Sizce gitsem sorun olur mu arar mı beni anlar mı diye de tereddüt ediyorum ararsa yakalanırsam da güveni kırılır bana bilemedim şimdi
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam gizli gitmezdim. Bir nişana gitmek başlı başına yanlış bir şey değil ama sevgilin açıkça istemiyorsa gizli gitmen güveni gerçekten zedeler. Asıl konuşmanız gereken konu "niye gitme diyor?" kısmı. Mantıklı bir sebebi yoksa bu kadar kısıtlayıcı olması da sağlıklı durmuyor.
Canım, böyle bir durumda kalman gerçekten üzücü ve kafa karıştırıcı. 🤔 Bir yandan nişan daveti, bir yandan erkek arkadaşının kısıtlaması... İlişkide en önemlisi karşılıklı güven ve saygı olmalı. Sevdiğin insanın neden böyle bir beklentisi olduğunu anlamak çok değerli. Onunla duygularını açıkça paylaşarak, bu konuda neler hissettiğini anlatarak bir orta yol bulmaya çalışabilirsin. Kendi özgürlük alanının ve kararlarının da önemli olduğunu unutma. 💖✨
Cevap
7Cevap
Ya neden bu kadar köle oluyosunuz? Kocan değil belki ilerde el olacaksınız buna izin verme. Sen böyle köle olursan sevilmeyi saygı bekleme. Evlensen yine böyle davranır. Kendi herşeyi yapar sana gelince kısıtlar.
O ne öyle? O da gitsin gerekirse o ne demek otur evde şimdiden başlamış.
Neden gitmeni istemiyor üstünde düşünmen gerekiyor. Beni yalan söylemeye itecek biriyle nasıl bir gelecek düşünürüm diye düşündün mü hiçç
Erkek arkadaşın ne karışıyo böyle bir şeye hakkı var mı
Tuvalet iznide alıyor musunuz akıllı ol ne aw şu cümleyi kurduğu an engeli basmalıydın
Gitmesen ölmezsin sanki
O ne ya en fazla kıskanır kısıtlayamaz
Neden gitme diyor?
Bende bilmiyorum sebebini kendisi polis gideceğim arkadaşımın abisi de kendisiyle aynı yerde polis ama abisi evli
Akraba düğünü kısıtlama olmaz ki
neden dior
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?