Kayınvalidem yüzünden evliliğim bitme noktasında, hamileyken bu para ve harcama baskısıyla nasıl başa çıkılır?

Arkadaşlar ben evlenmeden önce üni dahil çalışan, kendi ayaklarının üzerinde duran ve aldığı bütün parayı gezmeye kendine ayıran biriydim. 3 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim (korunuyorduk ama oldu ve eşim aldırmama şiddetle karşı çıktı). Evlendiğimden beri eşimle anlaşma yapmıştık zaten, ben çalışmayacaktım ki memurluk puanım vardı, ben ayda 50 kazanırken de her istediğimi yapıyordum, şu an 80-90 alabilecekken eşim 120 alıyor. Ben, bize sen eve bak dedi, ben de kabul ettim. Annesi ile alt üst oturuyoruz, kabul etmek hiç içime sinmiyordu ama eşim evim varken neden kiraya gidelim, onu kendimize birikim yaparız dediğinde mantıklı gelmişti. Şu an aylık harcamam kendime özel maksimum 10k oluyor fakat kayınvalidem sürekli para harcadığımdan, gelen kargolardan vesaire şikayetçi oluyor, eşim bir şey demese de annesi tekrarladıkça o da hissediyorum bu durumdan şikayetçi olmaya başladı. 1 aylık maaşıyla yılda 1 mükemmel bir tatil yapabiliriz ama ona dahi yanaşmıyor, annesini laf ettiğimde iyiliğimizi düşünüyor, tutumlu vesaire diyor. Evimiz kendimizin arabamız da var, yeni eşyalar almak zorundayım çünkü 6-7 ay önce kapandım ve stilim de ister istemez değişiyor. Bir yere giderken, bir şey alırken gerilmekten, hesap vermekten çok sıkıldım, çalışmamı istemiyor ki zaten hamilelik de benim için çok zor. Anlatmaya anlatılmıyor, ne yapılabilir

Kayınvalidem yüzünden evliliğim bitme noktasında, hamileyken bu para ve harcama baskısıyla nasıl başa çıkılır?