Ailemden utandığım için evlenemiyorum, ne olacak benim bu halim?

Arkadaşlar benim ailem üniversite okumuş ama çitfçi çocuğunda bile böyle bir aile yoktur. Annem öğretmen ama çok soğuk bir insan ve konuşma becerisi sıfır. Eski sevgilimin annesiyle tanıştırdım annesine soğuk soğuk baktı. Dövecek gibi burnundan nefes alsı. Boğa gibiydi. Çok utandım. Oysaki onun annesi çalışmıyor ama kadın ne kadar güzel konuşuyordu. Kültürlü bir anneydi. Babam giyinmek nedir bilmez ama babamı ben giydiririm, babam güzel konuşur. Babamda pek sıkıntı yok sayılır sadece kötü giyiniyor. Milletin babaları takım elbiseli benim babam onca pahalı takımın içinden en soluk en pis şeyi bulup giyer. Anneme geri dönersek bana bir dünür gelecekti. Annem normalde bize hiç kızmaz ama bunu duyunca hayatı dar etti. Her yeri evi temizletti. Sonradan da gelmesinler dedi ve ben utanarak dünürlere gelmesinler dedim. Artık internetten yabancı kişilerle konuşuyorum. Çünkü annemin ve babamın rezilliğini görüp onlar belki kınamaz ama bizim türk aileleri şimdiden laf etmeye başlamış. Anneme "hiç öğretmene benzemiyor" demişler. Babamın kılığı hoşlarına gitmemiş. Babam o kılığıyla youtube çekiyor. Babam işi gereği de çok tanınan saygın biri hem de youtuber olunca da az biraz tanınırlığı var. Yani ben bu ailede evlenemem. Şimdi evlenme meraklısı görmeyin beni. Hani oluraki birini beğendim sevdim, evlenmek istedim nasıl evlenicem?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu aileyle evlenemem çok zor bir durum. Annem önce hayatı dar etti 1 sn oturmadan evin her köşesini sildirdi sonra gelmesinler diye bağırdı bas bas. Giderim evden sen kendin ağırlarsın diyor hep tehditi bu. Gider odama yatarım diyor. Mesela halam gelmek istiyor eve, ben yatarım sen bakarsın gelmesin diyor. Herkese yapıyor. Daha anlatamayacağım kadar çok büyük bir psikolojik şiddet çekiyorum bu evde çok yoruldum.
Ailemden utandığım için evlenemiyorum, ne olacak benim bu halim?