Gürültücü komşuya inat ben de gece sandalyeleri çekersem suçlu ben mi olurum?

Apartmanda yaşayıp komşularından memnun olan yok zaten de, hele ki alttaki çocukluysa daha zor, gece yarısına kadar uyumayıp bağırıyorsa, bi de bunlar karı koca gündüzlü geceli günde 20 kere kaldır kuldur sandalye çekiyor, yattığım yer mutfaklarının üstü, odam orası ne yazık ki, 11'de yattım uyumaya çalışıyorum işe gideceğim erken kalkacağım, 11 buçuk gibi yine kaldır kuldur sandalye çektiler, uykum açıldı, kulak tıkacı taksam bile o ses geliyor zemine yapılan sesler, sandalye çekme, yere bir şey düşürme, hem alarmı duyamam o zaman, bu saat oldu uyuyamadım şimdi de birisi banyoya girdi sadece su sesi gelse iyi orada da yere bir şey düşürüp duruyorlar 😬😬 komşu katili olanları çok iyi anlıyorum maalesef, en üste taşınsan alttan yine ses gelir yine gelir, saygılı medenice yaşamayı bilen mi var a.. m... kkk ülkesinde, uyardım ama anlayan kim, diyorum ki ben de onlar yattıktan sesler kesildikten sonra gece 3 gibi kaldır kuldur sandalye çekeyim, bu sefer daha çok zıtlaşıp daha fazla ses yaparlar mı, ya da beni şikayet etseler bir şey olur mu? Bize inat yapıyor diye, bir hafta yapacağım empati yapsınlar
Gürültücü komşuya inat ben de gece sandalyeleri çekersem suçlu ben mi olurum?