Kuzenimin nişanı var ama ben gitmek istemiyorum. Şimdi gidicem evlerine benle ilgilenmeyecek biliyorum.Çünkü ev davetleri olmuştu gitmiştim benle konuşmamıştı öyle fazla...
Siz olsanız ne yapardınız?
Siz olsanız ne yapardınız?
gitmelisin sen başkalarının düğünlerine gideceksin ki onlarda senin düğününe gelsinler, düğünde az insan olması çok dikkat çeken birşey, kalabalık oldu mu bir ihtişam oluyor herkes kalabalığı konuşuyor ablamdan bilirim düğününde 800 kişi vardı
yaw ben gitsem de o gelmez ki benim düğünüme...
ne eksisi kardeşim eksi butonu kalktı ki... o yorum yapılan sayı :D
bizimkilerinde düğünü var ben gitmeyeceğim salla amaann akıllarına bile gelmezsin
Benimde hiçbir kuzenimle aram iyi değil ama ben hepsininkine zordan da olsa gittim ve elimden geldiğince yardımcı oldum sende öyle yap aksi taktirde çağırılan ama gitme nezakatinde bulunmayan taraf olursun.
haklısın
Git bir görün ve defol. En azından ben giderdim herkese bir görünüp defolurdum.
Cevap
11Cevap
Uzakta OIsan da Yanımda OLmaIısın Daima; Unutma Gerçek Aşk Sevdiğini Anınca Yanmak. Yandıkca Sevdireni Anmaktır. :( :(
ne diyorsun ya ne aşkı
akrabalık
gıtmelısın tabıkı yarında senın olur o gelır agac dalıyla gurler
Gidersen gelir gitmezsen oda gelmez sırayla bu işler
gitsem de gelmez ki..
öyle düşünüyorsan gitme
akrabalarla aran soğuk olmasın!!! hz. muhammedin akrablarla ilgili hadiseleri var galiba oku
onu biliyorum ama benle ilgilenmiyor ki napcam orda tek başıma?
cevap?
Kuzenin sonuçta, samimi olmana gerek yok
napıyım kös kös oturayımmı orda
ben gıtmedım dugunune.
neden gitmedin?
senınle aynı seylerı yasadım o yuzden :)
dugunum olsa gelıp gelmemesı umrumda degıl. parcalanmıs bır aıleyız zaten..
ne yaşadın? özel değilse..
ya bızım sulale zaten yurtıcı ve yurtdısına dagılmıs vazıyette. gocmenım ben.. bırkac akrabam dısında pek gorusmeyız hatta cogunu bılmem bıle yanı.. kuzenlerımde aynı sekılde havalı dıyebılecegım tıpler bana gore kı boyle tıplerın uzagımda bıle bulunmasını ıstemem. yanı ılerde dugunum olursa gelmıs gelmemıs hıc umrumda olmaz. ben gotmedım zaten. benım ıcın yanlıs yanlıstır kuzenım de yapsa dısardaki ayse de yapsa kardesım de yapsa.. yanlısa tolerans olmaz. bır yere kadar belki ama bır yerden sonra olmuyor.
aynen aynen bunlar da havalı.. yani düğünüme gelip gelmemesi hiç önemli değil benim için.. gidersem de ALLAH için giderim :)
benım amca tarafı kuzenler 3 adet.. bırıne gıttım.. ıkıncısınde dısarda durdum ıcerı gırmedım ucuncusune de gıtmedım
Davetiye geldiyse git
yok ya annemlere demişler
Kızınızda gelsin dediyse git o halde :D Yoksa gitmesen bir şey demezler
Giderdim, ona muhteşem kisiligimi ogretirdim
bunu ben de istiyorum ama çok duygusalım ben ya... bir de ilgilenmez orda milletin içinde.. ağlar üzülürüm felan
O onun kalitesizligini gösterir ve herkeste bunun emin ol farkında olur. Çünkü insanlar birbirini çok iyi gozlemliyor
haklısın
Git tabi ki kuzenin netice de
yaw benle ilgilenmiyor ki napcam orda tek başıma?
İlgilenmemesinin sebebi nedir sebep sen misin? Hiç öz eleştiri yaptın mı? Onun dışında hiç konuşmayız buluşmayız o benle ilgilenmez bende onla ilgilenmeyeyim düğünün ve nişanında da yardımcı olmayayım akrabalık ilişkilerimiz bitsin birbirimize bir şey olduğunda da ne o gelsin ne ben gideyi böylesi iyi lazım değil ihtiyacım yok diyorsan kafana göre takıl ne diyeyim. Bir de yardımcı olmaya çalıyoruz - lemene gerek yok ayıp yani anlatabildim mi?
lemene gerek yok ne demek? son cümleni anlayamadım?
sen de mi? yahu eksi butonu kalktı!!! o yorum sayısı :D
Kızım surat asacaksa ne gidiyorsun 😃
o zaman gitme sanki çok lazım öyleleri ya
Aileden başka birini gönderirim
kuzen deme ona yabancı de
Evet git
Git git.
Git tabiki.
Gitme
boşver gitme
Davetliysem giderim
Gitme