çünkü seni kullanmak isteyecekler. Konuş ama yatma. Zor biri ol. Eninde sonunda birini bulacaksın. Allah kimseyi zorda bırakmaz. Yolun aydınlık olsun.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba gençsin ve hata yapmışsın ve bu hatadan dolayı pişmansın çok normal herkes hata yapar insanız sonuçta önemli olan devam etmek mesela okulu bitirmedin diyelim ona devam et git üniversite hayatını değiştir ve kimseye söyleme ben evlendim boşandım diye kimsenin bilmesine gerek yok ve seninle öyle bel altı konuşanlara da benimle böyle konuşamazsın sen kimsin diye bilmelisin eğer istersen sohbet edelim için rahatlar azda olsa
10 Yorumla
+1 yılHer insan hata yapar yaptığın hatanın farkına varman bile güzel bir şey... önemli olan bundan sonra atacağın adımları daha doğru atabilmendir.. etrafındakilerin ne düşündüğüne odaklanırsan mutsuz olursun... artık kendin için yeni bir yol çizeceksin.. hayatına alacağın insanı doğru seçmelisin... seni cinsellik için kulanan insanda sana zaten geleceğe dair fayda olmaz... daha çok gençsin geleceğini doğru şekillendirmeye bak... başkaları için değil kendin için yaşa...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle üniversite okuman gerektiğinin bilincine varmalısın.
Tek yapman gereken ilk işin okumak.
Ve hiçkimseye kucak açmamak.
Lütfen eğitimine devam et, kendini yok etme.12 Yorumla
Soran+1 yılUniversite okumak icin cok mu gec kaldım. Liseyi bitirmistim. Simdi sinavlara hazirlansam 20 yasinda kaydimi yapsam cok gec kalmis olurum sence?
- +1 yıl
Hayır asla geç kalmadın. Sakın böyle kalma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarıya kulak asarsan daha çok üzülürsün. Duyduklarına karşı sağır olmalısın. Herkesin kendine göre bir hayatı var ve senin hayatın yanlız sana özel. 17 yaşında evlenmeden 10 tane sevgili değiştiriyorlar da bir şey denmiyor sen helalinden evlenip boşanmışsın kime ne. En azından 10 kişi ile değil,1 kişi ile bişeyler yaşamışsın. Daha yaşın küçük, bunları çok düşünmeden kendine zaman ayırmalısın, önüne bakmalısın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafana takma, boş ver cunku senin yasindaki bekarlarin cogunlugu yataklardan geciyor, Sen en azindan evlenip yapmissin! Ayrica evlenip bosandigini herkese soylemek zorunda degilsin. Yalniz evlenip bosandin diye de erkeklere kendini kullandirma! En az 6 ay beklersen erkegin niyetinin yatmak mi veya ciddi mi oldugunu anlarsin. Bence egitimini tamamla ve calismaya basla! Kendi ayaklarinin uzerinde dur! Bu erkek islerine biraz ara versen iyi olur psikolojin icin baska seylere odaklan
10 Yorumlakendini kasma lütfen bi hata yapmışsın gelip geçmiş seni seven kişi her halinle sever , bu konuda da gülüp geçmeyi alıştır kendine sen kötü bişey yapmamışsın sadece evlenmişsin ve mutlu olamamışsın boşanmışsın , öncelikle her kes bel altı konuşuyor gelip geçenin amacı yatak olayını gelelim bence bunun neden olduğunu biliyorsun , karşına illa seni seven biri çıkaçaktır sana değer veren biri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sacmalama genc yasta tecrube yasamissin gozuyle bak ve genc yasta bitmesi cok daha iyi. Ya 40 yasinda bu durumda olsaydin? Belki o zaman daha cok koyardi.. hayati kacirmadan yeni bi baslangic yapabilirsin o taraftan bak
20 Yorumla
+1 yılKimse özelini bilmek zorunda değil. Onların aklına gelen tek şey bekaretin. Akılları fikirleri s*k*şte. Ahlaksız onlar. Sen bundan sonra ne yapmak istediğine bak, boş ver bunları. İş güç sahibi ol, kendi ayakların üstünde dur, kimseye de muhtaç olma.
10 Yorumla
+1 yılkişisel gelişimine önem göster okula geri dön tekrar okumaya çalış iş hayatına atıl
12 Yorumla
Soran+1 yılUniversite okumak icin cok mu gec kaldım. Liseyi bitirmistim. Simdi sinavlara hazirlansam 20 yasinda kaydimi yapsam cok gec kalmis olurum sence?
