Kız kuzenimin babası yok o yüzden evleneceği erkek arkadaşını bizimle tanıştırmak istiyor yarın bize gelecekler nasıl davranmalıyız sizce çocuğa karşı sert mi yumuşak mı olmalı
3 ay
Kız kuzenimin babası yok o yüzden evleneceği erkek arkadaşını bizimle tanıştırmak istiyor yarın bize gelecekler nasıl davranmalıyız sizce çocuğa karşı sert mi yumuşak mı olmalı
Cevap
0Cevap
Baştaki yaklaşımınız ilerleyen zamanlarda kuzeniniz içinde sizin içinde çok önemli bence o yüzden misafir sonuçta yumuşak yaklaşın hani alın gidin der gibi de değil ama tavrınız hem sert hem yumuşak olsun sizi ciddiye alsın babasiz olması ailesiz olduğu anlamına gelmez dimi 😊 umarım güzel geçer
Tabii zaten sahip çıkmak için yapıcaz , abisiyle gelicekmiş çocukta bakalım naif davranırız elbet annem ben onların hakkından gelirim bana bırakın diyor bakalım 🙃😅
Öyle tabii ki annem kesin dozu kaçırır arkadaş olur ikisiylede muhabbet laçkalaşır gibime geliyor
Belkide inşallah tatlı insanlardır
Annem seversem her gün çağırırım yemek yeriz banada arkadaş olur diyip gülüyor kdkfk
Ahaha damat şanslı hem kızı aldı teyzesinide kankası yaptı gibi daha ne 😅
Çocuk annemle kuzenime gümüş pırlantalı kolye almış kuzenim görmüş erkeklere bişey yok buda hep hanımlara yapıyor kıskandık
Öyle teşekkürlerr bi ben bulamadım hayatımın kadınını
Bakalım nasip 😅 bu çocuk anneme pırlanta kolye almış annem abartı bulurmu sence bilemedim fazla değilmi
Göz boyamak için bence anacığımında kalbini fetih etmek istiyor ki evde kral gibi rahat olmak istiyor sanırım bu çocuk çok fena gibi 😅
Annem anında düşer gibi sıkıntı yeni damadı hiç sevmedim ben 😅
Bakalım ama fotosunu gördüm sakallı azman gibi bişey alfa kesin bu bizim safları oynatır parmağında ürkek olan bizimkiler 😅😅
Aman mutlu olsunlarda gerisi boş be bu arada annemde boşanık benim ikimiz yaşıyoruz
Şaşıracağından eminim ama 179 sporcu kadın böyle teyzemi olur der şaşırır kalır çocuk kdkd
Ahaha neden korksun ki
Evet olabilir ama benim anamda öyle kaslı değil sadece çok genç duruyor 😅 bence sever çıtır çıtı pıtı teyze daha ne kdkdkd
Yakışıklılarıma güzel bi yemek yapayımda yesinler aslanlar diyor annemde bugün 😅
Ben aradan çekileyim bunlar takılsın nasıl fikir bana yer yok gibi zaten 😒😒
Ne güzell abisinden korktu ama annem 195 kaslı sakallı sert bişey yer bu adam bizi diyor 😅
Yer valla dikkat et yemesin dedim 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
RomanEmpire99 bak şimdi, bu baya hassas ve tatlı bir an 🥹 Kuzenin babası olmadığı için seni yanında görmek istemesi aslında sana güvenmesi demek. O yüzden fazla sert bir abi moduna girersen çocuk gerilebilir, aşırı yumuşak olursan da ciddiyet kaybolur. Dengeli olman en iyisi 💫 Saygılı ama net tavrın olsun. Onu dinle, gözlem yap, kuzeninin yanında olduğunu hissettir. Sence kuzenin bu çocukla mutlu görünüyor mu? 💙