- +1 yıl
ben 35 yasındayım hala okumaya devam edıyor
Bu hayatta her şey olabilir kimse senin kararlarını sorgulayamaz senide yargılayamaz daha genel ve özel düşün bu durumu evet pişman olabilirsin dersini al ve bundan sonrası için pişman olabileceğin davranışlardan ve durumlardan kaçınmalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılne guzel seni yalniz birakmayan bir ailen var arti egitip hayatina devam etmen icin zaman gec degil ya da iliskilerinde prensipler edinip devam etmek zor degil kendine bir is ugras bulmak zor degil yeterki alel acale kisa cabuk cozumler arama
10 Yorumla
+1 yılCanım bence üniversite okumayı falan boş ver. Okuyunca bir yere varilmiyor. Direk bir işe girmeye calis. Sonra kişisel gelişime özen göster her tür kitabi okuyup bilgi edinmeye calis ve kesinlikle ingilizce öğren kursa mi yazilirsin online biseyler mi yaparsin buna bak. Kendine de çok iyi bak dış gorunus sağlık vs. Düşenin dostu olmaz bunu iyice öğren. Her zaman tek başıma nasıl ayakta durabilirm paramı nasıl çıkabilirim diye bı sonrayı düşün planlar kur uygula yolunu bulacaksın. Katiyen bir erkeğe bir daha inanma yok evlilikmis bilmem neymiş acelen ne olacağı varsa bir gün kendiliğinden olacaktır sen de sadece karar vereceksin. Hadi kolay gelsin silkenen ve işe koyul. Üniversite para ve zaman kaybı haberin olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
açıktan okusunnbence
+1 yılÇok üzüldüm sıkma canını geçsin belki iyi biri çıkar sever evlenirsin çoluk çocuk yaptıran ya da okursun dışardan üniversite mezunu olup iş bulursun memur olursun
10 YorumlaUtanma... Bundan sonra ayakların yere sağlam bassın. Aşk meşk, erkek işlerini bir kenara bırak. Yaşın okumaya, sınavlara girmeye çok müsait.. Kariyer yapmaya odaklan.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa harika bir durumdasın, bir an önce liseyi bitir üniversite oku. Bu senin hayatın ve sırların sende kalsın. Olan olmuş dertlenip durmak kimseye fayda getirmez.
10 Yorumla
+1 yılevlenip ayrılmak bir eksiklik değildir..
tam aksine yıllarca dayak yiyen aldatılan kadınlara nazaran dik duruş sergileyen güçlü kadın demektir..
kendinize bu kadar yüklenmeyin..
siz insanların gittiği tüm yolları öğrenmiş, bu yaşta yaşıtlarınızdan kat ve kat fazla tecrübeye sahipsiniz..00 Yorumla
+1 yılniye yaparsınız ki böyle hatalar 20 yaşına bile gelmeden dul kalmışsın
20 Yorumla
+1 yılKafana takma olur öyle seyler hayat devam ediyor eyerki konusmak gezmek dertlesmek istersen yazabilirsin skntı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yardim istiyosun, cok kotusun ama kimseye bisey yazmamissin. Sen sadece icini dik. ek istedin o zaman.
10 Yorumlakimseye söyleme git güzel bir üni kazan uzaklara git oku hayatını kur kimseninde bilmesine gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Üzülme daha gençsin karşına illaki biri çıkar herkes hata yapabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yaşadığının yaşla alakası yok. Her insanın başına gelebilir bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep kadınlar aldatacak değil bir erkek durduk yere aldatmaz kadınlar gibi ayrıca neden pişmansın aldığın nafaka ve tazminat ı düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen sana karşı çıkmadı mı bu yaşta ne evlenmesi demedi mi?
20 YorumlaUtanılacak bir şey değil bu. İnsanoğlu hata makinesidir. Önemli olan bundan sonra alacağın kararlar. Ayrıca insanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme
10 Yorumla
+1 yılİnsan tercihlerden ibarettir. Senin tercihinin bir hata olmuş ve bu hatanın bedelini de ödeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılSöylemek zorunda değilsin ki neden aöylüyorsun herkeze
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol kendini toparla ailen arkandaysa korkma insanlara fazla güvenme
13 Yorumla- +1 yıl
Bir iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış
- +1 yıl
Seni küçümseyen kişiler sanki çok mutlular hayatlarında takma kafana
- +1 yıl
Utanmana gerek yok neden utanıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erken yaşta evlenmek utanılacak bir şey değil asıl utanılacak şey aldatmak. Yazıdan kim aldattı anlamadım ama sen aldattıysan bundan utanmalısın yok eşinse bırak utanmayı sevdiğin adam gibi adam olsaydı şu an mutlu bi yuvan olurdu
10 Yorumla
+1 yılBaskalarının ne düşündüğü neden umrunda. Sanki sen aldattın? Başkalarına göre yaşama hayatı herkes kendıne baksıb
10 Yorumla
+1 yılbende ayrıldım Şu an halini anlayabiliyorum derdini dinlemek isterim anonimden cıkar mısın?
20 Yorumla
+1 yılcocugun yoksa hayati veraber yuruyelim. ben hic evlenmedim tek istegim var sigara kullanmiyor olman gerekir
00 Yorumla
+1 yılBu utanılacak bir durum değil.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya genci yaşlısı mı var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yıl17 de resmi nikah oluyor muydu?
11 Yorumla- +1 yıl
Aile rızasıyla olur
+1 yılEvet biraz erken olmuş
10 Yorumlaannen nasıl san karşı
12 Yorumla
+1 yılGel buyur sohbet edelim derdini anlat dinlerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bir arkadaşa ihtiyacın var konuşacak.
00 Yorumla
+1 yıl28 yasinda tekrar evlen sonra b osanirsin tekrar
00 Yorumla
+1 yılUtanma kabullen kaderini
10 Yorumla
+1 yılHayat devam ediyor
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünüyormusun peki tekrardan?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşin zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKitap okumalısın
10 Yorumla
+1 yılBu sorunu 2 gün içinde halledip aşman çok kolay
00 Yorumla
+1 yılutanma her kizin basina gelebilir bunlar
00 YorumlaSeni dinlerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılUtanılacak ne varr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeniden evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım